< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 9 Temmuz 2026; 1:2:18 > |
Next YE-58GFSG8-QLED 58' arızaları ve Next firmasının tutumu
1 Mobil
-
-
Geçmiş olsun hocam, konuyu öne çıkaralım ve firmanın değişim yapması için gerekli kişişerle iletişime geçelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Robotics Software -
geçmiş olsun. tüketici hakem heyetine verin hocam sürecin tüm aşamalarını titizlikle belgeleyip başvurunuzu tamamlayın. gerisini onlar düşünsün. ben philips tv almıştım. tv kendi kendine açılıp kapanıyor kanal atlıyor sesi kendi açıp kapatıyor. kanal geçişleri en az 3 sn den fazla oluyordu. servis üzerinden şikayetimi bildirdim oralı olmadılar. tv yi ben üretmişim gibi muamele yaptılar. hakem heyetine verdim geçtim. bilir kişi ücreti ve posta masrafları dahil tüm masrafları ödemek zorunda kaldılar. 5 ay sürdü ama sonunda gittim ve yüzlerine baka baka kazanılan zaferi gösterdim. utanmadılar elbette. ama olsun yanlarına kalmadı.
_____________________________ . -
Vakit kaybetmeksizin tüketici hakem heyetine gidilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzaya Ne Gerek Var. Bilen Bilir. -
Türkiye’de ucuza hiçbir zaman iyi mal alamazsın. Ben tüm ticaretlerimden böyle bir sonuç çıkardım. Para azsa ne hizmet alabilirsin ne de iyi ürün. Geçmiş olsun çözülür inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce de birçok kez belirttiğim gibi, Next, Grundig gibi firmalar ve türevleri kendi panellerini üretmezler. Çin'den genellikle düşük kalite toleransına sahip (low-binned) panelleri ve ucuz anakartları konteynerlerle getirtip üzerlerine sadece logo basarlar. Bu firmaların global markalar gibi düzgün bir RMA (İade/Değişim) bütçeleri veya prosedürleri yoktur. Birebir değişim yaparlarsa zarar ederler. Bu yüzden ellerinde kalan ayıplı malları, yedek parçalarla toplayıp tüketiciye itelemeye çalışırlar. Bu tip durumların yaşanması çok olağandır.
_____________________________ Robotics Software -
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünün vucüt bulmuş halidir Next.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
Güzel bir ingiliz atasözü diye hatırlıyorum bunu
_____________________________ Robotics Software -
Geçmiş olsun TV arayışında olanlar için dikkate alınması gereken bir konu mağduriyetini giderdiler mi bari iyi ki varsın donanım haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur.
En Beğenilen Yanıtlar
|
geçmiş olsun. tüketici hakem heyetine verin hocam sürecin tüm aşamalarını titizlikle belgeleyip başvurunuzu tamamlayın. gerisini onlar düşünsün. ben philips tv almıştım. tv kendi kendine açılıp kapanıyor kanal atlıyor sesi kendi açıp kapatıyor. kanal geçişleri en az 3 sn den fazla oluyordu. servis üzerinden şikayetimi bildirdim oralı olmadılar. tv yi ben üretmişim gibi muamele yaptılar. hakem heyetine verdim geçtim. bilir kişi ücreti ve posta masrafları dahil tüm masrafları ödemek zorunda kaldılar. 5 ay sürdü ama sonunda gittim ve yüzlerine baka baka kazanılan zaferi gösterdim. utanmadılar elbette. ama olsun yanlarına kalmadı. |
|
Geçmiş olsun hocam, konuyu öne çıkaralım ve firmanın değişim yapması için gerekli kişişerle iletişime geçelim.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt