Şimdi Ara

Samsung 75qn70F vs Samsung 85Q7F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 75 inch QN70f ile Samsung 85 inch Q7F arasında kaldım. 70 bin tl kadar bütçem var. Maç izleyeceğim, bazen ailecek dizi de izliyoruz. Bu fiyatta daha iyi bir öneriniz varsa ona da açığım. Sizce hangisi? QN70F modeli çok kaliteli küçük olsun o olsun mu, yoksa çok fark etmiyor 85 inch olsun mu?

• CorleoneXT kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler.

Neden berbat bir tv ? Tecrübeleriniz neler ? Bende bu cihazı alma düşüncesindeyim şuan

rtings'den 5.8 puan almış 10 üzerinden. Kötü olarak değerlendirmek için yeterli.

Samsung 75qn70F vs Samsung 85Q7F

bu ürünün geçen yılki karşılığı q60 modeliydi bundan daha iyiydi. daha ileri gitse veya yerinde saysa anlarım fiyatlar artıyor görüntü kalitesi düşüyor. q60 bunun içinden geçen bir modeldi. parlaklık düşük işlemci arayüzü besleyecek nitelikte değil vs. vs ben beğenmedim (sen kimsin derseniz 15 yıldır tv satış işindeyim)

qn70 de (aynısını lg de yaptı) edge miniled diye bişey çıkardılar tamamen kandırmaca başka bişey değil miniled mantığına aykırı bana göre. 2024 tv ler 2025 den daha iyiydi genel olarak

• Piyasada daha kötü bir tv var mı bilmiyorum. 2 tv de berbat. Marka algısıyla tv den anlamayan kişilere göre tasarlanmış bu modeller. Piyasada next gibi qled olan her model tv bunlardan iyidir. Ederi 15 bin tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.