Merhaba dostlar, Kendime yeni playstation 5 aldım. Normal şartlarda televizyon izlemeyen birisiyim ve evimde televizyon yok. 1080p bir projeksiyon var sadece haftada 2-3 film izleyen bir insanım. Ps5 almamla beraber projeksiyon görüntü konusunda çok yetersiz kaldı. Detaylar hiç seçilmiyor. Bu sebepten odama bir 40-50inç arası 4K TV almayı düşünüyorum. Smart özellikleri ile ilgilenmiyorum mi box kullanıcısıyım. Uydu alıcısı kısmı da ilgi alanım değil iptv kullanıyorum. https://www.epey.com/televizyon/next-ye-43020fs2-4k.html Bu seçenekleri göz önüne alarak Next’in belirttiğim modelini almayı düşündüm. Sizce ps5 ile kullanım için uygun mu? Online fps oyun çok fazla oynamadığım için gecikme süresini önemsemedim açıkçası. Bana sinematik güzel bir görüntü hdr ve 4k desteği lazımdı. Bu fiyata başka alınacak öneriniz varsa değerlendiririm. Bütçe olarak en fazla 6-6500 ayırabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redible -- 29 Mayıs 2023; 18:48:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim