Şimdi Ara

Next YE-43020FS2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime yeni playstation 5 aldım. Normal şartlarda televizyon izlemeyen birisiyim ve evimde televizyon yok. 1080p bir projeksiyon var sadece haftada 2-3 film izleyen bir insanım.

Ps5 almamla beraber projeksiyon görüntü konusunda çok yetersiz kaldı. Detaylar hiç seçilmiyor. Bu sebepten odama bir 40-50inç arası 4K TV almayı düşünüyorum. Smart özellikleri ile ilgilenmiyorum mi box kullanıcısıyım. Uydu alıcısı kısmı da ilgi alanım değil iptv kullanıyorum.

https://www.epey.com/televizyon/next-ye-43020fs2-4k.html

Bu seçenekleri göz önüne alarak Next’in belirttiğim modelini almayı düşündüm. Sizce ps5 ile kullanım için uygun mu? Online fps oyun çok fazla oynamadığım için gecikme süresini önemsemedim açıkçası. Bana sinematik güzel bir görüntü hdr ve 4k desteği lazımdı.

Bu fiyata başka alınacak öneriniz varsa değerlendiririm. Bütçe olarak en fazla 6-6500 ayırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redible -- 29 Mayıs 2023; 18:48:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -ps5 in varsa bence en az 55 inç tv bakmalısın. ps5 i 43 inç tv ye takmak ferrari motorunu şahine takmak gibi bir şeydir. projeksiyondaki durum bunda da olur. detayları görürsün ama çok küçük olduğu için yine seçemezsin.

-ben de samsung 50 inç qn90a tv var. ps5 alırsam tv küçük gelir diye almıyorum. gerçi bende ps3 var. işimi gördüğü için ps5 e o kadar para vermek istememin de etkisi var. sadece küçüklük deği olay. yarı yarıya.

-ama dediğim gibi ayrıntıları görmek istiyorsan 55 inç al. tabii keyf senin. istediğin kararı verebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next YE-50020FS2 4K WEBOS TV
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.