Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
36
Favori
29.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ismi kekikdevam oldu

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

bu cihazı alırsam bu uygulama çalışır mı yoksa dreamstar nova cihazını almayı düşünüyorum.

• ruhhastasi kullanıcısına yanıt

Her android tv'de Cloudstream çalışır

Burada konusu var

kekikdevam reposu ile yeni film,dizi siteleri ve yeni canlı tv'ler geldi

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160933509

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruhhastasi kullanıcısına yanıt

eklentide inattv çökme var şuanlık düzelir mi bilmem

Cloudstream'de İnatbox çalışıyor problem yok

• Hicks kullanıcısına yanıt

benim ki iade onaylandı

Bilgi için teşekkürler… Müsait olduğunuzda yukarıda mesajınızı alıntıladığım posta da cevap verirseniz çok memnun olurum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Nvidia'nın kumandasında AI açıp kapama tuşu vardı. O yüzden videodan çıkmadan daha net gözlem yapılabiliyor. Next ve rocktekte ise videodan çıkıp ayarlara girmek gerekiyor. Dolayısıyla evet hayalimizde kaldığı kadarıyla. :)

• sadays S kullanıcısına yanıt

Televizyonda Dolby vision yok görünüyor. 2012 model 42lm760s. Esas merak ettiğim televizyon arka ışığının kontrast farkı yüksek, dama tahtası benzeri görüntülerde yavaş kalıp yanıp sönmesinin gözü rahatsız etmesini engelleyip engellemeyeceği, panel ile ilgili olduğundan pek beklentim yok ama deneyeceğim.

Homatics 'i de iade edeceğim sanırım. Bana 3800 liraya mal olmuştu 4gb versiyonu, değmez gibi geliyor Next varken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABA kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler… AISR ve AIPQ birleşik teknolojiler, Next’te sadece AISR kontrolü var, onun da nasıl çalıştığı muamma…

Ben açıkken de kapalıyken de ve de Homatics Box R 4 K Plus ile herhangi belirgin bir fark görmüyorum…

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Teşekkürler… AISR ve AIPQ birleşik teknolojiler, Next’te sadece AISR kontrolü var, onun da nasıl çalıştığı muamma…

Ben açıkken de kapalıyken de ve de Homatics Box R 4 K Plus ile herhangi belirgin bir fark görmüyorum…

Ben Rocktek ile 1080p içerikleri 4k televizyonda izlerken deneyimledim. Tabi ki bir Nvidia kadar bariz bir fark yaratmıyor ama etkisi anlaşılıyor. Next ile Rocktek çipleri aynı. İkisinde de AIPQ var. Fakat ikisinin de ayarlar menüsünde sadece AISR açma kapama var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Televizyonda Dolby vision yok görünüyor. 2012 model 42lm760s. Esas merak ettiğim televizyon arka ışığının kontrast farkı yüksek, dama tahtası benzeri görüntülerde yavaş kalıp yanıp sönmesinin gözü rahatsız etmesini engelleyip engellemeyeceği, panel ile ilgili olduğundan pek beklentim yok ama deneyeceğim.

Homatics 'i de iade edeceğim sanırım. Bana 3800 liraya mal olmuştu 4gb versiyonu, değmez gibi geliyor Next varken.

O tv kusuru next ne yapsın 😪

• selam arkadaşlar. amazon prime video uygulaması güncellenmiyor. güncelle diyorsun yükleniyor gibi oluyor ama sonunda güncelleme yapılamadı diyor. apk olarak denedim ondada hata aldım. amazon komple kaldırim , sıfırdan kurayım diyorum kaldırmayada izin vermiyor. herhangi bir çözümü falan varmı ?

• Full_HD kullanıcısına yanıt

amazon kaldıramazsın atvtools la devre dışı bırakabilirsin atvtools çalışması için geliştirici den USB hata ayıklamayı işaret li olsun

hocam benim amacım amazon prime video uygulamasını güncellemek istiyorum sadece. bu uygulamayı yükleyince prime video uygulamasını kaldırırmı

root lu olmadığı kaldırılmıyor prime video temizlemeyi dene

önbellek verileri falan herşeyi temizledim güncelle diyorum . prime video yüklenemiyor uyarısı veriyor. bu cihazda bu sorun herkeste varmı ?

next star firmaya sorun kontrol etsinler sistem ilgili olabilir

Aynı sorun bende de var. Daha önce yazmıştım. Sorunu çözemedim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.