ismi kekikdevam oldu |
NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (7. sayfa)

-
-
bu cihazı alırsam bu uygulama çalışır mı yoksa dreamstar nova cihazını almayı düşünüyorum.
-
Her android tv'de Cloudstream çalışır
Burada konusu var
kekikdevam reposu ile yeni film,dizi siteleri ve yeni canlı tv'ler geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eklentide inattv çökme var şuanlık düzelir mi bilmem
-
Cloudstream'de İnatbox çalışıyor problem yok
-
benim ki iade onaylandı
-
Bilgi için teşekkürler… Müsait olduğunuzda yukarıda mesajınızı alıntıladığım posta da cevap verirseniz çok memnun olurum…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nvidia'nın kumandasında AI açıp kapama tuşu vardı. O yüzden videodan çıkmadan daha net gözlem yapılabiliyor. Next ve rocktekte ise videodan çıkıp ayarlara girmek gerekiyor. Dolayısıyla evet hayalimizde kaldığı kadarıyla. :)
-
Televizyonda Dolby vision yok görünüyor. 2012 model 42lm760s. Esas merak ettiğim televizyon arka ışığının kontrast farkı yüksek, dama tahtası benzeri görüntülerde yavaş kalıp yanıp sönmesinin gözü rahatsız etmesini engelleyip engellemeyeceği, panel ile ilgili olduğundan pek beklentim yok ama deneyeceğim.
Homatics 'i de iade edeceğim sanırım. Bana 3800 liraya mal olmuştu 4gb versiyonu, değmez gibi geliyor Next varken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler… AISR ve AIPQ birleşik teknolojiler, Next’te sadece AISR kontrolü var, onun da nasıl çalıştığı muamma…
Ben açıkken de kapalıyken de ve de Homatics Box R 4 K Plus ile herhangi belirgin bir fark görmüyorum…
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Teşekkürler… AISR ve AIPQ birleşik teknolojiler, Next’te sadece AISR kontrolü var, onun da nasıl çalıştığı muamma…
Ben açıkken de kapalıyken de ve de Homatics Box R 4 K Plus ile herhangi belirgin bir fark görmüyorum…Ben Rocktek ile 1080p içerikleri 4k televizyonda izlerken deneyimledim. Tabi ki bir Nvidia kadar bariz bir fark yaratmıyor ama etkisi anlaşılıyor. Next ile Rocktek çipleri aynı. İkisinde de AIPQ var. Fakat ikisinin de ayarlar menüsünde sadece AISR açma kapama var.
-
O tv kusuru next ne yapsın 😪quote:
Orijinalden alıntı: hashus000Televizyonda Dolby vision yok görünüyor. 2012 model 42lm760s. Esas merak ettiğim televizyon arka ışığının kontrast farkı yüksek, dama tahtası benzeri görüntülerde yavaş kalıp yanıp sönmesinin gözü rahatsız etmesini engelleyip engellemeyeceği, panel ile ilgili olduğundan pek beklentim yok ama deneyeceğim.
Homatics 'i de iade edeceğim sanırım. Bana 3800 liraya mal olmuştu 4gb versiyonu, değmez gibi geliyor Next varken.
selam arkadaşlar. amazon prime video uygulaması güncellenmiyor. güncelle diyorsun yükleniyor gibi oluyor ama sonunda güncelleme yapılamadı diyor. apk olarak denedim ondada hata aldım. amazon komple kaldırim , sıfırdan kurayım diyorum kaldırmayada izin vermiyor. herhangi bir çözümü falan varmı ?
-
amazon kaldıramazsın atvtools la devre dışı bırakabilirsin atvtools çalışması için geliştirici den USB hata ayıklamayı işaret li olsun
-
hocam benim amacım amazon prime video uygulamasını güncellemek istiyorum sadece. bu uygulamayı yükleyince prime video uygulamasını kaldırırmı
-
root lu olmadığı kaldırılmıyor prime video temizlemeyi dene
-
önbellek verileri falan herşeyi temizledim güncelle diyorum . prime video yüklenemiyor uyarısı veriyor. bu cihazda bu sorun herkeste varmı ?
-
next star firmaya sorun kontrol etsinler sistem ilgili olabilir
-
Aynı sorun bende de var. Daha önce yazmıştım. Sorunu çözemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X