Şimdi Ara

next navigasyon cihazımda istediğim adresi bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. bir hafta önce next ye-ga 4624a modelli cihazı aldım. cihazdan genel olarak memnunum ancak içerisinde yüklü olan navigasyon programında bir türlü aradıgım özelliği bulamıyorum. mesela bir yer arıyorum ama bana şehir soruyor, ülke soruyor sokak soruyor vs. ben bu sekilde girmek yerine mesela "izmir bornova vatan bilgisayar" yazacagım ve beni oraya götürsün istiyorum. yani anahtar kelime kullanarak aratma yöntemi yok mu? bunu google maps de bile yapabiliyoruz... örneğin çeşmeye gideceğim sadece "çeşme" yazdıgımda beni götürmesi lazım ve mevcut programda bu özelliği bulamadım.

bir de usernavi diye bir seçenek var sanırım istediğimiz bir navigasyon programını çalıştırıyoruz bu menüde. ancak nasıl yüklenir hangi navigasyon programı iyidir hiç bilmediğimden bulaşmadım. yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Arkadaslar merhaba. bir hafta önce next ye-ga 4624a modelli cihazı aldım. cihazdan genel olarak memnunum ancak içerisinde yüklü olan navigasyon programında bir türlü aradıgım özelliği bulamıyorum. mesela bir yer arıyorum ama bana şehir soruyor, ülke soruyor sokak soruyor vs. ben bu sekilde girmek yerine mesela "izmir bornova vatan bilgisayar" yazacagım ve beni oraya götürsün istiyorum. yani anahtar kelime kullanarak aratma yöntemi yok mu? bunu google maps de bile yapabiliyoruz... örneğin çeşmeye gideceğim sadece "çeşme" yazdıgımda beni götürmesi lazım ve mevcut programda bu özelliği bulamadım.

bir de usernavi diye bir seçenek var sanırım istediğimiz bir navigasyon programını çalıştırıyoruz bu menüde. ancak nasıl yüklenir hangi navigasyon programı iyidir hiç bilmediğimden bulaşmadım. yardımcı olursanız sevinirim

Bu markaya özel bir durum değil kii her primo kullanan cihazda durum aynıdır. Eliniz zamanla Primonun arama özelliğine alışınca gözü kapalı bulacaksınız aradığınız yeri cihazdan. Yeni almışsınız biraz kurcalayın bu arada Hayırlı olsun. forumda primo kullanımı ile ilgili sayfayı okuyun. aynı durumda ben poi aramasını yer buldan önce Bornovayı seçer, tüm çıkan poilere filtre edip vatan yazardım iki hamle çeşme yadığınız yere cadde ortası şehir merkezi yazar altta oraya tıklayın tam ortasına götürür sizi.

usernavi için resmi sitesinin açıklaması: "Uyumlu 2. bir Navigasyon yazılımını SD kartta çalıştırabilirsiniz. (SD kart ve 2.Navigasyon yazılımı ürüne dahil değildir!)" Gerçi navigasyon yazılımını oem olarak satan görmedim. Piyasadaki mantık cihaz ve yazılım birbirine yapışık, yeni yazılım için yeni cihaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 27 Şubat 2012; 21:59:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.