Şimdi Ara

New York Mc Donalds'tan Öğle Yemeğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Online hesaplattim hocam, 900 lira tuttu, 2'ser tane et eklettim ikisine de. Buyuk boy patates ile tam 900 lira oldu. Turkiye sartlarinda oldukca pahali. Amerika'da 500 lira tutuyor! Hem de en pahali yer olan New York'ta!

Yazik valla Turk Gencligine. Yani simdi fast food'lar aslinda sagliksiz, ama karsilastirma yapmak icin en uygun secim :)

Bic Mac endeksi :D

Baku'de KFC'de tavuk kanat yemeni oneririm hocam. Dunya'da orqadan daha lezzetli KFC tavuk kanat yok, belki sadece South Park cizgi filminde olabilir  

New York'ta bile KFC tavuk kanatlari bildigin motor yaginda yakilmis siyak kemik parcaciklarindan olusuyor. Baku'deki olagan ustu, sari, aycicek yaginda kizarmis, nar gibi valla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

16'li bir kova cek hocam, 17-20 manat arasi olmasi lazim. Doa doya ye, ama buraya foto atmayi unutma ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Ekim 2025; 16:18:43 >

Hocam o hastalik tembellik hastaligi, Turkiye disinda yerlerde cok az gorulmesi bundan. Turkiye'de calisma hayati temebellik uzerine kurulu, hatta Turk insani aksam 10'da yatiyormus, uyuyorlar gerisini sen dusun :), Amerika ve diger ulkelerde sabah 5 gece 11 durmaksizin calistirirlar. Yedigin proteinleri yakiyorsun, dolayisiyla gut olamiyor.

Orijinalden alıntı: Yokizm Sivasov

İnşallah hocam mutlaka, o olmasa da yediğim başka bir yemeğin fotosunu kesin salarım buraya
    Ben ömrüm boyunca böyle bir pizza hiç yemedim;

New York Mc Donalds'tan Öğle Yemeğim

550-600₺ küsür bir şey ödedim kola ile beraber.

Fiyat belki pahalı gelebilir ama tadına değer.

İnşallah Bakü’ye gittikçe uğrak olacağım mekanlar dan birisi olacak kendileri, yanımda olan dostlarıma da ikramım da olur :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Afiyet olsun hocam. 15 dolar bile değil. Çok güzel görünüyor, 4'lü hibrit pizza.

Çapı bir tık daha büyük olsa muazzam olurmuş ama böyle de f/p gibi. Yarasın.

Bu arada Bakü gurusu @sensaura hocam size çok daha çeşitli mekânlar önerebilir eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ekim 2025; 1:57:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, çok güzeldi evet gerçekten.

Bakalım, bu gidişle her sene orda olacağım zaten artık

• Hocam Baku'deyken oyle pizza falan ugrasmayin, sonucta hamur. Gidin Cennet Restaurant'a ya da benzeri et lokantalarina, orda lule, tike, kanat karisik soyleyin. Hem ete doyarsiniz hem de acik havada cok guzel bir ocak basidir. Fiyatlar da 3 kisi gittigimiz zaman catlayana kadar yiyip 100 manat oduyoruz yani $60 dolar yani 2500 lira diyelim.

11-12 Manat’a Xan kebabı söyledim, normal de Ciğer sevmem ama şansa Ciğer kebabı çıktı, onu da yemiş bulundum ayıp olmasın diye, ama öyle böyle değil ilk kez böyle iştahla falan yedim, baharatın dan falandır diye düşünüyorum.

Türkiye de olsa Ciğer yemem asla normal de yani, fotoğraf çekmeyi düşündüm ama tek değildim ona göre çekmedim, fena değildi yenir yani :)

Lüle Kebabını da başka bir şehrinde yedim, oda güzeldi.

Kebablar on numara :)

8 Manat’a da Bozbaş yedim, Piti’ye çok benziyor bence, oda harikaydı.
  • Hocam afiyet olsun, yalniz orasi Azerbaycan. 2-3 defa oo fiyatlar iyi dediginiz anda yandiniz. Bakin youtuber'lar baku'ye gidip video ceke ceke aaa taksiler ne ucuz deyip durdular. Taksilere zam geldi :D orda fiyatlara ooo pahaliymis deyin de bu duzen bozulmasin.

New York Mc Donalds'tan Öğle Yemeğim

Böylesi daha rahat geliyor bana ve ucuz oluyor
  • Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    50 qepik mi oldu metro?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.