Şimdi Ara

New York Mc Donalds'tan Öğle Yemeğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplam $12.21 dolar 6 Ekim 2025 itibariyle, yani 52% AKPli ve Yuzde 47% Cehapeli Turkiye'nin parasiyla 510 lira.

1 Big Mac 4 kofteli, bol soganli, bol tursulu, 1 Mc Double ama 4 kofteli, bol soganli, bol tursulu. 1 de Extra Large patates kizartmasi.

Tez zamanda insaallah Turkiyemiz kurtulacak, Liyakatli, yetkin, diplomali ve en az 2 yabanci dili anadili gibi konusan biri baskan olacak.

Kemal'den, Ekrem'den, Ozgur'den, Mansur'dan Meral'den, Davutoglu'ndan, Babacan'dan ve AKP'den hesap soracak!

Turk Gencligi'nin ac kalmasinda rol oynayan herkesi savcilara verecek...

Halk et yiyecek, ete doyacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Ekim 2025; 20:23:52 >

• Hocam ne hukumet tarafindan ne de muhalefet tarafindan Turk Gencligi'nin iyi ve dengeli beslenmesi onemsenmiyor!!! Bizim genclerimiz de boyle beslenseler "Kontrol Edilemez" olacaklari icin, hukumet ve muhalefet tarafindan tercih edilmiyor sanirim. Bak Finlandiya'da ilkokuldan baslayarak somon, kirmizi et, beyaz et, dayiyorlar cocuklara, sonra vay efendim Finlandiya'da egitim 1 numaraymis falan filan. Sen o cocuklari bizimkiler gibi besle bakalim ne hale geliyorlar. One UI 8 ne zaman cikacak olurdu tek dertleri, kafalari ancak ona calisirdi iyi beslenmediklerinde :)

Bakin siz yoneticisiniz, bahse girerim sizinle bu mesajim aksami gormeden silinecek.

Ne kufur var ne tartisma, sadece genclik icin oneriler, gel gor ki 2 saate silinir! Diger mesajlarim gibi!

• Afiyet olsun hocam. Yine muazzam görüntü. Keşke ayran da olsaydı elin Amerika'sında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Su var hocam, ayran sisirir, su bedava :) hem de en saglikli icecek :)

Hocam ne hukumet tarafindan ne de muhalefet tarafindan Turk Gencligi'nin iyi ve dengeli beslenmesi onemsenmiyor!!! Bizim genclerimiz de boyle beslenseler "Kontrol Edilemez" olacaklari icin, hukumet ve muhalefet tarafindan tercih edilmiyor sanirim. Bak Finlandiya'da ilkokuldan baslayarak somon, kirmizi et, beyaz et, dayiyorlar cocuklara, sonra vay efendim Finlandiya'da egitim 1 numaraymis falan filan. Sen o cocuklari bizimkiler gibi besle bakalim ne hale geliyorlar. One UI 8 ne zaman cikacak olurdu tek dertleri, kafalari ancak ona calisirdi iyi beslenmediklerinde :)

Bakin siz yoneticisiniz, bahse girerim sizinle bu mesajim aksami gormeden silinecek.

Ne kufur var ne tartisma, sadece genclik icin oneriler, gel gor ki 2 saate silinir! Diger mesajlarim gibi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 8 Ekim 2025; 15:33:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha oy moy vermem, Ekrem de aday olabilirse ayri parti kurup, oooo, yuuuuuuuuuuuuuuuuh! 1 Bolen Ekraağm! Çekil Ekraaağm diye trollük yaparım bedava hem de! Aynı İnce'ye yaptıkları gibi :D Saray'ın Ekrem'i! İçerden nasıl çıktın önce onu anlat Ekraaağm! :) kurduğun partinin suyu nerden geliyor Ekraaaağm :)

Yukarda bir arkadaşımızın da dediği gibi. HALK ımız bunu HAK ediyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Ekim 2025; 22:23:17 >
  • Erken seçime gerek yok. Tayyip DEM partiden sonra Deva Partisi ve Gelecek Partisine de bünyesine kattı. Meclis milletvekili sayısı 400'e ulaştı. Referandum olmadan anayasayı değiştirebiliyorlar. Açtığım konu tam da bundan bahsediyordu.

New York Mc Donalds'tan Öğle Yemeğimdonanımhaber forum
    Yeni anayasa hayırlı olsun | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-anayasa-hayirli-olsun--162253029

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

sen kimdin?

Crusoe Robinson Crusoe,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

900 lira birakirsin en az.

$22 dolar yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Lenkeran da şu menüyü yemiştim, menü az gibi görünse de tadı farklı ve lezzetli gelmişti.

Gerçekten bizim ülke de yemekler de, içecekler de kalite git gide bozulmaya başladı, fiyatlar da bir o kadar arttı.

Bu fotoğrafı da Bakü’de çektim;

Menü aldığın önümüzdeki 2 saatten itibaren kola, gazoz tamamen bedava, istediğin kadar içebiliyorsun.

Ben de 3-4 bardak kola içmiştim o gün, Türkiye de olsa o makina yerinde kalmazdı bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.