Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
19
Favori
48.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MMORPG arayışlarında iken yorumları okuduktan sonra bunu da almaktan vazgeçtim. Bu ara güzel bir MMORPG çıkmayacak mı? Var mı tavsiye edebileceğiniz yeni bir MMORPG (eskilerden oynamadığım kalmamıştır sanırım :)

  • Şubat’ta lost ark çıkacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'dan biraz izledim, aşırı çıplaklık var japon anime RPG'ler gibi duruyor. Hiç benim tarzım değil. Gıcık oluyorum şu tür oyunlara kadın karekterlerini çırılçıplak koymalarına. Aile içinde oynanacak bir oyun gibi durmuyor maalesef.

  • Doğrusunu yapmışlar, yaş 45 artık çoluk çocuk içinde çıplaklık içeren oyunlar oynamak doğru değil. Özellikle oyunları satın almadan önce kontrol ediyorum. Amazon'un bu konuda doğru yaptığını düşünüyorum.

  • bu ne ney? muhafazakar gamerlık falan mı?

  • Tebrik ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence doğru bir karar. Ailecek televizyonda bir film izlerken bile bazen olmadık yerde bir sahne çıkıyor nasıl kanal değiştireceğimizi şaşırıyoruz.

    Çocuklar için uygun olmayan içerikler konusunda bir düzenleme iyidir. Zaten internet sagolsun nerede ne olup bittiği çocukların nasıl zehirlendiği belli değil artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 24 Ocak 2022; 17:57:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dini açıdan bakmaya gerek bile yok, mmolarda ki bu olay tamamen saçma, 123123123213 def armor buluyorsun kadına bir bakıyorsun armor kadının %25'ini kapatıyor, aynı amoru erkeğe takıyorsun heryeri kapalı.


    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]Viva La Dirt Leagueyoutube
    All she wants is some plain old breastplate. Does it have to be that hard? Get a 12% discount off all SteelSeries products by using our code VLDL12. Not only do you get a special discount but we make 8% on all sales! So get a great deal and help support us! Link: https://bit.ly/31ltYT2 Code: VLDL12 LIKE & SUBSCRIBE HERE: http://bit.ly/Sub2VivaLaDirtLeague WATCH MORE PUBG SKITS HERE: http://bit.ly/PUBGPlaylist ----------- JOIN OUR PATREON/DISCORD COMMUNITY ---------------- PATREON - https://www.patreon.com/vldl DISCORD - https://discord.gg/JTUdSAE -------------------- JOIN US ON TWITCH -------------------------- ALAN - https://www.twitch.tv/epicnpcman ROWAN - https://www.twitch.tv/rowan ADAM - https://www.twitch.tv/thewatcher ---------------- OUR OTHER SOCIAL MEDIA ------------------- Facebook: http://www.facebook.com/vivaladirtleague Twitter: https://twitter.com/vivadirt Instagram: https://www.instagram.com/vivaladirt ----------------------------------------- MERCH ------------------------------------------------- Merch: https://teespring.com/stores/vivaladirtleague Songs: http://vivaladirtleague.bandcamp.com/ ------------------- SERIES PLAYLISTS ------------------ Epic NPC Man: http://bit.ly/2xRZcCt Bored: http://bit.ly/2xpj6b5 PUBG Logic: http://bit.ly/2ingm8U Hearthstone: http://bit.ly/2xRZjxy Music Videos: http://bit.ly/29pVlUF Wildcards http://bit.ly/2yB7LVP Subscribe to VLDL: http://bit.ly/1R7a6qQ Watch more VLDL: http://bit.ly/1R6m5tZ Breastplate - (Video Game Logic) EPIC NPC MAN | Viva La Dirt League (VLDL) https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D-vI5tdORhC0&q=EgQuLZpEGIKCu48GIhBIiZb2cBhtRM6KMNQeF_JpMgFy Viva La Dirt League https://www.youtube.com/user/VivaLaDirtLeague BUSINESS ENQUIRIES - vivaladirtleague@gmail.com Want to send us stuff?? Address below!! Viva La Dirt League PO Box 41378 St Lukes 1346 Auckland NEW ZEALAND Thanks to: Camera Assists: Jesse Meha Boom Operator: Hayden Rountree Behind the scenes: Leo and Victoria Artwork: Mike Glasswell Costumes: Pattrick Cummuskey Extras: Lysette Lillian, Jeff Moxon, Jonathan
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D-vI5tdORhC0&q=EgQuLZpEGIKCu48GIhBIiZb2cBhtRM6KMNQeF_JpMgFy
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

    eee ne olmuş? oyun karakterine bakınca tahrik falan mı oluyorsunuz?


    Taaaa commodore 64 zamanından beri oyun oynuyorum. hiç bir zaman "vayyy efendim oyundaki kadın karakterler çok çıplak, evde çoluk çocuk var " gibi bir şey aklıma gelmedi . Kaldı ki evde 5 yaşında oğlum var.


    Bakıp ta tahrik veya rahatsız oluyorsanız sorun oyunu yapanlarda veya oynayanlarda değil sizdedir.


    Edit: diyelim steamden oyun bakıyorsun bazı oyunlarda bile sana yaşını soruyor ondan sonra seni mağaza sayfasına yönlendiriyor. Aldığın oyunda yaş sınırlaması varsa problem bitmiştir. gelip buralarda birilerinin " evde çocuk çocuk var " gibi saçma sapan argümanlar gütmesine gerek yok.


    Edit 2: evde çocuğun oynamasından mı çekiniyorsun ? ozaman windows a benim yaptığım gibi parola koyarsın olur biter. yukarıda yazdığım gibi benimde çocuğum var. Ben çocuğun yanında mümkün mertebe oyun oynamamaya çalışıyorum hatta oynamıyorum. yatmasını bekliyorum. bu konuyu açan arkadaş yada savunanlar da aynı şeyi çok rahat yapabilir. sorunun çözümü oyuna "123123123213 def armor buluyorsun kadına bir bakıyorsun armor kadının %25'ini kapatıyor" demek değil . çocuğunun veya ev halkının rahatsız olduğunu düşünüyorsan bunların yanında oynamamaktır . nokta!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 24 Ocak 2022; 21:51:12 >




  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Sen anlattığımdan hiçbirşey anlamamışsın hala tahrik mi oluyorsun diyorsun, mmorpg de lore hikayeye göre saçma diyorum oyunda ki en güçlü armoru alıyorsun defans bakımından erkek giyince tank gibi gözüküyor ama aynı armoru kadın giyince baldırı çıplak geziyor.


    Hala anlamadıysan ne anlatmak istediğimi diyecek birşey yok, videoyu izle yabancılar bile bu işle taşak geçmiş.


    "evde çocuk çocuk var, salonda oyun oynuyamıyoruz vs." lafı bencede saçma ben olayı başka yönden değerlendiriyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Ocak 2022; 21:52:44 >
  • iyide konu o değil ki sen anlamamışsın .


    adam ne diyor? evde çocuk çocuk var diyor. ben ona göre cevap yazıyorum sende bana cevap yazıyorsun ! şimdi kim yanlış anlamış?


    edit : Bu konu üzerine post atılıyor ve sen bana alıntı yapıyorsan gayet doğal benim öyle cevap vermem


    edit 2 : ve evet yani tabiki kadın karakter öyle gezecek. Kadın estetiktir. kadın güzelliktir. Ben 16 sene world of warcraft oynadım. onda da öyledir! bir armor herhangi bir ırka mensup erkek karakterin vücudunun tamamını kaplarken , bir blood elf female karakterde yada human female karakterde göğüsleri açık bir şekilde gayet dekolte durur. sadece bunun için female karakter açan bir ton insan var. bu tamamen estetik ile alakalı bir durumdur.


    Edi 3 : her şeyi geçtim böyle evde çoluk çocuk var gibi lafları da geçtim. bir oyun için böyle şeylerin söylenmesine inanamıyorum bile. ülke ne hale geldi.


    edit 4 : konuyu başlatan arkadaş da zaten oyunları kontrol edip aldığını yazmış. böyleyse zaten bize de bir şey söylemek düşmez. bu konuda düzeltme yapıp @Goril1 arkadaştan özür diliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 24 Ocak 2022; 22:7:10 >




  • Elyon’a bakın birde. Çıplaklık falan var mı bilgim yok.

    ekstra öneri olarak aslında albion online önerebilirim. ben zamanında oynuyordum ve sevdiğim bir oyun. oyunda yapılabilecek fazlaca içerik var o yüzden sıkılmıyorsunuz. ancak oyun pvp üzerine kurulu, pvp değil pve seviyorsanız size göre olmayabilir.


    eski olsa da gw2’ye de bakmanızı tavsiye ederim. şubat ayında yeni paket gelecekti, oyun yine bi canlanmıştır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

    Elyon'un youtube gameplay videolarına baktım. Pek sarmadı. Albion online'ı yaklaşık bir yıl kadar oynadım. Ben PVE ve toplama, crarft gibi işleri seviyordum ama zırt pırt saldırı olup topladıklarımı ziyan edince bıraktım. Şimdi ne durumda bilmiyorum. GW2 de oynadım sonra hesabı sattım :))

    Dün Dying Light 2 'ye baktım. Çıkışını bekliyorum, satın alabilirim. Belki onla oyalanırım bir süre.

  • En geç 2 haftada bir güncelleme yayınlayan tek oyun herhalde. İndir bir daha indir yeniden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sizin aradığınız oyun black desert online :)

  • oynadığım sörvırda eleman var mı diye bakayım dedim


    son yorumlara bak :D

  • Oyun resmen çökmüş desek hatalı olmaz sanırım. Çıktığı ilk bir kaç hafta 400 - 500 bin eş zamanlı oyuncusu varken şimdi 30-50 bin oyuncuya kadar düşmüş.


    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Bugün itibariyle lost ark’ın çıkışı sonrası daha da düşer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.