Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
19
Favori
48.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dupe olayından önce epey kalabalıktı. Dupeden ban yediler hep ve bir çoğuda server değiştirdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahahahaha yeni bir dupe olayı daha çıktı arkadaşlar adamlar major trophyleri sınırsız bir şekilde kopyalıyorlamış(Tanesi +40k normalde) Tanesini 10k goldtan satmaya başladılar sunucular trophylerle doldu şimdi ticareti sunucu transferini falan tekrar kapattılar :D önceki yorumlarımı okuyan arkadaşlara tekrar tavsiyem bu oyunu acilen bırakın emeğinize zamanınıza yazık. Her hafta millet dupe kullanarak goldları itemları götürüyor emeğiyle bir şeyler yapmaya çalışanlar da amele gibi farm yapıyor. Amazon games'in bu developerları nerden bulduğunu aşırı merak ediyorum.

  • Funboy statüsünde oyunu savunan yerli yayıncılar da patır patır bırakmaya başladılar. New world ü övücem diye milleti konuşturmuyorlardı . New world ile ilgili en ufak eleştiriye bile tahammülleri yoktu bu tiplerin. şimdi biraz daha sabredelim dedik baktık olmadı bıraktık, ara verdik vs.. diyorlar.

  • Surbada coin satan varsa alabilirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyice b*kunu çıkardılar. Her şey harika giderken bir anda bugların, dupelerin çoğalması oyundan soğuttu. 600 saat sonunda sanırım bırakacağım. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan, monotonluktan sıkıldım. Bir de oynadığım sunucun oyuncu sayısı iyice düştü ( max 400leri gördüm) ticaret yapmak, para kasmak inanılmaz zorlandı. Moruningdale'nin haftalık vergisini ödemeye para toplayamaz olduk.

  • Bu gün gelen büyük patch'den sonra ne b*k yedilerse lagdan elite farm yapılamıyor. ping normal gözüküyor ama farklı bir gecikme var oyunda. Az kişinin olduğu yerlerde sıkıntı yok. bu gün 60/70 kişi ile myrkgard da farm yaparken tüm moblar acayip takılıyordu. neye vurduğun anlaşılmıyordu. performansı düzelteceklerine daha da b*k ediyorlar kalabalık farmlarda. gerçekten artık sıkmaya başladı.


    myrkgard'da kısa kestirmeleri kapamışlar. hayvan gibi zorlartışmışlar elite farm bölgelerini. corruption portalları da baya zorlaşmış. içerik ekleyeceklerine farm alanlarını zorlaştırıyorlar şaka gibi.


    daha ilk günden bu sorunlar varsa ilerleyen günlerde yeni neleri bozmuşlar belli olur. anlaşılan bu oyun toplanmaz bu aşamadan sonra. her patch sonrası olay.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Kasım 2021; 1:23:21 >
  • Yeni patch yine sorunlar 😅 şimdide lag detected sorunu.. amazona söyleyelim crytekden eleman alsa daha iyi olurdu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda dupe yapanlar banlandımı ? yanlarına kar mı kaldı New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 


    @Tuhaf Sahi

  • Bifrost'da gold satılır. Pm atabilirsiniz. Bifrost'da birlikte oynamak isteyenler de pm atabilir New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

  • RazorXmia kullanıcısına yanıt

    ban atıldığı söyleniyor fakat pek çoğunun yanına kâr kaldığı bir gerçek. Dupe olayları hiç yaşanmamış olsada oyunun nihayetinde geldiği nokta malesef pek çok oyunun düşmüş olduğu mmorpg çöplüğü.

  • Selam arkadaşlar.

    Sizlerde de craft yapma bugı çok yaşanıyor mu ? Normalde stationlarla etkileşime girdiğinizde özel animasyon girmesi gerekirken, inventory menüsüne girmişim gibi karakter arkasına dönüyor ve ne seçersem seçeyim craft dediğimde craft menüsünden çıkıyorum.

    Yaşadığım sorun şu videodaki gibi :

    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]Kernowainyoutube
    New bug appearing after patch 1.0.4, that prevents any crafting to be done using the Outfitting station or the Forge.
    https://www.youtube.com/watch?v=1wSG_Wo8gVs

    Söylenen şeyleri denedim ama bende işe yaramadı, belki başına gelip çözen biri vardır diye buraya yazdım.

  • Bircok kişi şaşiriyor bu kadar hype olup aniden oyuncu sayisi olarak düşmesini ama eskiden cok mmo oynardim.Oyunun en büyük sorunu "rekabet hissi zayif"buda neyden kaynaklaniyor ÖNEMLI UYARI(Oyunu yayinlardan izledigim kadariyla yorum yapicam hatam olursa düzeltin)Sen gorev yaparken başkasina muhtac olmadan yapabiliyorsun ancak party sistemi olsa ve o haritada bircok parti veya clan exp item vs gorevlerini ayni bolge veya ayni yaratikta yapsa millet rekabetten dolayi oyundan alacagi zevk artar.2. olarak koskoca büyük şirketin oyunusun o büyük haritada 1 serverde olan oyuncu sayisi cok dusuk yanlişsam düzeltin 2 3 bin kisimi ne giriliyordu 1 servere,Birbirini göremiyorsun ki dogru düzgun birseyler olsun etkileşim olsun vs.Etkinlik ceşitleri az gorünuyor.Bence tutmasi için mmo'yu mmo yapan oyunlarin benzerliğinde yapmasi lazimdi yillar öncesinden mmo sistemini yalayip yutmuş koreliler ve wow.Izlediğim kadariyla yorum yaptim hata olabilir düzeltebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 23 Kasım 2021; 5:49:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunda yeni bir hata var birçok kişiye 200-300k para gelmiş durup dururken. Bence artık amazon olmadı bu oyun deyip kapatsın herkes rahatlasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine patladı.. Amazon diye şans verme oranım yüksekti, git gide düşüyor.

  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]new world forums
    [Downtime] All Regions November 23rd 11:00pm PT/ November 24th 8:00am CET
    https://forums.newworld.com/t/downtime-all-regions-november-23rd-1100pm-pt-november-24th-800am-cet/590717
    • Some coin reimbursement for particular issues




    bazı sorunlar yüzünden sorun yaşayan oyunculara para ödemesi yapılmış. "Coin Reimbursements" başlığı altında hangi sorunlar için olduğu yazıyor.

  • Steam sonbahar indirimlerinde %25 indirime girdi:


    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase New World on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1063730
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.