Oyunaa başlayanların büyük bir kısmı ilk hafta sıkılıp bırakacak normal bu durumlar. Wow da hep pakette bu problemler yaşanıyor. Server arttırıp maliyeti arttırıcağına bir hafta böyle idare ediyorlar gibime geliyor |
New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Koskoca aws nin sahibi şirketin server yettirememesi ilginçmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
reklamın iyisi kötüsü olmaz lafı boş değil. blizzard da bu taktiği yapıyor bence sürekli.
o kadar çok talep var ki server yetiştiremiyoruz olayı. kesin belli bir kesimi sömürüyorlardır bu şekilde. ulaşılamayan daha değerli olur mantığı mı güdüyor firmalar nedir bilmiyorum. amazon markası ile çıkmış bir oyunun altında server problemlerinin konuşulması komik cidden.
-
Ben bugün 1 saat kadar oynayıp iade ettim.
Ne grafik var ne oynanış vuruş hissi rezalet spell efektleri acınası görevleri ise inanılmaz sıkıcı bir oyun olmuş. Animasyonlar çok kötü ayrıca.
1 ay sonra kimsenin hakkında konuşmayacağı bir oyun kısacası.
ESO varken mmo olarak bunu oynamak bence tamamen gereksiz.
-
Bu oyunun daha çok yolu var öyle kolay mı mmo yapıp tutturmak, destek sunmak. Arkasında amazon var ama parayla saadet olmuyor işte... Sırf yerden herb toplama ağaç kesme vs cast süreleri için bile oynamam ben bunu! Abi oyunda mount falan yok olmayacakmış diyorlar bide... herkes deli dana gibi koşturuyor.
-
Dün 3 saatlik bekleyişin ardından girebildim.
New player olarak ilk giriş zor.
Sonraki girişlerde maksimum 50-60 arası sıra ile 5 dk ya giriliyor....
Önemli olan kendini içeri atabilmek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 29 Eylül 2021; 8:52:45 > -
2 bin kişilik server yapmış adamlar :D
13 yaşında çocukların açtığı metin2 sunucusunda 1.köyde 5-6 bin kişi takılıyor :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: speedycihanBu oyunun daha çok yolu var öyle kolay mı mmo yapıp tutturmak, destek sunmak. Arkasında amazon var ama parayla saadet olmuyor işte... Sırf yerden herb toplama ağaç kesme vs cast süreleri için bile oynamam ben bunu! Abi oyunda mount falan yok olmayacakmış diyorlar bide... herkes deli dana gibi koşturuyor.
Mount olursa inşa ettikleri para harcatma sistemi çökecek çünkü fast travel için kullanılan azoth ileride store'da satılabilir veya azoth boost tarzı eşyalar.
-
Avrupada çok sıra var diye Amerika sunucuna girdim onda da pingten oynanmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sunuculara bakıyorum bazı sunucular boş gözüküyor. Neden sıra beklememek için oraları tercih etmiyoruz ? Zaten beraber oynayacaz bari bekleme sırası olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: osmandemi2
Arkadaşlar sunuculara bakıyorum bazı sunucular boş gözüküyor. Neden sıra beklememek için oraları tercih etmiyoruz ? Zaten beraber oynayacaz bari bekleme sırası olmasınMmorpg oyununda boş serverde oynanmaz
-
Fire/İce- Healer build gitmeyi düşünüyorum. Akşam deneyelim bakalım nasılmış :)
-
-
Ben böyle bir rezalet görmedim. Oyuna girelim diye saatlerce sıra bekliyoruz bir de üstüne oyun hata veriyor sıradan atıyor. Bu nasıl bir saçmalık sinirden silesim geliyor oyunu. 10 saat oynama sürem var 30 dakika oymayabildim anca.
Oyunu satın almakla satın almamak arasında gidip geliyorum
-
İstediğiniz serverda oynayabilirsiniz. Ücretsiz şekilde bir kereye mahsus karakterimizin serverını değiştirme hakkımız var. Boşuna sıra beklemeyin
Aldım daha oynamadım iade etmek ile etmemek arasındayım bir yanım merak ediyor bir yanımda 2000 kişi sunucu mu olur diyor bir arkadaş yazmış 12 yaşında veledin açtığı metin2 serverine 5000 kişi sığıyor diye
-
oyunu iade ettim hype değecek bir oyun değil bence çok yavan sıkıcı bir havası var oynarken gözümü açamadım diyebilirim o derece uykumu getirdi 5 saat kadar oynadım neyseki steam iyi davranıp iademi kabul etti :) gerçi bunun 2-3 saati sıraydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 29 Eylül 2021; 19:48:23 > -
En azından Steam oyuncuların yaşadığı sorunu biliyor, iade tuşuna bastıktan 10 dakika sonra param geri geldi :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X