Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun başında biraz görev yaptıktan sonra faction'da seçeceğiz ön bilgi olsun diye koyuyorum New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]

•  Covenant - A divine order charged with cleansing the land of heretics and defilers so that its true holy nature and justice can be restored.

•  Marauders - A ruthless military force hell-bent on establishing a free nation where anyone with the strength to do so can prosper and profit.

•  Syndicate - A secretive organization of boundless guile and intellect in search of forbidden knowledge to usher in a new age of enlightenment.

• Statları dağıtırken bazı bonuslarla birlikte geliyor gerçekten gözatmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 27 Eylül 2021; 22:31:21 >

• 8AM CEST EU Servers will launch (9/27 at 11pm PT)
    • 8AM BRT South American Servers will launch (9/28 4am PT)
    • 9PM AEST Australian Servers will launch (9/28 4am PT*)
    • 8AM ET NA East Coast Server will launch (9/28 at 5am PT)
    • 8AM PT NA West Coast Servers will launch

yani kaçta açılacak bizimkisi bize göre ?

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Hocam biz sabah 9'da girebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NinJaus

Hocam biz sabah 9'da girebiliyoruz.

eyvallah tamamdır yarın sabah girerim o zaman

• quote:

Statları dağıtırken bazı bonuslarla birlikte geliyor gerçekten gözatmakta fayda var.

bu çok faydalı olmuş paylaşım için teşekkürler

• quote:

Oyunun başında biraz görev yaptıktan sonra faction'da seçeceğiz ön bilgi olsun diye koyuyorum  

•  Covenant - A divine order charged with cleansing the land of heretics and defilers so that its true holy nature and justice can be restored.

•  Marauders - A ruthless military force hell-bent on establishing a free nation where anyone with the strength to do so can prosper and profit.

•  Syndicate - A secretive organization of boundless guile and intellect in search of forbidden knowledge to usher in a new age of enlightenment.

içimden mor ren geldi :)

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Yeni bir aydınlanma çağını başlatmak için yasak bilgiyi arayan sınırsız kurnazlık ve zekanın gizli bir organizasyonu.

• ekip arayan arkadaşlar ya da ekibini büyütmek isteyen arkadaşlar buyrun discord linkimiz...

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]discord
    Join the New World Discord Server!
    https://discord.com/invite/SQxqm8ta
  • Bu oyunun adam akıllı incelemesi varmı?

Wowa göre nasıl, BG sistemi varmı, classlar nedir, world pvp nedir, raidler nasıl olacak vs. hiçbir bilgi bulamadım nedense.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    İngilizce bilmiyorsunuz sanırım ya da oyunu bugün duydunuz. Amazon bu oyunu 2 yıldan fazla süredir pazarlıyor. Oyun PvE içeriği de olup, PvP odaklı bir oyun. World PvP ve 50v50 tarzı şehir - kale savaşlarıyla iddiasını ortaya koyup, aynı zamanda son derece düşünülmüş bir meslek sistemi içeriyor. Ilerleyen günlerde sürüyle Türkçe inceleme de gelecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royer

İngilizce bilmiyorsunuz sanırım ya da oyunu bugün duydunuz. Amazon bu oyunu 2 yıldan fazla süredir pazarlıyor. Oyun PvE içeriği de olup, PvP odaklı bir oyun. World PvP ve 50v50 tarzı şehir - kale savaşlarıyla iddiasını ortaya koyup, aynı zamanda son derece düşünülmüş bir meslek sistemi içeriyor. Ilerleyen günlerde sürüyle Türkçe inceleme de gelecektir.

Sizde Türkçe bilmiyorsunuz galiba? Bana oyunun içeriği(WPvP de rank sistemi, professions incelemesi) ve end content(Raid) bilgileri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Sizde Türkçe bilmiyorsunuz galiba? Bana oyunun içeriği(WPvP de rank sistemi, professions incelemesi) ve end content(Raid) bilgileri lazım.

Alıntıları Göster
    Evet, bağlaç olan - de'yi ayırdığınız ve kendinizi daha iyi açıklayabildiğiniz zaman Türkçe'yi sizden öğrenmek isterim.

https://www.youtube.com/watch?v=DpbmIFIlnz0&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Royer

Evet, bağlaç olan - de'yi ayırdığınız ve kendinizi daha iyi açıklayabildiğiniz zaman Türkçe'yi sizden öğrenmek isterim.

https://www.youtube.com/watch?v=DpbmIFIlnz0&feature=youtu.be

Alıntıları Göster

Başta şu linki paylaşman soruma cevap olacakken alakasız yerden girip aklınca egonu tatmin etmeye çalışmışsın :) Mental sıkıntılarını yaşına veriyorum. Hadi iyi oyunlar dost.

• Youtube'a "New World Review" yazsaydınız bu rezil duruma düşmeyecektiniz.

Çok boş yapıyorsun kardeşim, işine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royer -- 28 Eylül 2021; 12:54:29 >
  • Şimdiden oyuna girmiyor akşam saatlerinde bu sunucular ne olur siz hesap edin düzgün bir oyun deneyimi yaşamak isteyen oyuna haftaya başlasın. New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

• oyunu almadım ilk gün bir göreyim dedim, 2000 kişilik serverlar açmışlar bazılarında bekleme süresi 80-90 saat bu kapasite ile akşama oyuna kimse giremez.

• 75 civarı server var hepsi full :) avrupadan en az 150k kişi oyunu oynuyor, bir o kadar da sıra bekliyor. Bizim gibi akşamcılar 1 hafta oyunu unutsun bence :D New World Server Status & Population (newworldstatus.com)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.