Şimdi Ara

New Balance Ayak Numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
47.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar dayım bu gün new balance mağzasın'a uğra'dı istanbul'da ikimiz'de 42.5 43 giyiyoruz. 45 denedim ama olmadı dedi sizce alırken kaç numara almalıyım.. ?? Bu ara'da ayakkabı new balance 574

• Yapay Zekanın Yanıtı

New Balance Ayakkabı Numara Seçimi Rehberi

New Balance ayakkabılarını satın almayı düşünüyorsanız doğru ayak numarasını seçmek çok önemlidir. Uygun olmayan bir numara alırsanız ayaklarınızda rahatsızlık veya yaralanmalara neden olabilirsiniz.

New Balance Ayakkabı Ölçü Tablosu

New Balance, farklı ayakkabı modelleri için çeşitli ayak numaraları sunar. Doğru numarayı seçmenize yardımcı olacak bir ayak numarası tablosu sağlarlar. Ayakkabının model numarasını ve uzunluğunu girerek doğru numarayı belirleyebilirsiniz.

New Balance Ayak Numarası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğru New Balance ayak numarasını seçerken göz önünde bulundurulması gereken birkaç faktör vardır:

• Ayak Uzunluğunu Ölçün: En doğru ölçüm için ayak uzunluğunuzu çıplak ayakla ölçün.
    • Yarım Numara Almayı Düşünün: Ayakkabının model numarasına bağlı olarak yarım numara daha büyük almanız gerekebilir.
    • Farklı Kalıpları Deneyin: New Balance ayakkabılarının farklı kalıpları vardır ve bazıları diğerlerinden daha dardır veya geniştir. Uygun olanı bulmak için farklı kalıpları deneyin.

New Balance 41 Numarası Neden Yok?

New Balance, 41 numaralı ayakkabılar üretmemektedir. Bunun nedeni, 41 numaranın Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en yaygın ayak numarası olmamasıdır.

(Önemli Not: Yukarıdaki bilgiler yalnızca genel bir rehberdir. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya özel ayak şekilleriniz varsa, ayakkabı satın almadan önce bir sağlık uzmanına veya uygun bir uzmana danışmanız önerilir.)

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Qard'eshm ben'ce kırk'yedi num'ara al sen'eye'de giyer'sin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Qard'eshm ben'ce kırk'yedi num'ara al sen'eye'de giyer'sin

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Qard'eshm ben'ce kırk'yedi num'ara al sen'eye'de giyer'sin

:D kardeş 47 abartmadınmı acabaa
  • Sizce modelleri çokmu dar beyler
  • 574 kraldır kral ben 44 giyerim normalde 574 te 46,5 giyiyorum ama 46 da olurmus botda 43 giyiniyorum mesela
  • Hmm ne yapsam acabaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalıpları diğer spor ayakkabılara göre dardır ve çabuk esner ben o yüzden büyük numara alma ben m400 kullandım 1 numara büyük almıştım ayakkabı 5-6 ay sonra çok kötü bi hal almıştı kalın tabanlı NB'ları tercih et benim aldığım ince tabanlı olduğu için tabanı kaymıştı diğer modellerde de gördüm bunu bu saatten sonra asla tercih etmem bu ayakkabıyı anca yazın giymek için kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 16 Mart 2013; 21:09:13 >
  • Hmm yani kaç numara almalıyım 43 numara giyiyorum bu ara'da yaşım 14
  • 2 ay öncesine kadar çok hoşuma gidiyordu bi modeli.araştırdım alacaktım felan.

ama genelde çok fazla şikayetçi olan var,bikaç ayda yandan açılma felan yapıyor şikayetleri ağırlıkta..birde garantide sıkıntı yaratılıyormuş.soğudum new balance'den..

ama araştırdığım kadarı ile kalıpları 1 numara dardı..senin demene göre 2 numara bile kurtarmamış
  • Hmm yani kaç almalıyım dayımla aynı giyiyoruz zaten ama o denemiş 45 bile olmadı dedi :D artık nasıl bişeyse
  • 12 al.

Not : Ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

12 al.

12?
  • quote:

12 al.

Hocam sen sapıttınmı ya ayak 43 42 dion
  • 14 yaşında 43 numara giyiyorsun maşallah. Dua et de ayağın büyümesin daha fazla, palet gibi.

1,5 numara büyük alsan olur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuremin60

quote:

12 al.

Hocam sen sapıttınmı ya ayak 43 42 dion

Orda abd ayakkabi numarasida yazar 12 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

14 yaşında 43 numara giyiyorsun maşallah. Dua et de ayağın büyümesin daha fazla, palet gibi.

1,5 numara büyük alsan olur heralde.

ok 44.5 numara bulursam alırım :)
  • Sizce rahatlığı nasıldır arkadaşlar hiç giyenler varmı ?
  • ayakkabının modeline göre değişir rahatlığı. yürüyüş ve koşu kategorisinde satılan ayakkabıları oldukça rahattır. kalıp darlığı meselesine gelince Türkiye'de satılan modeller genellikle dar evet. New balance amerika sitesinde ayakkabının numarası yanında birde kalıp genişliğini seçebiliyorsun ama burda görmedim öyle bir seçenek.
    kampanyalı bulunursa alınacak bir ayakkabı. ama sezon fiyatları üzerinden alınacaksa o paralara değmez derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuremin60

Sizce rahatlığı nasıldır arkadaşlar hiç giyenler varmı ?

Çok rahat ayakkabı gerçekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.