Şimdi Ara

Nevşehir - Ankara ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
4
Favori
13.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki yollar düzgün mü . Azaz06 önemli olan yol durumu ve fazla virajlı olmayışı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inundatio

Benim için km önemli değil önemli olan yolun düzgün olması ve aşırı virajlı olmaması . Sonuçta ufak çocuğum var önemli olan onun rahat etmesi ve sağlıklı bir yolculuk yapmak.
    Nevşehir'liyim, İstanbul'dan arada gider gelirim, ben Ankara'dan sonra Kırıkkale ve Kırşehir üstünden gitmeyi tercih ediyorum daima ama o güzergah bol virajlıdır, keskin olmasa da virajlı. Düz ve rahat bir yolculuk olsun derseniz Aksaray üzerinden gitmeniz daha mantıklı. Yalnız Aksaray üzeri trafik daha yoğundur ve radar riski daha fazladır. Aksaray üzerinden çok uzun zamandır gitmediğim için yol durumu hakkında bilgi veremem, iyi yolculuklar şimdiden.
  • inundatio İ kullanıcısına yanıt
    viraj olsada yol güzel ticari araç minumum seviyede hacibektaş üzerinde. Aksaray yolu ticari araç dolu trafik kurallarina uyan yok. kırıkkale mucur arası viraj yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 11 Temmuz 2018; 23:48:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize çok teşekkür ederim dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırınoğlu

Gölbaşı çıkışında bala yoluna girip 125 sabitle tam 90 dk da kırşehir merkeze girdim ordanda zaten gülşehir nevşehir sapağı var ilerde ordan giderseniz kırıkkalenin gereksiz ışıklarına ve elmadağ kırıkkale trafiğine girmeden rahat bir yolculuk yaparsınız mola verecek çok yer yok tenha bir yol orası ama trafikte yok:) ben sürekli kullanıyorum duble yol tavsiye ederim en güzel yönü yormuyor ve trafik ışığıda kırşehire kadar olmadığıniçin durmuyorsun hocam
    Kırıkkale kırşehir üstü geriliyorum şahsen bu arada bala üzeri kırşehire çıkarsanız radar vs olmuyor genelde tahne bir güzergah ikisinide deneyin farkı görün hocam tercih sizin :))
    hocam haftaya bende gideceğim bala yolunu tavsiye edeiyor musunuz?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce gittim ve geldim yer yer yolda bozukluk var ama çok sorun etmiyorum çünkü trafik de,trafik lambası da ,trafik cezasıda yok kırşehire kadar kafam çok rahat yol alıyorum şahsen,kullanırsanız görüş yazın mutlaka hocam ,yolunuz açık olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.