Şimdi Ara

Nevşehir - Ankara ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
13.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de ilk kez uzun yola cıkacam ankaradan nevsehire
    gölbaşıi şereflikoçhisar,aksaray, nevşehir yolu güzergahından gitmeyi düşünüyorum yolun durumu nasıl bilen var mi
    bide hız limiti 110 değil mi
  • s.a

    2 seçenek var

    1.ankara-kırıkkale-kırşehir-gülşehir-nevşehir

    elmadağ yolu üzerinden gidilen bu yol yıllar öncesinde çok virajlı idi ama o tarafta oturuyor iseniz tercih edilebilir sonuçta yaz ayındayız.

    2.ankara-aksaray-nevşehir

    bu yol daha işlettir kamyon ve tır boldur. iki yolda dubledir ama yer yer muhtemelen yol çalışması vardır.eğer bu yoldan gelinecekse ve aracınzı lpgli is aksaray ucuz lpg diyardır 1.80e çok rahat gaz bulursunuz.
  • hayırlı yolculuklar aşırı hız yapmayınız
  • Ürgüp lü olarak Bala üzeri gitmenizi hiç tavsiye etmem, asfalt çok kötü durumda.
    @ABCdiküçgeni yoldaki çeşmeye kadar yazmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Murat| -- 14 Temmuz 2012; 20:24:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prens3370

    hayırlı yolculuklar aşırı hız yapmayınız

    hız sınırı kaç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ünal


    quote:

    Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni
    arkadaşım ben kırşehirde oturuyorum. nevşehire belki 10 kez gittim. Ankara kırşehir arası 150 kez gittim.

    en sağlıklı yol:


    Ankara-elmadağ->kırıkkale-> Kırşehir->hacıbektaş->gülşehir->nevşehir.

    Ankara çıkışı Kayaş lalahan arası radar olur. orada yavaş gidin.


    Kırıkkaleye varmadan sanayi civarında gene radar olur.


    Kırıkkaleye varınca yol bir sağa bir sola ayrılır. Samsun tarafına değil sağ tarafa yani Kayseri tarafına döneceksiniz.


    Döndükten sonra Kırıkkale çıkışında Türk Petrol var. orada durun mazotu iyidir, kalitelidir, ucuzdur. Çay ücretsizdir Bir çay için.

    Çay içtikten sonra yola devam. Sağ taraf rafineriye ayrılır. amman yanlışlıkla oraya dönmeyin.


    Hasandede civarında geliş yönünde radar olur. Gelirken dikkat edin ona da


    Keskin'İ geçtikten sonra yol 10 km kadar düzdür. Sağda güzel bir çeşme var. Orada inin elinizi yüzünüzü yıkayın.

    Hamit kasabasından sonra Kırşehir. Kırşehir'e varmadan solda Şöförler odasının dinlenme tesisi var. Orada tuvalet ihtiyacınızı giderin. Tuvaleti temizdir. MEscidi vs var.


    Kırşehiri geçtikten sonra Mucur. Mucurdan bir 15-20 km sonra yol sağa Hacıbektaşa döner. Oradan sağa dönün.

    Hacıbektaş yolu tenha ama düzdür. Dikkatli gidin. Yolda koyun, eşşek, davar , dana olma riski var.

    Hacıbektaş da bir durun. Dergahı ziyaret edin. Oraları görün.

    Sonra yola devam. Gülşehir. Nevşehir. Nevşehire varmadan sol taraf kapadokya sağ taraf nevşehir. Haydi kolay gele.



    Aha Kırşehir'de birini buldum tek olduğumu düşünüyordum.

    2 oldu :D




  • Ankara Kayseri yolunda Kırşehir sınırları içerisinde , yani Kırıkkale'den girerken ve Kırşehirden çıkana kadar aşağı yukarı 100 km boyunca yol çalışması var.


    Yol tek şeride düşüyor. Vatandaş hatalı solluyor, bir kamyonun arkasından yarım saat gidiyorsun falan. Mecburen o yolu kullanıyorum gına geldi artık.


    Arkadaşın dediği Aksaray - Niğde yolunda ise çok kamyon var. Bir kere oradaki bir kamyon camıma taş atıp kırdı.

    İkisine göre karar sizin.

    Hacı Bektaşa dönmeden, Kayseriye kadar devam ederseniz, 20 km sonra ikinci bir Hacı bektaş sapağı var sağda. Oraya da girmezseniz , 15 km sonra falan sağa Ürgüp yolu dönüyor, direkt Avanos a çıkıyor. Yol tek şerit, ancak manyak güzel bir yol, turistik diye kaymak asfalt atmışlar, geniş yapmışlar, işaretleme tam. keyifli bir yolculuk, tam avrupa işi. ha yol uzar o yarı mesele.


    iç anadolu yollarını bana soracaksınız, Nuri Bilge Ceylan'ın "Anadolu'da Bir Zamanlar" filmindeki yollardan bile geçiyorum mecburiyetten




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

    Ankara Kayseri yolunda Kırşehir sınırları içerisinde , yani Kırıkkale'den girerken ve Kırşehirden çıkana kadar aşağı yukarı 100 km boyunca yol çalışması var.


    Yol tek şeride düşüyor. Vatandaş hatalı solluyor, bir kamyonun arkasından yarım saat gidiyorsun falan. Mecburen o yolu kullanıyorum gına geldi artık.


    Arkadaşın dediği Aksaray - Niğde yolunda ise çok kamyon var. Bir kere oradaki bir kamyon camıma taş atıp kırdı.

    İkisine göre karar sizin.

    Hacı Bektaşa dönmeden, Kayseriye kadar devam ederseniz, 20 km sonra ikinci bir Hacı bektaş sapağı var sağda. Oraya da girmezseniz , 15 km sonra falan sağa Ürgüp yolu dönüyor, direkt Avanos a çıkıyor. Yol tek şerit, ancak manyak güzel bir yol, turistik diye kaymak asfalt atmışlar, geniş yapmışlar, işaretleme tam. keyifli bir yolculuk, tam avrupa işi. ha yol uzar o yarı mesele.


    iç anadolu yollarını bana soracaksınız, Nuri Bilge Ceylan'ın "Anadolu'da Bir Zamanlar" filmindeki yollardan bile geçiyorum mecburiyetten

    o halde Aksaray - Niğde yolundan gitmek daha mantıklı gibi




  • dün o yoldaydım ben. gölbaşı - şerefli koçhisar - aksaray - niğde. yolda çok radar var. dikkatli olmak lazım. yollar idare eder. ama yol çalışmaları var.

     Nevşehir - Ankara ???



     Nevşehir - Ankara ???



     Nevşehir - Ankara ???




  • Mucurdan sonra Hacıbektaş dönüşü 15-20 km sonra değil, 5-6 km sonradır.

    Mucur - Hacıbektaş arası 25 km civarıdır, hayvan çıkma olasılığı yüksektir, virajlar bazı yerlerde keskindir.


    Şimdi gelelim zurnanın öttüğü yere...

    İstanbul otobanı ve Ankara şehir içinde araba kullanan birisinin Hacıbektaş - Gülşehir yolunda çok dikkatli gitmesi gerekir. Hacıbektaşı geçtikten sonra yol her ne kadar duble olsa bile asfalt aşırı derecede kalitesiz, yokuşlar dik ve virajlar epey fazladır. 3. vites ile virajların inilmesi taraftarıyım çünkü hayvan vs çıktığı zaman kurtarmanız kolay olur.

    Gülşehir - Nevşehir arası 20 kmdir ve epey rahattır.
  • tuz gölü tarafından gidersen yavaş git yolun düzgün görünene yerleri bile engebeli kafan arabanın tavanına çarpabilir başıma geldi
  • kırıkkale-kırşehir-mucur güzergahını tavsiye ederim...
  • Yarın Ankara'dan Nevşehir e gideceğim okuduklarından kafam karıştı. Kırşehir'de yol yapımı var Aksaray da kamyon ve radar. Aksaray yolunda büyük bir calışma varmi. Bu yolu kullananlardan net bir tavsiye gelirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunarda

    Yarın Ankara'dan Nevşehir e gideceğim okuduklarından kafam karıştı. Kırşehir'de yol yapımı var Aksaray da kamyon ve radar. Aksaray yolunda büyük bir calışma varmi. Bu yolu kullananlardan net bir tavsiye gelirse sevinirim.

    Hocam her iki rotada da yol çalışması mevcut, hatta Aksaray üzerinden gelirken çok daha fazla yol çalışması var ve bu güzergah, kırşehir üzerinden gelen yoldan biraz daha uzun sürer; ama Aksaray yolu çok daha düz, çok fazla viraj yok. Kırıkkale -Kırşehir güzergahında ise nispeten daha fazla virajlı yol. Aksaray - Nevşehir arasındaki yolda ise ne bir çalışma var ne de bozukluk.
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama. Bende ilk defa ankara üzerinden nevşehir e gideceğim . Hangi yol güzargahı daha iyidir. Hangi yolu kullanmamı tavsiye ederiniz. Seyahat ailecek yapışacak olup 4 yaşında kızım var . Bunu da göz önününe alarak tavsiye de bulunursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inundatio İ kullanıcısına yanıt
    Gölbaşı çıkışında bala yoluna girip 125 sabitle tam 90 dk da kırşehir merkeze girdim ordanda zaten gülşehir nevşehir sapağı var ilerde ordan giderseniz kırıkkalenin gereksiz ışıklarına ve elmadağ kırıkkale trafiğine girmeden rahat bir yolculuk yaparsınız mola verecek çok yer yok tenha bir yol orası ama trafikte yok:) ben sürekli kullanıyorum duble yol tavsiye ederim en güzel yönü yormuyor ve trafik ışığıda kırşehire kadar olmadığıniçin durmuyorsun hocam
    Kırıkkale kırşehir üstü geriliyorum şahsen bu arada bala üzeri kırşehire çıkarsanız radar vs olmuyor genelde tahne bir güzergah ikisinide deneyin farkı görün hocam tercih sizin :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bozkırınoğlu B kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim . Peki ankara aksay nevşehir yolu hakkında bilginiz var mı ? O güzergah nasıldır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aksaray tarafı kamyon, tır dolu en iyi yol kirikkale kırşehir mucur hacıbektaş gülşehir üzeridir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inundatio İ kullanıcısına yanıt
    Uzatıyor orası benim güzergah en kısa olanı 40 km daha kısa hocam. elmadağ kırıkkale kırşehir güzergahıyla ve gölbaşı, aksaray nevşehir güzergahı arasında 7 km var
    Yolculuk dönüşü kullandığınız Gidiş ve dönüş güzergah bilgilerinizi gördüğünüz artı ve eksi yönleri paylaşırsanız memnun olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 11 Temmuz 2018; 16:43:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için km önemli değil önemli olan yolun düzgün olması ve aşırı virajlı olmaması . Sonuçta ufak çocuğum var önemli olan onun rahat etmesi ve sağlıklı bir yolculuk yapmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.