Şimdi Ara

Neverwinter Nights 2 -- SORU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hocam crafting olayını çözemedim elimdeki kitapçıkları, mole lerde yazanları çevirdim yaptım ama olmadı.. oyunun topicini okudum ama ordada burada bi hata olduuna dair bişi söylemiyorlardı.. şu an 1.05 yamasını indiriyorum ama yine de aranızdan biri weapon, armor (alchemy de olur) craftingini anlatırsa çok güzel olacak..
    aynı şekilde acaba şu jeveller taşlar zartlar zurtlar ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 25 Nisan 2007; 16:09:39 >

• Aynı dertten ben de muzdaripim. Craft skillerim eşşek gibi ama nasıl craft yapılacapını bilmiyorum. Birileri yardımcı olursa çok makbule geçer.
  • yta kimse mi bilmiyor, bi insanlık yapın yawf bi yardım yapın bi ilgilenin
  • google'dan neverwinter nights 2 faq yazın aratın gamefaq ve ign'deki dökümanları bilgisayarınıza kopyalayın, okuyun okutun. Oyun hakkında belki bi 2 yıl oynayıp da elde edeceğiniz bilgilere 2 dakikada kavuşun. Basit bir ingilizce ile yazılmasına rağmen anlayamadığınız cümleleri buraya yazın yardım edelim(ben şahsen çeviririm.)
  • bunlardan baseetmiştik diğer başlıkta . itemlerin dönüşümleri üzerine yazılar yazmıştık. şuan için item adlrını hatırlayamdığım için yazamıyorum ama yapmak istediğiniz malzeme için belli bir craft veya alchemi crafting lvlniz olması lazım. daha fazla ayrıntılar oyunun genel başlığında yazılmıştı.
  • ustam bu söylediğin öyle basit bir şey değil hemen anlat bitsin...essance nasıl yapılırdan tut bu essanceları hangi oranda neyle karıştırcan hangi silah nasıl yapılıra kadar bir sürü detay var en iyisi senin ortamda aldığın kitaplara bakman en kolay orada başlarsın daha sonra kendin çeşitli varyasyonlar deneyebilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.