Şimdi Ara

netten bulduğum kızla buluşmaya gittim. (olanları anlatıyorum) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
25
Favori
46.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafandaki boynuzlar dünyanın 8ci harikası olmus dostum...uzaydan gözüküyor
  • kız işini zevk alarak yapıyor . böbrek gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • met on allah belanı versin kardeş. saat 14:30'da finalim var oturdum senin yazını merak ettiğim için ders çalışmadım senin yazını okudum sonunda da hiçbir halt olmamış. Ne oldu olm şimdi ne bu yani? Kızın canı birşeyler istiyorsa karşıla ve bitsin olm bu hikaye. Nedir lan bu muhabbetin ağzına sıçtın
  • Kiz fuck buddy ariyor met10.Apacik ortada hic kasmadan noktayi koyabilirsin:)
  • yaşım 30 , aşağı yukarı 97 den beri netten kızlarla-kadınlarla buluşuyorum.(mirc den beri) , 18 yasında falanım kalktım ankaraya gittim , fotosunu bile görmediğim sadece sesini duydugum bir kız ile bulusmaya (o zaman öle cam mam yoktu) sonuçta başımıza bir iş gelmeden 3 günü atlattık :) Neyse bugune kadar herlade 70-100 arası kızla-kadınla buluşmuşumdur netten tanıstıgım belki daha fazla.. (yonja işte ne bilm diğer arkadaşlık sitelerine para ile üyeydim hergün 10 mesaj geliyordu..) Tecrübesi olmayanlara vericeğim öğütler.. 1). si asla asla asla tanımadıgın kızın evine gitme.Benim arkadaşım bu yüzden 1 gününü kızın dolabında geçirmek zorunda kaldı..Bende donla arabaya koştugumu bilirim bir keresinde gece sabaha karşı.. dayanamadın gittin diyelim ? Gittiğin telefonu ve adresi kişinin adını bir arkadasına söyle. Seni saat başı aramasını tembihle. Eve girer girmez acil durumlar için eve şöyle bir bakıp aklında evin haritasını çıkar , evden kaçış planını yap. ayakkabılarını vs anında ulasabilecegin yere koy.Evine gittiğin kişi öğrenci ise yanına notlar olan ufak bir defter al , not getirdim yalanı hayatını kurtarabilir :D Ama beni dinle ve tanımadıgın evine gitme.. 2). olarak buluşucagın kişinin adını nette arat.Fake olup olmadıgına bak.Facebook geçmişine bak.Fotograflarına arkadaslarının yazdıgı yorumlara bak.Fake olup olmadıgını öyle anlarsın.Telefonunu 11880 den sorgulat.3. sü ilk bulusmanı kalabalık bir yerde yap.Yaşı büyükse yüzük parmagına bak yüzüğünü cıkarsa bile kesinlikle iz kalır... 3). olarak beraber olucaksan kesinlikle korun.Sırf hastalık anlamında değil sagdan soldan hamile kalıp hemen baskası ile beraber olup sen hamile bıraktın beni diyip hastahane parasından yırtıyorlar... Herşey güzel gittiyse 4). olarak 3) şıkka biran önce ulaşmak istiyorsan kendini agırdan sat.. bulusmadan sonra arayıp sorma bırak o mesaj atsın.. Dediğim gibi en önemlisi tanımadıgının evine gitmemek. Mekan herzaman senin mekanın olsun. Ha birde çok önemli değil yalnız kaldıgınızda cep telefonunu yanında getirmesin dikkat et.. getirse bile kamera kısmı aşagıya bakıyor olsun :D İyi şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: devian

yaşım 30 , aşağı yukarı 97 den beri netten kızlarla-kadınlarla buluşuyorum.(mirc den beri) , 18 yasında falanım kalktım ankaraya gittim , fotosunu bile görmediğim sadece sesini duydugum bir kız ile bulusmaya (o zaman öle cam mam yoktu) sonuçta başımıza bir iş gelmeden 3 günü atlattık :) Neyse bugune kadar herlade 70-100 arası kızla-kadınla buluşmuşumdur netten tanıstıgım belki daha fazla.. (yonja işte ne bilm diğer arkadaşlık sitelerine para ile üyeydim hergün 10 mesaj geliyordu..) Tecrübesi olmayanlara vericeğim öğütler.. 1). si asla asla asla tanımadıgın kızın evine gitme.Benim arkadaşım bu yüzden 1 gününü kızın dolabında geçirmek zorunda kaldı..Bende donla arabaya koştugumu bilirim bir keresinde gece sabaha karşı.. dayanamadın gittin diyelim ? Gittiğin telefonu ve adresi kişinin adını bir arkadasına söyle. Seni saat başı aramasını tembihle. Eve girer girmez acil durumlar için eve şöyle bir bakıp aklında evin haritasını çıkar , evden kaçış planını yap. ayakkabılarını vs anında ulasabilecegin yere koy.Evine gittiğin kişi öğrenci ise yanına notlar olan ufak bir defter al , not getirdim yalanı hayatını kurtarabilir :D Ama beni dinle ve tanımadıgın evine gitme.. 2). olarak buluşucagın kişinin adını nette arat.Fake olup olmadıgına bak.Facebook geçmişine bak.Fotograflarına arkadaslarının yazdıgı yorumlara bak.Fake olup olmadıgını öyle anlarsın.Telefonunu 11880 den sorgulat.3. sü ilk bulusmanı kalabalık bir yerde yap.Yaşı büyükse yüzük parmagına bak yüzüğünü cıkarsa bile kesinlikle iz kalır... 3). olarak beraber olucaksan kesinlikle korun.Sırf hastalık anlamında değil sagdan soldan hamile kalıp hemen baskası ile beraber olup sen hamile bıraktın beni diyip hastahane parasından yırtıyorlar... Herşey güzel gittiyse 4). olarak 3) şıkka biran önce ulaşmak istiyorsan kendini agırdan sat.. bulusmadan sonra arayıp sorma bırak o mesaj atsın.. Dediğim gibi en önemlisi tanımadıgının evine gitmemek. Mekan herzaman senin mekanın olsun. Ha birde çok önemli değil yalnız kaldıgınızda cep telefonunu yanında getirmesin dikkat et.. getirse bile kamera kısmı aşagıya bakıyor olsun :D İyi şanslar

Bildiğin kılavuz kitabın önsözü olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: axilik

quote:

yaşım 30 , aşağı yukarı 97 den beri netten kızlarla-kadınlarla buluşuyorum.(mirc den beri) , 18 yasında falanım kalktım ankaraya gittim , fotosunu bile görmediğim sadece sesini duydugum bir kız ile bulusmaya (o zaman öle cam mam yoktu) sonuçta başımıza bir iş gelmeden 3 günü atlattık :) Neyse bugune kadar herlade 70-100 arası kızla-kadınla buluşmuşumdur netten tanıstıgım belki daha fazla.. (yonja işte ne bilm diğer arkadaşlık sitelerine para ile üyeydim hergün 10 mesaj geliyordu..) Tecrübesi olmayanlara vericeğim öğütler.. 1). si asla asla asla tanımadıgın kızın evine gitme.Benim arkadaşım bu yüzden 1 gününü kızın dolabında geçirmek zorunda kaldı..Bende donla arabaya koştugumu bilirim bir keresinde gece sabaha karşı.. dayanamadın gittin diyelim ? Gittiğin telefonu ve adresi kişinin adını bir arkadasına söyle. Seni saat başı aramasını tembihle. Eve girer girmez acil durumlar için eve şöyle bir bakıp aklında evin haritasını çıkar , evden kaçış planını yap. ayakkabılarını vs anında ulasabilecegin yere koy.Evine gittiğin kişi öğrenci ise yanına notlar olan ufak bir defter al , not getirdim yalanı hayatını kurtarabilir :D Ama beni dinle ve tanımadıgın evine gitme.. 2). olarak buluşucagın kişinin adını nette arat.Fake olup olmadıgına bak.Facebook geçmişine bak.Fotograflarına arkadaslarının yazdıgı yorumlara bak.Fake olup olmadıgını öyle anlarsın.Telefonunu 11880 den sorgulat.3. sü ilk bulusmanı kalabalık bir yerde yap.Yaşı büyükse yüzük parmagına bak yüzüğünü cıkarsa bile kesinlikle iz kalır... 3). olarak beraber olucaksan kesinlikle korun.Sırf hastalık anlamında değil sagdan soldan hamile kalıp hemen baskası ile beraber olup sen hamile bıraktın beni diyip hastahane parasından yırtıyorlar... Herşey güzel gittiyse 4). olarak 3) şıkka biran önce ulaşmak istiyorsan kendini agırdan sat.. bulusmadan sonra arayıp sorma bırak o mesaj atsın.. Dediğim gibi en önemlisi tanımadıgının evine gitmemek. Mekan herzaman senin mekanın olsun. Ha birde çok önemli değil yalnız kaldıgınızda cep telefonunu yanında getirmesin dikkat et.. getirse bile kamera kısmı aşagıya bakıyor olsun :D İyi şanslar

daha çok çook yazardımda ofisdeyim :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axilik

quote:

daha çok çook yazardımda ofisdeyim :))

deplasman her zaman sakattır.Ben de 18 yaşında deplasmana atlayıp gitmiş adamım..Ne cesaret varmış birader, şimdi düşündükçe kendime şaşırıyorum

• maşallah şu konuya mesaj atanlardan 20 kişinin kafadan 20 tane de netten tanıştığı kız olmuş. 20x20 400 eder lan.siz ne sallıyorsunuz
    hikayeyi okumayanlar belli oluyor. telefon mevzusunda kız yalan söylememiş. telefonu gerçekten bozuk olduğu için konuşamadı. biz orada günahını aldık. ben o zaman hattını arkadaşının telefonuna tak ordan konuşalım diyebilirdim de demedim.gidelim görelim dedim.kız temiz bir kız.yaptığımız işlerden bahsetmedim fazla detaya inmedim çünkü ben içinizden biriyim
  • hocam sana bişe sorucam senin şimdi sevdigin bir kız arkadaşın ama internetten tanıştıgın bi kızla ilk başlarda öylesine konuşurken iş cinsellige kacınca senin hormonlar tavan yapıyo sende iyice kaptırıyosun kendini bunuda anladım ama sen bulusmaya gittiginde sanırım kız seni fazla tatmin etmedi fizik ve yüz bakımından peki neden hala konuşuyosunki ? sonucta kızında ne olduğu belli daha ilk günden yatak mevzusu felan acılmış hani ne buldun bu kızda sewgilinde olmayan onu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-WarNinG

hocam sana bişe sorucam senin şimdi sevdigin bir kız arkadaşın ama internetten tanıştıgın bi kızla ilk başlarda öylesine konuşurken iş cinsellige kacınca senin hormonlar tavan yapıyo sende iyice kaptırıyosun kendini bunuda anladım ama sen bulusmaya gittiginde sanırım kız seni fazla tatmin etmedi fizik ve yüz bakımından peki neden hala konuşuyosunki ? sonucta kızında ne olduğu belli daha ilk günden yatak mevzusu felan acılmış hani ne buldun bu kızda sewgilinde olmayan onu merak ettim.

güzel ancak buradan cevaplanması mümkün olmayan bir soru sormuşsun. pm gönderdim
  • Sevgilinden güzel mi kız aldatıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Met_10

quote:

hocam sana bişe sorucam senin şimdi sevdigin bir kız arkadaşın ama internetten tanıştıgın bi kızla ilk başlarda öylesine konuşurken iş cinsellige kacınca senin hormonlar tavan yapıyo sende iyice kaptırıyosun kendini bunuda anladım ama sen bulusmaya gittiginde sanırım kız seni fazla tatmin etmedi fizik ve yüz bakımından peki neden hala konuşuyosunki ? sonucta kızında ne olduğu belli daha ilk günden yatak mevzusu felan acılmış hani ne buldun bu kızda sewgilinde olmayan onu merak ettim.

güzel ancak buradan cevaplanması mümkün olmayan bir soru sormuşsun. pm gönderdim

okudum hocam pm ni. ne diyim inş herşey yolunda gider :):) gelişmelerden haberdar et bizi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Sevgilinden güzel mi kız aldatıyorsun

Good vision?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihande

MALSIN da ondan

katılıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirkhan09

quote:

Good vision?

sevgilimden güzel değil elbette.sevgilim sarı saçlı yeşil gözlü 1.70 boyunda dış görünüşe bakarsanız manken gibi kızdır.içi de güzel seviyorum onu.
    sevgilim burda olmadığı için istanbuldada zaman geçirebilceğim kızlar arıyorum olay bu.tabi başka kızda bulurum o ayrı mesele.
    ben konuyu normalde açmıcaktım.tel bozuk diyince makarasına böbrek avi mi diye konu açtım.
    banlanınca herkes olayın sonucunu merak etti
    bende madem anlatıcam biraz uzatarak anlatiyim dedim zaman geçsin.
    konu tutuncada sizde olayı gözünüzde fazla büyüttünüz.fazla takılmayın ya ben eğleniyorum.
    asıl anlatcaklarım şubatta olucak

birazda kendime acemiymiş süsü verdimki siz çok biliyosnuz ya o engin bilgilerinizi ortaya dökün muhabbet açılsın diye yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Met_10 -- 19 Ocak 2012; 13:46:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emirkhan09

quote:

Good vision?

sevgilimden güzel değil elbette.sevgilim sarı saçlı yeşil gözlü 1.70 boyunda dış görünüşe bakarsanız manken gibi kızdır.içi de güzel seviyorum onu.
    sevgilim burda olmadığı için istanbuldada zaman geçirebilceğim kızlar arıyorum olay bu.tabi başka kızda bulurum o ayrı mesele.
    ben konuyu normalde açmıcaktım.tel bozuk diyince makarasına böbrek avi mi diye konu açtım.
    banlanınca herkes olayın sonucunu merak etti
    bende madem anlatıcam biraz uzatarak anlatiyim dedim zaman geçsin.
    konu tutuncada sizde olayı gözünüzde fazla büyüttünüz.fazla takılmayın ya ben eğleniyorum.
    asıl anlatcaklarım şubatta olucak

birazda kendime acemiymiş süsü verdimki siz çok biliyosnuz ya o engin bilgilerinizi ortaya dökün muhabbet açılsın diye yaptım

haa sazan.avi yerine koyulduk yani

• sene 2005, mynet sohbetten bi kızla internette tanıştım, izmir bornovada ailesiyle beraber yaşıyomuş, aynı zamanda ege üni'nde öğrenci. herneyse 3-5 zaman sonra anlaştık ve ben ist'dan izmire gittim kızın yanına. Bi müddet izmiri tavaf ettikten sonra kız bize gidelim dedi, evde kimse yok! Tabi kaçırırmıyım,direkt atladım. Herneyse evde yavaş yavaş işe başlamak üzereyken çat diye bi kapı sesi gelmesin mi, içeri girende polis! Meğer kızın babası polismiş, Allahtan babası anlayışlı adamdı da, ders mers çalışma ayağına arada kaynadık. Gerçi adam aleni bi şekilde kızını becermeye geldiğimi anladı ama bozmadı. Fakat orda durduğum süre boyunca neler çektiğimi bi ben bide Allah bilir.

Kıssadan hisse: Nereye giderseniz gidin, etrafı,nedir, necidir adamakıllık öğrenip gidin. Yksa beklenmedik süprizlerle karşılaşırsınız. Hele de internetten tanışılan biriyle... Siz siz olun uçkurun derdine bok yolunda gitmeyin.

• quote:

quote:

Banada yazar msn şu pm.yi?

• güzel hikaye olmuş, beğendim.

ben evet diyorum,
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.