Beyler bir topic actık acmaz olaydık yani forumda bu kadar kalitesiz muhabbet yapan adam oldugunu gormek acıkcası beni üzdü ve sonucta topic kitlendi mecburen. Neyse mevzuya gelelim nette ingilizceyi ilerletmek istiyorum sizce nasıl bir düzene girmeliyim? Yani önerebileceğiniz site ya da bir çalışma planı var mı?Upper intermediate seviyesindeyim ,advanced a doğru yol almak istiyorum :) Konuya vakit ayırıp ilgi göstereceklere şimdiden teşekkürler....
eozen81 eger diğer topicdeki tum mesajımı okuduysan ciddi bi cevabım da vardı sonlara doğru
ben geyik muhabbeti yapabildiğim gibi düzgün cevap vermesini de bilirim
ki albay babudilin dediklerini tamamen üstüme alınmadım (ucu biraz bana dokundu o kadar) bunu da belirtmek istiyorum bende kalmasın
Arkadaşlardan ricam bu topici de göçertmeyelim ciddi ciddi cevaplayalım arkadaşın sorusunu
şimdi ciddi ciddi başka bi cevap veriyorum bi site vardı üye oluyorduk bize test falan yapıyordu şu kadar bildin bu kadar bilemedin diyordu kelime bilgimizi ayrı gramerimizi ayrı ölçuyordu site çokk güzeldi bee adını hatırlayamadım ama tam senin aradığın tipten bi siteydi işte adını hatırlarsam buraya editlerim
epeydir azaltıyorum son zamanlarda ufak tefek geyikler yaptım
azaltıyorum bunları azala azala sıfıra yakın bi hale gelecekler
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingülcan</i> <br />hocam eskiden işin cılkını cıkardım epeydir azaltıyorum son zamanlarda ufak tefek geyikler yaptım azaltıyorum bunları azala azala sıfıra yakın bi hale gelecekler <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> <b><font size='3'>DH</font id='size3'></b>---><b>Deliler Hastahanesi</b>..?
Ne sandın sen kardeş burayı..?
<u>İnternet Psikolojisi Tedavi Merkezi falan mı..?</u>
Torba Dolusu Laf ediyon, hiç bişey anlatamıyon...?
Sen, buralarda harcanıyon walla..
Seni, " Özelbeyaz giyimli uşakların gelip, sana önünde özel bir fermuarı olan beyaz bir takım giydirseler, içinde özel bir odası olan özel beyaz bir arabayla, özel BEYAZ SARAYINA taşısalar da sen de kurtulsan bizde <b>KURTULSAK</b> yani..!!??
Arkadaşa yardımcı olacağına bir sürü deli saçması..??
Bunlar bir kaç kişi, DH'nin içine *ıçmakla meşgulsünüz, kabahat sizde değil, sizi DH'ye alanlarda..!!!!!
TRADER [locked]
konuyu uzatmayalım arkadaşın yardım istediği konu belli arkadaşlar konu harici bir mesaj görürsem mesajı yazanın üyeliğini 1 günlüğüne kitleyeceğim
eozen81 yukarda bahsettiğim siteyi bulamadım ama burası da işini görür senin bi gir sağını solunu incele sitenin ben şöyle göz ucuyla baktım cok guzel geldi bana inceledikçe daha da hoşuna gider bu site güzel hazırlanmış
bundan bir ay önce bi site görmüştüm adresini burda veremem yasak ne yazıkki
neden yasak bari onu acıklasaydın
ingilizce gramer konularını öğrendikçe yabancı irc serverlarına gir ve ingilizce chat yap.sözlük de kullan ki kelime dağarcığın genişlesin.undernet e girebilirsin.hatta speaking olarak da mikrofon al ve sesli chat yap netmeeting ten falan.
eozen81 yukarıda bahsettiğim siteyi buldum adı bu :
cok şahane bi sitedir onu soyliyeyim uye olman lazım üye olunca pişman olmayacaksın garanti veriyorum gunde 30 dk calışarak ayda 800-1000 civarı kelime öğretiyorlarmış (iddiaları o,ben o kadar öğrenemedim de epey iyi bi site çok kaliteli)
cok şahane bi sitedir onu soyliyeyim uye olman lazım üye olunca pişman olmayacaksın garanti veriyorum gunde 30 dk calışarak ayda 800-1000 civarı kelime öğretiyorlarmış (iddiaları o,ben o kadar öğrenemedim de epey iyi bi site çok kaliteli) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ucretsiz denemeye abone oldum birader sağolasın denicez bakalım ama ben bu paralı olanlara da kıl oluyorum o ayrı tabi :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i> <br />eozen şu linke bakabilirsin:
kelime dağarcığı için birebir.. ama gramer için pratik kullanımlar ve idioms(atasözü deyim vs.)bilgisi şart.
Good Luck[bye] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
sağolasın hocam hakikaten kelime için güzel bir siteymiş... saygılar
benden bi tavsiye eger upper intermediate seviyesine geldiysen konusma ve kelime uzerinde durman lazım artık advanced a gececeksen birebir karsındaki ile diyalogları iyice oturtman gerekiyo bu da internet uzerinden biraz zor. internet buna care buldu mu bilmiyorum :)
mehmetemingülcan teşekkürler wordtest harbidende güzel bir siteymiş.bayağı bir yararlı
verdiginiz sitelere bakacagım teşekkürler...
benim de söyle bir fikrim var.. irc server larda kullanılan soru botları varya...bu botlardan birini indirecem...soruları degistiricem...soru kısmına turkce kelime-cevap kısmına o turkçe kelimeninn karsılıgı ingilizce kelime.. oturup bu botlardaki soruları cevaplarsak istedigimiz kadar kelime esberleris...kelime problemi olanlar için birebir...soru botlarındaki bütün soruları esberlemiş biri olarazk bu fikrin işe yarar bi fikir olduguna inanıyorum...
çalışmaya devam...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i> <br />mehmetemingülcan teşekkürler wordtest harbidende güzel bir siteymiş.bayağı bir yararlı <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
tunasilah bişey değil
de bana 2. kez mehmetemingülcan deniyor nası oluyorsa (38 kez daha derseniz acaba adım bu olur mu ¿)
yaw nikim bile adım olduğuu halde nası karıştırıyonuz anlamakta zorlanıyorum walla izah edebilecek biri varsa bi izah ediversin :))
bu site hakkaten güzel bi sitedir(o kadar övdük yukarda) yoksa ben uye olmazdım
ben bişey biliyoruz da söylüyorum
ya konuya biraz geç kaldım ama neyse bizde geçtik bu yollardan git bi tane mail arkadşı bul bayğı işe yarar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme