Şimdi Ara

Netspeed VS Türk Telekom!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom'da yaşadığım çok problem nedeniyle Netspeed denemeye karar verdim Daha önce Vodafone net , Türkcell Süperonline , Türknet Gibi firmaları denememe rağmen çok problemler yaşadım.

Türknet'te ciddi ping problemleri , müşteri hizmetlerinin olmayışı ve para iademi alacağımda 8 aydır oyaladıkları için Tüketici Hakem Heyetine Başvurdum.

Türk Telekom'da hız düşüklüğü ve AKK'nin oluşu ciddi 65-70 TL gibi paralar vermem gerçekten sinirlerimi oynattı bende farklı alternatiflere kafa yordum.

Herhangi Reklam amaçlı değildir zamanında Türknet ve Türk Telekom'u tavsiye etsemde 2'side rezalet durumuna geldi denemekten zarar gelmez 6 ay içinde çıkarsanız 60 TL aktivasyon bedeli alınıyor kargo ile göndermek ücretsiz mng ile çalışıyorlar 2-6 gün içinde açılabilir demişlerdi kuzey bey 23 Ocak 2018'de Mng kargoya 16:08 vermememden ötürü yarın gönderime çıktı 25 Aralık'ta ellerine ulaştı 27 Ocak'ta Türk Telekom Ankastreye kağıt bırakmış 28 Ocak'ta aktivasyon yapıldı kullanıcı adı ve şifre geldi adsoyad@netspeed diye ben beğendim biraz yurt dışı pinglerinde problem görsede bu fiyata bu yurt içi pingiyle kullanmaya değer diye düşünüyorum ileride anlaşma yaparak yurt dışı pingleri düşürebilir.

Bu arada Günün her saati hız ve ping aynı değişmiyor diğer firmalarda yaşadığım bir çok problem kalmadı hızlı bir şekilde AKK'siz internetim ile keyfime bakıyorum bunun kötü yanı olduğunda ki yaşamadım hani olursa genede yazarım teşekkürler.

Ayrıca THH sonuçlansın onun için ayrı konu açacağım.

16 Mbps desteklediği için Türk Telekom'dan abonelik açtırdım hızım desteklemiyor diye 8 Mbps çektiler aynı ücreti alıyorlar ve AKK'den sonra çekilmez oluyor.

Şunu da belirmek isterim Netspeed Günün her saati ulaşamıyorsunuz yeni firma olduğu için ileride daha fazla müşteri hizmetleri yetkilisi alacağını düşünüyorum ama genel saatlerde ulaşabiliyorsunuz Gece 12'ye kadar galiba.

Ayrıca İp kısmını kapattım Netspeed Statik ip var herhalde kaç kere reset atıp kapatmama rağmen ip değişmiyor.

Türk Telekom;

NetSpeed;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 31 Ocak 2018; 1:54:16 >

• eskiden 16 mb kullanıyordum vdsl olunca uçacak sandım yemin ederim vk openload tarzı sitelerde hala donuyor 50mb sadece hız testinde çıkan bir avutma .. 16 mb ile de youtube 1080 anca izliyordum 50 ile de anca izliyorum dosya indiren biri değilseniz bence pek takmayın türk interneti o kadar dandik ki aynı film vpn ile izleyince donmuyor tr ile izlenince donuyor hükümet vanayı öyle bir kısmış ki 50mb yurt dışı ederi 5 mb bile değil anca para almak için satıyorlar işe yaramadıktan sonra 1 gb net hızı olsa ne yazar . akşam işten geliyorum dizi izleyim diyorum verem oluyorum para verdik youtube 1080 yapayım diyorum o bile kasıyor. yüksek hızdan hevesimi aldım ben artık işe yarar net olsun 16 mb olsun. sizin olaya gelince telekom bu işleri güçleri laf ebeliği orada kadar diyor 16 da gelebilir 5 te gelebilir kader. ben bu sene yenilemiyorum kurtuluyorum darısı size
  • Suç firmalarda değil muhtemelen hattiniz kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt
    Hattım kötü ise 16 Mbps vaatlerde bulunarak internet hizmeti satmasınlar.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Twitter dan paul doany e yazmayı deneyin bakalım bölgenize vdsl çekilebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt
    Binama Fiber çekilecekti proje onaylandı her şey tamamdı projeyi beklemeye alıp 2019'a atmışlar sallamasyon Paul Doany işini felan yaptığı yok Sekreteri veya çalışanları ilgileniyor onlarda işine gelirse Vdsl2'nin geleceğini pek sanmıyorum.
  • eskiden 16 mb kullanıyordum vdsl olunca uçacak sandım yemin ederim vk openload tarzı sitelerde hala donuyor 50mb sadece hız testinde çıkan bir avutma .. 16 mb ile de youtube 1080 anca izliyordum 50 ile de anca izliyorum dosya indiren biri değilseniz bence pek takmayın türk interneti o kadar dandik ki aynı film vpn ile izleyince donmuyor tr ile izlenince donuyor hükümet vanayı öyle bir kısmış ki 50mb yurt dışı ederi 5 mb bile değil anca para almak için satıyorlar işe yaramadıktan sonra 1 gb net hızı olsa ne yazar . akşam işten geliyorum dizi izleyim diyorum verem oluyorum para verdik youtube 1080 yapayım diyorum o bile kasıyor. yüksek hızdan hevesimi aldım ben artık işe yarar net olsun 16 mb olsun. sizin olaya gelince telekom bu işleri güçleri laf ebeliği orada kadar diyor 16 da gelebilir 5 te gelebilir kader. ben bu sene yenilemiyorum kurtuluyorum darısı size
  • Hocam hayırlı olsun,
    Superonline ile olan taahhütüm bitti.Bende iptal ettim.Uzun süredir takip ediyorum netspeedi fiyatları gayet iyi duruyor.Sormak istediğim bi konu vardı.Superonline kullandığım dönemde kullandığım tarife 16mbit idi.Fakat bana hat desteklemiyor bahanesiyle 8mbit hız verebileceklerini söylemişlerdi.Hız testlerinde 11-12 mbit alıyordum.Netspeedin 16mbitlik tarifesini almayı düşünüyorum.16 alabilirmiyim acaba doğrudan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom fiber sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redtwister

eskiden 16 mb kullanıyordum vdsl olunca uçacak sandım yemin ederim vk openload tarzı sitelerde hala donuyor 50mb sadece hız testinde çıkan bir avutma .. 16 mb ile de youtube 1080 anca izliyordum 50 ile de anca izliyorum dosya indiren biri değilseniz bence pek takmayın türk interneti o kadar dandik ki aynı film vpn ile izleyince donmuyor tr ile izlenince donuyor hükümet vanayı öyle bir kısmış ki 50mb yurt dışı ederi 5 mb bile değil anca para almak için satıyorlar işe yaramadıktan sonra 1 gb net hızı olsa ne yazar . akşam işten geliyorum dizi izleyim diyorum verem oluyorum para verdik youtube 1080 yapayım diyorum o bile kasıyor. yüksek hızdan hevesimi aldım ben artık işe yarar net olsun 16 mb olsun. sizin olaya gelince telekom bu işleri güçleri laf ebeliği orada kadar diyor 16 da gelebilir 5 te gelebilir kader. ben bu sene yenilemiyorum kurtuluyorum darısı size

16 ile 1080 rahat izlenir

35 ile 2k rahat izlenir

50 ile 4k rahat izlenir.

Siz büyük ihtimalle 50 almıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -MorpheuS-

Hocam hayırlı olsun,
    Superonline ile olan taahhütüm bitti.Bende iptal ettim.Uzun süredir takip ediyorum netspeedi fiyatları gayet iyi duruyor.Sormak istediğim bi konu vardı.Superonline kullandığım dönemde kullandığım tarife 16mbit idi.Fakat bana hat desteklemiyor bahanesiyle 8mbit hız verebileceklerini söylemişlerdi.Hız testlerinde 11-12 mbit alıyordum.Netspeedin 16mbitlik tarifesini almayı düşünüyorum.16 alabilirmiyim acaba doğrudan?

Hocam alabileceğiniz maksimum değer hattınızın kalitesi ile ile ilgilidir. Yeni bir konuda hat değerlerinizi buraya atarsanız arkadaşlar yardımcı olur kaç mbps alabileceğiniz hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Binama Fiber çekilecekti proje onaylandı her şey tamamdı projeyi beklemeye alıp 2019'a atmışlar sallamasyon Paul Doany işini felan yaptığı yok Sekreteri veya çalışanları ilgileniyor onlarda işine gelirse Vdsl2'nin geleceğini pek sanmıyorum.

Katılıyorum bende mesaj attım üzüldüm vs dedi numaramı istedi hemen aradılar anlattım derdimi adresi verdim vdsl2 istiyorum dedim tamam dedi araştırıcaz sokağımda var sokakta 50 mbps alabilcek adresler mevcut sadece 2 numara da yok dedim telefondakilere isterseniz başka adresleri de not alın bina numaralarını söyliyeyim not alın dedim gerek yok biz herşeyi görüyoruz dedi bir iki gün geçti aradılar malesef dediler normalde eski saha dolabının ordan fiber kablo geçiyor ama dolabı değiştirmediler başka dolaplar değişti onu da belirtmiştim onun için öyle proje yok dediler halbuki bir kaç ay önce telekom müdürlüğüne gitmiştim bölgenin tamamına fiber çekilcek demişlerdi sonra gittim türk net ve millenicom dan adres sorgularını çıkardım harita dan fiber kablo geçişleri ve değişen dolapları işaretledim paul beye yazdım ekran görüntülerini attım bana bir mail adresi verdi Eniz beye iletin incelesin dedi attım mail ilk baştan sona kadar aşamaları anlattım görselleri ekledim ama cevap gelmedi kaç ay geçti halbuki maile Paul bey size ulaşmamı iletti diye eklemiştim.

• -MorpheuS- kullanıcısına yanıt
    16 Mbps alırsınız ulaşabilir değere göre en iyi değeri verirler ama derseniz 8 mbps yeterli 40 TL ekonomik olur.
  • Mhuhhaj zamanında turknet şöyle süper böyle çılgın diyordun ahahha

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: Redtwister

eskiden 16 mb kullanıyordum vdsl olunca uçacak sandım yemin ederim vk openload tarzı sitelerde hala donuyor 50mb sadece hız testinde çıkan bir avutma .. 16 mb ile de youtube 1080 anca izliyordum 50 ile de anca izliyorum dosya indiren biri değilseniz bence pek takmayın türk interneti o kadar dandik ki aynı film vpn ile izleyince donmuyor tr ile izlenince donuyor hükümet vanayı öyle bir kısmış ki 50mb yurt dışı ederi 5 mb bile değil anca para almak için satıyorlar işe yaramadıktan sonra 1 gb net hızı olsa ne yazar . akşam işten geliyorum dizi izleyim diyorum verem oluyorum para verdik youtube 1080 yapayım diyorum o bile kasıyor. yüksek hızdan hevesimi aldım ben artık işe yarar net olsun 16 mb olsun. sizin olaya gelince telekom bu işleri güçleri laf ebeliği orada kadar diyor 16 da gelebilir 5 te gelebilir kader. ben bu sene yenilemiyorum kurtuluyorum darısı size

16 ile 1080 rahat izlenir

35 ile 2k rahat izlenir

50 ile 4k rahat izlenir.

Siz büyük ihtimalle 50 almıyorsunuz.

yok hocam 50 alıyorum kablo ile testler hep 47 51 arası çıkıyor modem içinde 54 falan geliyor ama 1080 üstünü açmıyor dona dona gidiyor yüklemiyor. aynı şey film dizi siteleri içinde geçerli openload vk tarzı yerlerde 720 üstü donuyor . dosya indiren biri değilseniz bence 16 24 üstü boşa masraf . ttnet her yere ayar çekmiş siteler hep yavaşlatılmış devlet eliyle yapılıyor vpn açınca çatır çatır gidiyor. şuan facebook bile aşırı yavaş

• hayırlı olsun. bende tüketici hakem heyetine başvurdum. bizim ev müstakil. 2 li kara kablo var. acaba tt interneti kapattırmadan netspeede başvursam ay ortası gelmeden paket bitince modeme netspeed kullanıcı adı ve şifre girerek devam edebilir miyim?
  • arkadaş ben türk telekomdan 12 mb hız alıyordum netspeed 5 mb anca verebildi..türk telekomla netspede nasıl karşılaştırıyorsun netspeed zaten tt den alıyor
  • UA57 U kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan mı böyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

İstanbuldan mı böyle hocam

birazda şans hocam...bizim yaylada yazlık var dolaba kmlerce uzaklıkta...normalde 1mb hız alınmıyor...bir ara iptal edip tekrar bağlatmıştım hız 9 mb ...yaylaya gelen ekip bile inanamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

hayırlı olsun. bende tüketici hakem heyetine başvurdum. bizim ev müstakil. 2 li kara kablo var. acaba tt interneti kapattırmadan netspeede başvursam ay ortası gelmeden paket bitince modeme netspeed kullanıcı adı ve şifre girerek devam edebilir miyim?
    25 nisan da bugün netspeede geçtim

• UA57 U kullanıcısına yanıt
    Netspeed e geçenler söylesin,

Bende yeni geçtim, turktelekom da iken vodafone dan çıkış yazıyordu,

Netspeed e geçince isimkayit görünüyor, değişik,

16 Mbps den fazla desteklemediğini hattımın tt ve turknet sitesi belirtiyordu, fazlasını netspeed in de veremeyeceğini düşünerek kaç hız verebilirsiniz diye sormadımda, 16 aknsiz istedim açıldı, eskisinden iyi aşağı değil, deneme yaptım, bir simülasyon u 200 gb yi iki gün olmadı indirdi,
    İndikden sonra anladım, haberimde yoktu, inmez sanıyordum, günlük işlerimi youtube bile fullhd izliyorum dosya inerken, sonradan klasörde farkettim indiğini

Youtube e video yükleyim dedim tv den telif nedeniyle yayınlamadı, ozaman fazla upload ında gereği kalmadı

Böyle iyi,

Ziraat ziraat bankasında netspeed ip kayıtsız dolayısı ile netspeed haricinde erişim kısıtı çalışmadı, ziraatbankası netspeed eklesin
    Erişim kısıtsız çalışılıyor ayrı mesele

Youtube izlemede fullhd de yüzlerce videoyu peşpeşe tıklayınca açmayan olmadı takılma yok süper, bikaç saatte onlarca oyunun çekimini izledim kimisi uzun boyutlu sıkıntı yok,
    Monitörümde fullhd, 4 K yı zaten destekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 25 Nisan 2018; 19:59:34 >

• 16 mbps ikiside

şuan yan komşumun türktelekom internetinin testini yaptım,

aynı anda şuan benim Netspeed internetimin testini yaptım, açık ara benimki hızlı benzer yapıyı kullanarak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.