< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 31 Ocak 2018; 1:54:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 31 Ocak 2018; 1:54:16 > |
eskiden 16 mb kullanıyordum vdsl olunca uçacak sandım yemin ederim vk openload tarzı sitelerde hala donuyor 50mb sadece hız testinde çıkan bir avutma .. 16 mb ile de youtube 1080 anca izliyordum 50 ile de anca izliyorum dosya indiren biri değilseniz bence pek takmayın türk interneti o kadar dandik ki aynı film vpn ile izleyince donmuyor tr ile izlenince donuyor hükümet vanayı öyle bir kısmış ki 50mb yurt dışı ederi 5 mb bile değil anca para almak için satıyorlar işe yaramadıktan sonra 1 gb net hızı olsa ne yazar . akşam işten geliyorum dizi izleyim diyorum verem oluyorum para verdik youtube 1080 yapayım diyorum o bile kasıyor. yüksek hızdan hevesimi aldım ben artık işe yarar net olsun 16 mb olsun. sizin olaya gelince telekom bu işleri güçleri laf ebeliği orada kadar diyor 16 da gelebilir 5 te gelebilir kader. ben bu sene yenilemiyorum kurtuluyorum darısı size
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 25 Nisan 2018; 19:59:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |