< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
'Netspeed Genel Kesinti ve Erişim Sorunu - Müşteri Hizmetleri, Web Sitesi ve Uygulama Kapalı'

-
-
Evet 1 saat önce gitti internet, müşteri hizmetleri kendi iclerinde bir sistem guncellemesi nedeniyle hata oldugunu kisa surede duzeltilecegini soyledi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bari açıklama yapsalar bu şekilde bir çok kişi x uzerinde mağdur oldugunu belirtiyor
Ay sonunda herkes çatır çatır fatura kesiyor ama böyle günlerde kimseye ulaşamıyoruz yetmiyor açıklama yapmaya bile tenezzül etmiyorlar. Her şey bitince de bir kuru özür devam.
-
Evet büyük ihtimal yakında farklı bir servis sağlayıcıya geçeceğim
24 saattir düzelmedi internet, müşteri hizmetleri de cevap vermiyor. muhatap bulamıyorum. yarın ilk iş kurtulacağım bunlardan.
-
Geçiş yapacaktım vazgeçtim. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim 🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 gündür aynı saatte internet gidiyor. Saldırı açıklaması yapılıyor. İlginç. Bakalım bu gece kaçta gelecek...
-
-
Zam gelince; gelir.
-
Simdide siper saldırı var diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 25 Haziran 2025; 23:37:55 > -
Düzelir; bir firmaya talep artınca benzer durumlar oluyor ne yazık ki.
-
3 gündür akşamdan kullanılmıyor.3 Aylık indirim sürecim bitti.Turknete geçiş talebimi yaptım.Netspeedde şuanda 499tl ye geliyor modem ücretiyle. Turknette 1 ay ücretsiz yada 3 ay %50 indirim kampanyası var.
-
-
Evet bende değiştirdim artık fesih talebini ilettim
-
Şu an erişim sıkıntısı yaşayan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Ben hala yaşıyorum
Kendilerinden gelen mesaja göre siber saldiri yasiyorlarmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre__trkmn -- 27 Haziran 2025; 15:8:13 >
Hız testinde sonuç iyi çıkıyor ama web sitelerinde girişte sorun yaşıyorum. Bu nasıl oluyor. Tek taraflı fesh edip hattı kapatırsam cayma öder miyim?
-
Netspeed'de taahüt olmadığı için herhangi bir ücret odemezsin sadece ilk 3 ayın içerisindeysen kurulum ücreti aliyorlar yoksa ekstra bişey yok fesih içinde kendin bir dilekçe hazırlayıp müşteri hizmetlerinin epostasina gönderiyorsun
internet o kadar kötü ki adsl'i bile mumla arıyorum. youtube'da video izlenmiyor, whatsapp fotoyu bile açamıyor.
Benzer içerikler
- netspeed davet kodu
- opera gx
- yeni evlenenlere internet
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- türk telekom internet çekmiyor
- agda kayitli degil hatasi cozumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X