Şimdi Ara

'Netspeed Genel Kesinti ve Erişim Sorunu - Müşteri Hizmetleri, Web Sitesi ve Uygulama Kapalı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son birkaç gündür Netspeed’de ciddi yavaşlık ve zaman zaman kesintiler yaşıyorum. Yaklaşık 2 saat öncesine kadar müşteri hizmetlerine de hiçbir şekilde ulaşılamıyordu. Şu anda ise birçok kişi internete bağlanamıyor. Aynı zamanda Netspeed’in web sitesi ve mobil uygulaması da erişilemez durumda. Bu durumla karşılaşan başka kullanıcılar var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet 1 saat önce gitti internet, müşteri hizmetleri kendi iclerinde bir sistem guncellemesi nedeniyle hata oldugunu kisa surede duzeltilecegini soyledi

• Bari açıklama yapsalar bu şekilde bir çok kişi x uzerinde mağdur oldugunu belirtiyor

• Ay sonunda herkes çatır çatır fatura kesiyor ama böyle günlerde kimseye ulaşamıyoruz yetmiyor açıklama yapmaya bile tenezzül etmiyorlar. Her şey bitince de bir kuru özür devam.

• zibartan kullanıcısına yanıt
    Evet büyük ihtimal yakında farklı bir servis sağlayıcıya geçeceğim

• 24 saattir düzelmedi internet, müşteri hizmetleri de cevap vermiyor. muhatap bulamıyorum. yarın ilk iş kurtulacağım bunlardan.

• Geçiş yapacaktım vazgeçtim. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gündür aynı saatte internet gidiyor. Saldırı açıklaması yapılıyor. İlginç. Bakalım bu gece kaçta gelecek...

• "Netspeed Genel Kesinti ve Erişim Sorunu - Müşteri Hizmetleri, Web Sitesi ve Uygulama Kapalı"

ızdırap yemin ederim. 100mbit fiberde youtube bile açmıyor.

• sametcolakoglu kullanıcısına yanıt

Zam gelince; gelir."Netspeed Genel Kesinti ve Erişim Sorunu - Müşteri Hizmetleri, Web Sitesi ve Uygulama Kapalı" 

• Simdide siper saldırı var diyorlar.

"Netspeed Genel Kesinti ve Erişim Sorunu - Müşteri Hizmetleri, Web Sitesi ve Uygulama Kapalı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 25 Haziran 2025; 23:37:55 >

Düzelir; bir firmaya talep artınca benzer durumlar oluyor ne yazık ki.

• 3 gündür akşamdan kullanılmıyor.3 Aylık indirim sürecim bitti.Turknete geçiş talebimi yaptım.Netspeedde şuanda 499tl ye geliyor modem ücretiyle. Turknette 1 ay ücretsiz yada 3 ay %50 indirim kampanyası var.

Evet yoğun siber saldiri diye bahsettiler aynısı banada geldi

"Netspeed Genel Kesinti ve Erişim Sorunu - Müşteri Hizmetleri, Web Sitesi ve Uygulama Kapalı"

Gelen Mesaj

Şu anda sistemlerimize yönelik dış kaynaklı yoğun siber saldırılar nedeniyle bazı işlemlerde geçici kesintiler ve performans düşüklükleri yaşanıyor. Bu durumun farkındayız ve teknik ekiplerimiz sorunun giderilmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Size net olarak şunu ifade edebilirim: Yaşanan bu durum yalnızca erişim ve sistem performansını etkiliyor; herhangi bir veri güvenliği ihlali ya da kişisel bilgilere yönelik bir risk bulunmamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre__trkmn -- 27 Haziran 2025; 14:1:32 >

• MSC Elektronik kullanıcısına yanıt

Evet bende değiştirdim artık fesih talebini ilettim

• Şu an erişim sıkıntısı yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rap1d kullanıcısına yanıt
    Evet Ben hala yaşıyorum
    Kendilerinden gelen mesaja göre siber saldiri yasiyorlarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre__trkmn -- 27 Haziran 2025; 15:8:13 >
  • Hız testinde sonuç iyi çıkıyor ama web sitelerinde girişte sorun yaşıyorum. Bu nasıl oluyor. Tek taraflı fesh edip hattı kapatırsam cayma öder miyim?

• Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt
    Netspeed'de taahüt olmadığı için herhangi bir ücret odemezsin sadece ilk 3 ayın içerisindeysen kurulum ücreti aliyorlar yoksa ekstra bişey yok fesih içinde kendin bir dilekçe hazırlayıp müşteri hizmetlerinin epostasina gönderiyorsun

• internet o kadar kötü ki adsl'i bile mumla arıyorum. youtube'da video izlenmiyor, whatsapp fotoyu bile açamıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.