Şimdi Ara

Netspeed Form Doldurma Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün Netspeed'e başvuru yapmıştım. Bugün de evraklar elime geçti. Az önce doldurmaya başladım fakat bazı yerlere ne yazacağımı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

PAKET KODU: ? PAKET ADI: STANDART SINIRSIZ

16 MBPSE KADAR ADSL AKNSIZ 49 LIRA OLAN PAKETI ISTIYORUM. PAKET KODUNA SITEDE VS. ULASAMADIM.

AKTIVASYON UCRETI BIZDEN KAMPANYASI DIYE BIR KAGIT YOLLAMISLAR.

NETSPEED ABONE NO:?

Bunu nereden öğrenirim?

SON OLARAK DA

PSTN VE PSTN+ADSL Aboneleri için YALIN DSL BIREYSEL TALEP FORMU diye bir şey yollamışlar.

NUMARA BILGILERI:

PSTN NUMARASI:?
    TALEP EDILEN DSL PAKETI:?
    DSL HIZMET NUMARASI:?

Altta PSTN aboneleri için vs. yazıyor ama ben bu formu dolduracak mıyım?

SU ANKI PAKETIM : VODAFONE 16 MBPSE KADAR 60 GB AKNLI ADSL INTERNET

YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Netspeed Form Doldurma Konusunda Yardım

Netspeed, PSTN (Public Switched Telephone Network - Kamu Anahtarlı Telefon Şebekesi) üzerinden internet erişimi sağlayan bir hizmettir. PSTN, geleneksel telefon hatları ve altyapısı kullanılarak internet bağlantısı kurmanıza olanak tanır.

Netspeed form doldurma işlemi, PSTN üzerinden internet hizmetine kaydolmanızı sağlar. Bu işlem genellikle aşağıdaki adımları içerir:

• Netspeed'in web sitesini veya müşteri hizmetleri numarasını ziyaret et.
    • İstenen kişisel bilgilerini ve iletişim bilgilerini gir.
    • İnternet hızını ve paket seçeneklerini seç.
    • Hizmet koşullarını kabul et.
    • Ödeme bilgilerini gir.

Netspeed form doldurma işlemini tamamladıktan sonra, kurulum için bir tarih ve saat ayarlanacaktır. Bir teknisyen evinize veya işyerinize gelerek ekipmanı kuracak ve internet hizmetini etkinleştirecektir.

Netspeed form doldurma işlemi sırasında, aşağıdaki ek bilgilere ihtiyacın olabilir:

• Adres kanıtı (örneğin, fatura veya banka ekstresi)
    • Kimlik kartı veya pasaport
    • Vergi kimlik numarası

Netspeed form doldurma işlemini tamamladıktan sonra, müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçerek ek desteğe veya yardıma ihtiyaç duyup duymadığını öğrenebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gecis yapacaksiniz yoksa sifirdN kurulum mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p.machuca

Gecis yapacaksiniz yoksa sifirdN kurulum mu ?

Gecis yapacagim sayin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: HedefeDogru

quote:

Orijinalden alıntı: p.machuca

Gecis yapacaksiniz yoksa sifirdN kurulum mu ?

Gecis yapacagim sayin hocam.

Hocam orada evraklarin icinde paketlerin olduğu liste olacak siz oradan kendi paketinizin yanina tik atin.

Ayrica gecis yapacağıniz icin size Ek 2A tarzinda ayri bir belge olacak oraya sadece Vodafone hizmet numaranızı yazıcaksiniz.

Netspeed ile ilgili olan yerleri doldurmayin onlar kendileri doldurur. Siz sozlesmeyi okuyun imzalari atin onemli olan islak imza zaten diger yerleri onlar kendileri doldurur.

Cok zorlanirsaniz eger Musteri Hizmetlerini arayabilirsiniz

• Netspeed Facebook sayfasından yazarsanız yardımcı olurlar. Ben Facebook üzerinden destek alarak doldurmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

Netspeed Facebook sayfasından yazarsanız yardımcı olurlar. Ben Facebook üzerinden destek alarak doldurmuştum.

Facebook'tan kendilerine mesaj yolladım. Çabuk cevap veriyorlar mı hocam ?
  • PSTN No:Ev telefonu numarası oluyor.
    DSL No:Hizmet numarası oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce cevap vermişler. Dalga geçer gibi site üzerinden numaranızı falan doldurunca başvuru yapmış oluyorsunuz diyorlar. Şaka gibi. Ben zaten başvuru yaptım ki elime evraklar geçti. Sanırım müşteri hizmetlerini aramam daha iyi olacak.
  • quote:

Az önce cevap vermişler. Dalga geçer gibi site üzerinden numaranızı falan doldurunca başvuru yapmış oluyorsunuz diyorlar. Şaka gibi. Ben zaten başvuru yaptım ki elime evraklar geçti. Sanırım müşteri hizmetlerini aramam daha iyi olacak.

Hocam sana yollanan evraklarda sol tarafta kurşun kalemle işaretli dolduracağın alanlar. Sadece oraları dolduruyorsun üye no ıvır zıvır doldurmana gerek yok ben öyle yaptım yolladım bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Az önce cevap vermişler. Dalga geçer gibi site üzerinden numaranızı falan doldurunca başvuru yapmış oluyorsunuz diyorlar. Şaka gibi. Ben zaten başvuru yaptım ki elime evraklar geçti. Sanırım müşteri hizmetlerini aramam daha iyi olacak.

Hocam sana yollanan evraklarda sol tarafta kurşun kalemle işaretli dolduracağın alanlar. Sadece oraları dolduruyorsun üye no ıvır zıvır doldurmana gerek yok ben öyle yaptım yolladım bugün.

Bende kurşun kalemle işaretli bir yer yok hocam. Aradım az önce. Doldurmanız gerekiyor oraları dedi. PSTN numarası gibi şeyler var bir tek onları bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA684F01A -- 16 Şubat 2018; 19:10:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackboy55555

PSTN No:Ev telefonu numarası oluyor.
    DSL No:Hizmet numarası oluyor.

xDSL hizmet numarası ayrı onlar ayrı hocam. Benim sabit hattım yok hadi orayı boş bıraktım ama Hizmet Numarası dediğiniz şeye nasıl ulaşacağım?

• pstn dediği sabit telefon numarası. Şu an yalın kullanıyorsanız öyle bir numara haliyle yok. Onlara lazım olan 88 ile başlayan 10 haneli xdsl numaranız.
  • siz geçiş yapacağınız için doğru ekstra bilgiler istiyor olabilirler aktarma vs. için haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

pstn dediği sabit telefon numarası. Şu an yalın kullanıyorsanız öyle bir numara haliyle yok. Onlara lazım olan 88 ile başlayan 10 haneli xdsl numaranız.

Onu yazdım hocam. Talep edilen DSL paketi ne oluyor?

• hızı kotayı yazın işte
  • Ben de netspeede evrakları göndermiştim.Dün arayıp evrakların ellerine ulaştığını söylediler.Bir eksiklik var mı diye sorduğumda, herhangi bir eksiklik olmadığını söylediler.Evrakları doldururken 0850 5320217 nolu netspeed hattını arayarak yardım almıştım.
    Ben ttnetten geçiş yaptım.Hizmet numaram ise faturamda ve ttnet ile yaptığım sözleşme formunda yazmaktaydı.
  • ANNE KIZLIK SOYADIN DOLDURDUM DA BU ŞART MIYDI? KORKTUM ŞIMDI GEREKLI MI KI?

• quote:

Ben de netspeede evrakları göndermiştim.Dün arayıp evrakların ellerine ulaştığını söylediler.Bir eksiklik var mı diye sorduğumda, herhangi bir eksiklik olmadığını söylediler.Evrakları doldururken 0850 5320217 nolu netspeed hattını arayarak yardım almıştım.
    Ben ttnetten geçiş yaptım.Hizmet numaram ise faturamda ve ttnet ile yaptığım sözleşme formunda yazmaktaydı.

Bende yazmiyor hocam DSL hizmet numarası.

• Benim internet hizmet numaram 185 ile başlayan numara oluyor.Herkesinki 185 ile başlamıyor tabii.İnternet hizmet numaranızı bilmiyorsanız vodafonu arayarak da öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Benim internet hizmet numaram 185 ile başlayan numara oluyor.Herkesinki 185 ile başlamıyor tabii.İnternet hizmet numaranızı bilmiyorsanız vodafonu arayarak da öğrenebilirsiniz.

Doldurmanıza gerek yok dediler. Hayırlısı bakalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.