Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.857
Cevap
159
Favori
783.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Kesinti falan yok hangi bölgedesiniz planlı kesintilere bakın yada mahalle değiştirin bir tek sizde kesinti oluyor gibi :)

• Bu degerlere göre 100 mbit alabilirmiyim. Yeni vdsl hizmeti geldi. Mesafe 150metre. Netspeed niye 100 mbit hiz vermiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

akşamları twitchi düzgün izleyebilen var mı, her akşam 8-12 arası twitchi 480p piksel piksel izlemekten yoruldum, 2000 kbps sınırı koymuşlar geçer geçmez drop yapıyor
    Harbiden twitch izlettirmiyolar resmen. Kısıtladıkları çok belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bu sorunu yasadigimda baska yasayanlarda vardi. 1 hafta boyu oglen 12.22 - gece 00.22 de 30 saniye kusur oluyor. oyundaysan oyundan dusuyorsun. internet sitelerine giremiyorsun. ve bu surecte dsl kopmuyor. sadece internet gidiyor. bu yuzdende ariza olarak algilanmiyor. bu sorunu yasadiktan sonra facebookta paylasim yapmislardi siber saldiri var diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netspeed 24 ve 35 mbps hiz veriyor 50 vs neden yok acaba vdsl de de fiberde de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Netspeed'de en fazla 35 Mbps hıza kadar paket var. İki sene evvel 100 Mbps'e kadar paketler vardı ama kademe kademe 35 Mbps'e kadar düşürdüler paket hızlarını. Şu an 75 Mbps alanlar bu paketler mevcutken bu paketleri kullanmaya başlayıp bir yıllık sözleşme dahilinde olanlar. Bu paketler şu an yeni abone alımına kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 13 Şubat 2020; 13:53:37 >

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Netspeed 24 ve 35 mbps hiz veriyor 50 vs neden yok acaba vdsl de de fiberde de.
    Netspeed açıklama yapmıştı TT altyapısı prime time saatlerde yetersiz kalıyor. Biz bu hızları versekte abonelerin büyük bir kısmına bu vaadedilen hız ulaşmıyor diye açıklamışlardı.

Mevcut aboneler istemedikçe tarife değişmiyor yani 75 tarifesinde iseniz devam ediyorsunuz. Zaten yakında tekrar 75 geliyormuş.

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

Mevcut aboneler istemedikçe tarife değişmiyor yani 75 tarifesinde iseniz devam ediyorsunuz. Zaten yakında tekrar 75 geliyormuş.
    Teşekkürler hocam. Netspeed devam o zaman.
  • Netspeed firması gayet ilgili bir firma.Çoğu firma (turk telekom) bakır kablo mesafeniz yüksek çalışmaz dedi ve basvurumu iptal etti.Netspeed uyarı yaptı ben baglatmak isteyince teknik ekiple görüştüler ve bilgi aktardılar.Tarifem speed mini 25tl ye 4mbps 60gb akn sonra 1 mbps sınırsız taahhütsüz.
    Bakır mesafem 6.3 km. Hız testi sitelerinde 0.7mbps hız alabiliyorum. Youtube 480p video izleyebiliyorum isimi görüyor. Sabah 8.00-13.00 arasi dsl baglantim kopuyor diger zamanlar iyi. Telekom yetkilileri saha dolabini 1 yila falan dönüşturcez daha sonra bakir kablo mesafem 2.5 km olcak sabırsızlıkla bekliyorum. Serik antalya

• oris telekom belasından sürekli giden internet yüzünden çıktık. perşembe kağıtlarını gönderdiğim netspeed cuma öğlene geçiş yapmış oldu. umarım kopma mopma olmaz. olursa sorunu artık ilk modemde arayacağım daha sonra da portta. bakalım ne olacak. youtube, netflix falan 6-7 gibi hiç de yavaş değildi. yine 25-35 arası bastı bende. ilk saatlerinde memnunuz netspeedden bakalım.
  • Twitter'la sorun yasayan var mi? Son birkac haftadir twitter surekli hata veriyor, acildiginda da genellikle resimler cikmiyor. vpn acinca ya da mobilden aninda aciliyor.

Orijinalden alıntı: archangelic

Twitter'la sorun yasayan var mi? Son birkac haftadir twitter surekli hata veriyor, acildiginda da genellikle resimler cikmiyor. vpn acinca ya da mobilden aninda aciliyor.
    Bende herhangi bir sorun çıkarmıyor hocam Twitter'da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 17 Şubat 2020; 13:32:58 >

Kapsamlı bir paket içeriği yok zaten.www.netspeed.com.tr/

Orijinalden alıntı: samil422

Arkadaşlar babamların evine internet alıcam,hangi paketi tavsiye edersiniz? modemi kendimiz almamız gerekiyor di mi ?
    Bu tarife fazlasıyla yeter.
    https://netspeed.com.tr/kampanyalar/adsl-tarifeler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YirmiDortUzeriiki -- 17 Şubat 2020; 17:37:43 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.