Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
16.857
Cevap
159
Favori
783.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    webden yasaklı. telde uygulaması açılıyor ama. Garip bir ülkedeyiz. radyo sitesi yasaklı!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wertymrt

webden yasaklı. telde uygulaması açılıyor ama. Garip bir ülkedeyiz. radyo sitesi yasaklı!!!!
    telefon ile alakalı olabilir, lan kabloyla bağlı bilgisayarda sağlam bir vpn açıp deneyebilirseniz daha sağlıklı olur. tabi yasak olması da ayrı komik, saçma sapan şeyleri yasaklıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wertymrt

telefonun kendi interneti ile sorunsuz çalışıyor. ne zaman netspeede bağlansam saatte bir kez kesin takılıyor
    8.8.8.8
    8.8.4.4

bu dns adreslerini kullanırsanız yasaklı sitelere bir nebze girebilirsiniz

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

• İnternet kendi kendine gitti dsl ışığı kafasına göre bir yanıyor bir sönüyor internet ışığı hiç yok aradim iç tesisat sorunu dedi internette dolaştığım anda tesisat nasil bozulur ben anlamadim

Var mi bu tür bir sorun yaşayan

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Bugün düzgün hocam . Size tavsiyem touchvpn kurun hiç donmadan izletiyor
    valla hocam vpn ile uğraşmak bile istemiyorum, twitch düzgün açılsa bu sefer packet loss atıp yayını gene saniyelik donduruyor

• T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Netgalaksi var ama hiç kullanmadığım için net bir şey diyemem. Eğer altyapınız stabilse deneyin derim.
    netgalaksi.com.tr
    Yalın İnternet | Yalın Adsl, Vdsl, Fiber ve En uygun İnternet Paketleri - NETGALAKSİ
    https://netgalaksi.com.tr/yalin-telefonsuz-internet
  • Netspeete geçmeyi düşünüyorum 4 mb 30 tl olan pakete
    Evimde daha önceden internet kablosu döşelimi bilmiyorum döşeli değilse metre başı 4 tl falan alıyoruz dediler
    Evimde internet kablosu döşeli olup olmadığını nasıl anlarım.
    4 mb internet telefondan internete girmek için yeterlimi.
    40 gb kotadan sonra 1 mb düşüyormuş instagramda video falan izkerken donma yaşarmıyım.
    İstediğim zaman netspeeden ayrılmam durumunda ekstra ücret ödermiyim.
    Yardımcı olacak olursa sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netspeed firmasından 1 yıl süreli 48 TL. sabit fiyat garantisi ile İnternet hizmeti almaktayım .
    29.02.2020 tarihinde ilgili firmanın müşteri hizmetleri şahsımı arayarak 1 yıllık sabit fiyat garantisinin 23 Şubatta bittiğini ve bir sonraki fatura tarihi olan 23 Martta da 48 TL. yerine 56 TL ödeyeceğimi iletti. Bu konuşma üzerine bu uygulamanın yanlış olduğu taahhüt bitiş tarihinden önce aramanın yapılarak şahsımı bilgilendirmeleri gerektiği ve bu bilgilendirme üzerine fiyatı kabul etmem yada kabul etmem konusunda bir karara vararak bu kararımı firmanıza iletmem en doğru davranış olması gerekirken taahhüt bitiminden 6 gün sonra 29 Şubatta yapılan bilgilendirmenin iyi niyetle yapılmadığını amacının yanlış müşteriyi kabule zorlamak için kasıtlı yapıldığını bildirdim ve görüşmeyi sonlandırdım.ahlaksız ve ciddiyetsiz firma
    Allah başka dert vermesin amma abartmışsınız gelecek ay için toplamda 8 tl fark istenmiş bugün iptal etseniz zaten birşey ödemezsiniz hadi 5 gün içinde iptal ettiniz 0,50 kuruş civarında bir zararınız olur. Oda zarar değil başka firmaya geçeceğiniz tarifeye göre değerlendireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YirmiDortUzeriiki -- 29 Şubat 2020; 18:18:11 >
  • ckm kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmeyeyimde 50mbiti başka hangi issden alabilirim uygun fiyata ?

16mbit sınırsınza 56 lira ödüyorum şimdi aynı paket 66 lira olmuş. netgalaksi varmış fiyatlar uygun sıkıntı çıkar mı ?
  • 18.23 te internete erişimi giden var mı, gene 23 lü dakikada internet erişimi gitti, bekliyorsun kendi kendine gelmiyor, modemi resetliyorsun geliyor, sanki verdiği ip kapanıyor da resetleyip yeni ip verince düzeliyor gibi

Sen abartı diye düşündüğün şey benim için yanlış dır. Hak aramak yada yanlışındile getirmek me zamandan beri abartı oluyor. Ben burda 8 TL arttığının hesabını mı yapıyorum ? Okuduğunu anlamamışsan özet geçeyim mi? Firma müşteriye değer verip adam yerine koymuyor

• iki adresimde de netspeed bağlı 8 mb 48 tl den kullanıyoruz. Martın sonunda tahhut bitiyor ikisindede. Varmı benim durumda olan, aranıpta teklif alan. Bu arada netspeed te hat taşıma ücreti ne kadar yansıyor faturaya, bilgisi olan!
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.