Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.534
Cevap
159
Favori
681.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamad

    Son birkaç gündür bende de gece 00:22 gibi kopma oluyor. Yalnızca birkaç snlik bir kopma. Sonra normale dönüyor.
    bazen saniyelik yapıyor, bazen birkaç dakika sonra kendine zor geliyor, müşteri hizmetlerini arıyorum ikidir hattı güncellemekten başka bir şey yapmıyorlar, kopma olarak görünmüyor bu durum, bu yüzden sonuç almak zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Neredeyse üç yıllık Netspeed abonesi olarak; şu sıralar bağlantı kopması, hız düşüklüğü gibi sorunlar çok fazla yaşanmaya başladı. Stabilitesi tartışılır hale geldi. İlk iki sene çok memnundum ama bir ay öncesine kadar sadece Twitch, Odnok gibi çoğu video platformlarında yavaşlatma ile hızı sınırlamaya başladılar. Hat yoğunluğunu azaltmak içindir dedim pek ses çıkarmadım. VPN ile normal hız alınıyordu. Fakat şu sıralar ben de dahil çoğu abone anlık kopmalar, oyunlarda pocket loss sorunları gibi sinir bozucu sorunlar başladı. Bu sorunlar düzelene kadar tavsiye etmem doğru olmaz. Bir süre daha taviz verip sorunlar düzelmezse kontrolümdeki iki hattı da farklı bir servis sağlayıcıya taşıyacağım.
  • Fiber için artık çok mantıksız gen geçiş işlemi başlattım. Yoksa hem vdsl hem fiber olarak memnundum.
  • NimbleSoul kullanıcısına yanıt
    Ya aslında ttnetten memnunum ama fiyatları çok yükselttiler 8mbps limitsiz bile 70 tl oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    başka bir sağlayıcı bul kardeşim... 5 pinglerden 28 pinglere kadar çıktılar ve laubali bir müşteri hizmetleri var... bir .... bildikleri de yok teknik birime mail atın deyip durmaktan başka... turknet olur millenicom olur.... başka bir sağlayıcı araştır... ucuz etin yahnisi bu kadar... 76 tl para ödeyip de internet alamamak bu olsa gerek... online oyun için asla asla bulaşma... aklınız varsa kaçın
  • DENİZ ÇAĞAN kullanıcısına yanıt
    Türknet ve diğerleri de aynı hepsinde şikayet var ne yapacağımı şaşırdım ttnette eskisi gibi fiyat vermiyor denemekten başka çare kalmayacak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    hepsi aynı bok 3 ay sorunsuz kullandım son 1 ayda sıçtılar içine.
  • mydonesse M kullanıcısına yanıt
    Herkes de öyle söylüyor ttnetten memnunum ama fiyatlar çok yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2-3 gündür sözün bittiği yerdeyiz sanırım, hele bu sabah o kadar sık git gel oldu ki geldi diyorum konuya girip bakıcam tek ben miyim diye o ara yine gidiyor. en son dedim telden gireyim hala yok net. Ama 2 haftadır konuya girmiyordum iyi oldu bi kendime geldim.

    Halimiz o kadar boktan ki yeni eve taşınacağım birkaç güne, Turknet deneyeyim dedim alt yapı yok dedi, Netspeed Milleni gibi firmalar okeyledi, ya bu kadar sövüyoruz diğer firmalara geçmenin tam sırası dedim ama demez olaydım ttnet so aynı fiyata 3 4 katı aşağısı hız veriyorlar, inanılmaz bir ülkede yaşıyoruz gerçekten. Bu tarz firmalardan haberi olmayanlar 100+ fatura verip memnun kalıyorlar mı yada verebiliyorlar mı merak ediyorum. Ben şahsen veremem öğrenci halimle. Yine bu firmalarla devam etmek zorunda kaldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gene saat 12.22 ve bir internet kopuşu daha kaç günkü gibi aynı saatlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bugünlerde kopmalar ve kesintiler çok sık olmaya başladı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün kullanamadım bile interneti. Birazdan da elektrik kesintisi olacak. Tertemiz bir pazar tatili.
  • müşteri hizmetlerini aradım doğru anladıysam sorun hakkında bilgi ve ekran görüntüsünü " teknikdestek@netspeed.com.tr " adresine mail atmamı istedi, eğer bu sorunu yaşayıp o sorunun bilgisayarda tarihi ve saati gözükecek şekilde kopma belirtisi kanıtı sunabilecek varsa kendisi de mail atabilir, aynı şekil mail atmayı düşünüyorum bu kopma olduğunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bozuldu. Oyunlar oynanmıyor ping yok ama, online oyunlarda takılma yapıyor. Dün saat 10-11 civarı gibi olmuştu bu internet kesintisi. Ondan sonra devamlı olmaya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizps3

    İnternet bozuldu. Oyunlar oynanmıyor ping yok ama, online oyunlarda takılma yapıyor. Dün saat 10-11 civarı gibi olmuştu bu internet kesintisi. Ondan sonra devamlı olmaya başladı.
    dün benim o saatlerde kesintim olmadı, ama daha önce bi kez olmuştu, onun dışında gece 12.22 ve öğlen 12.22 de aynı saatte kesiliyor, bu sorunu 24 ocaktan beri yaşıyorum, bi 5 gün civarı oldu, daha sonra müşteri hizmetlerini aradım 2 gün olmadı, şimdi gene devam etmeye başladı, sorun başladığında 235 li ip lerden 93 lere geçilmişti, sıkıntı ip lerdende olabilir, en büyük sorunda bu sorunun gözükmemesi, kanıtlayamıyoruz resmen, müşteri hizmetleri sürekli sorun yok diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Sabah çok sık kesildi bendede

    bunu yazdılar facebooktan

    merhaba, Bir süredir firmamız hedef alınarak siber ataklar yapılıyor ve sistemlerimizin savunma amaçlı aksiyonlarında bu durum sizlerde kısa süreli kesintilere neden oluyordu. Bugün itibarıyla devreye aldığımız sistemler ve tedbirler ile daha önce yaşamakta olduğunuz kesinti yavaşlama vb sorunları artık yaşamayacağınızı belirtmek isteriz.

    Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistemlerimizde yapmış olduğumuz Siber Güvenlik Koruma ve bazı ek iyileştirme çalışmaları tamamlanmıştır bu aşamadan sonra bu tür kesintileri mümkün olduğunca sizlere yaşatmamaya çalışacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz
  • Git gelden modem bile sapıttı, internet ışığı kırmızı yanmasina rağmen internet vardı bir kaç kez baştan başlattım düzelmedi en son elektriğini kestim tekrar denedim düzeldi. O kadar çok git gel oldu ki modem bile emin değil internetin olup olmadığına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Ahahaha şaka mı ya? Abi ne siber atağı neler dönüyor arkada ya inanılmaz.
  • Yeni fiber geldi sevindim 2 gündür kazı yapan abilerle takılıyom heyecandan :) Sitelerine girdim fiyatlar uygun sonra dedim bi araştırayım nasılmış sonra binaya kadar fiber aldığım için kurulumu elektrikçiye yaptıracağım yada türktelekomdan başkasına gidemeyeceğim. Bunu anladıktan sonra nasıl bir durum diyerek buraya ağlamaya geldim bakıyorum hepiniz ağlıyorsunuz. Paramızla rezil oluyoruz... Yazıklar olsun diyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 2 Şubat 2020; 21:22:19 >
  • MMK46 M kullanıcısına yanıt
    Tam olarak aynısı olmasa da benzer durumlar yaşıyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten de genel anlamda bu verilen paralara yazıklar olsun..

    TT dışı gidememe olayını zaten hiç anlamıyorum. Yeni taşınacağım evde görebildiğim kadarıyla sadece TTNet Fiber kutusu var, Turknet port yok dedi, Netspeed alt yapı var sorun yok diyor, merakla bekliyorum ama içimden bir ses TTnet fiber yada internetsiz kalacağım diyor. Umuyorum böyle saçma salak bir durum olmaz. Firmaya mı sövsem, yoksa zamanında bu kadar önemli firmaları yabancılara satanları mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.