Şimdi Ara

NETSPEED'E ZAM GELDİ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
8.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,767,kablonet-her-evde-kampanyasi-24-ay

    Türksat da tt gibi devletin operatörü. Birçok ilde ofisleri, müdürlükleri ve kendi ekipleri var.


    https://www.turksatkablo.com.tr/Satis-Noktalari-il.aspx




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi board728 -- 6 Ekim 2022; 0:5:5 >




  • 16 mbit'e bu para verilir mi hocam, şaka olmalı bu.

  • Mevcut ekonomiye göre fiyat son derece ucuz. Taahhütsüz henüz zam gelmemiş firmalar bile bu kadar ucuza veremiyor. Vereni varsa bile kaç ay daha o fiyattan verebilecekleri belirsiz.

    NETSPEED'E ZAM GELDİ !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi board728 -- 6 Ekim 2022; 2:35:47 >
  • 75mbit - 90TL ödüyorum.

  • şimdilik...

  • aorhan_69 A kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusobreak -- 6 Ekim 2022; 11:59:53 >
  • Ben yazlik kesim tarafinda yasadigim icin fiber alt yapi yeni geldi. Netspeed 16 kullaniyordum, bu zam sonrasi 139 yaptilar. Fibere gecirtmeye cok calistim pek yardimci olamadilar.

    Baskaa internet saglayicilari ile gorustum, yeni abonelik ile verebileceklerini soylediler ama cok tuzlu geldi. Kurulum ucreti, her ay bilmem kac tl modem kira bedeli vs asiri pahaliya geliyordu. Dun netspeed i kapattirma talebinde bulundum arayarak, geri donduler. Ust kademeden biriydi galiba konustuk ettik, adama boyle boyle dedim hanu fiber var ben 20tl fark ile 10 kati hiz alabilecekken alamiyorum baska firmaya gecicem. Adam bayagi ilgilendi dedi yeni abonelik gibi haalledelim direkt fibere gecirelim sizi, arkadaslar bilmiyordur gayet mumkun dedi.

    Eski musterimiz oldugunuzdan herhangi bi gecis ucreti, kurulum ucreti alinmayacak, modem kira bedeli zaten almiyoruz dedi. Hemen dedim isleme koyun durdugunuz hata. Yarina gelir ekipler vs dedi, 159 gayet iyi 100mbps. Turknet, ttnet, superonline bunlara yaklasilmiyor bile. Diger ufak firmalarin cogu da modem kira, kurulum ucreti vs derken iyi geciriyor. Bu cok iyi oldu, ben su an cok memnunum hahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 35 megabit 1 ay arayla önce 125 tl şimdi de 140 tl oldu.tam rezalet

  • 50 mb kablonete 31 temmuzda 66,50 tl öderken 1 ağustosta 122 tl ödemeye başladım.

  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Bende internet kutusuna geçtim..Çok memnunum..Fiyat iyi performans iyi...verim iyi...daha ne olsun..Neden dünya kadar para ödeyelim..Tereddütü sorusu olan varsa..cevaplayabilirm..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhyatu -- 8 Ekim 2022; 1:5:33 >
  • kapatacağım zaten ben ya doğru düzgün iptv açmıyor engel yapıyorlar

    iptv izleyen varsa geçmesin netspeed e

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesadüfen gördüm bu mesajı ve 16mbps'ye bu fiyat verilir mi diyenler olmuş. Sayfa içerisinde dolaşırsanız ücretlendirme kısmı var, eğer hala devam ediyorsa bu kampanya 1000mbps fiyatı da yazıyor orada bu kampanyanın ki şu anki piyasaya göre uygun. Ben de Türknet'e geçiş yapmayı düşünüyordum ancak halihazırda zaten Kablonet müşterisiyim ve geçiş yapmıyorlar. 300₺ kurulum ücreti artı modem ücreti gibi zımbırtıları var. Bu sebeple galiba şu an için en uygunu bu paket. Tabii devam ediyorsa, yarın telefonla arayıp öğreneceğim ben de.

  • NETSPEED'E ZAM GELDİ !
  • 150 ödüyordum. 100 mbit hız için.
    Gelen mesaj.

    Değerli abonemiz, 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kullanmakta olduğunuz tarifenizin fiyatı KDV ve ÖİV dahil 228 TL olarak değişmiştir. Fiyat değişikliği 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren kesilecek olan faturalarınıza yansıyacaktır. Sürdürülebilir hizmet verebilmek ve hizmet kalitemizi iyileştirmek için yapmak zorunda kaldığımız bu fiyat artışını anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. İyi günler dileriz. B038

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında daha önce yapılan zamları eleştirirken bazıları zammı savunuyordu. o zaman birlik olsaydık bunların hiçbiri olmayacaktı. umarım 500 tl olur.


    Bu da konunun linki:

    https://forum.donanimhaber.com/netspeed-cakalligi-76-99-tl--142391483


    Bazı gelen cevaplar:



    @AL3lMA

    "Beğenmiyorsan kapı açık bırakıyorlar gidebilirsin adamlar taahhüt yapmıyor zaten. Yaptıklarına çakallık değil fahiş fiyat artışı demek daha doğru ama hepsi böyle oldu aşağı yukarı"


    @Broon

    "Masrafları arttı. Suçlu firma değil."


    @XpressMusic34

    "Fiyatlar güncelleniyor, BTK ya iletiliyor, ardından rekabet kurumu son kararını açıklıyor.

    Buyrun itiraz mercinin linkini size paylaşıyorum. Eğer ilgili firma yanlış bir fiyat artışı yapsaydı zaten bu kurum kendisine ceza verirdi, kaldı ki izin almadan zaten zam veya indirim yapamazlar.

    https://www.rekabet.gov.tr"




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 8 Mayıs 2023; 18:25:43 >




  • Jun.Misugi kullanıcısına yanıt

    Hedef gösterdiğiniz için teşekkürler hocam, ancak hala atla deveyi karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum. Zamlar belirli bir orana kadar mazur görülebilmeli, malum yaşadığımız ekonomik buhranın farkındayız. Artan maliyetler, bakım ücretleri ve bir çok gider kaleminin dışa bağımlı olduğunu unutmamak gerek. Ancak bu demek değil ki yapılan zamlardan memnunuz, sadece bir ölçüye kadar anlayışlı olmamız gerekiyor. Burada kendimizi parçalasakta bu temel giderleri firmalar bize yansıtacaktı.

    Şu an iki kattan fazla zam yapılmış durumdayken eski geri bildirimleri paylaşmanız çok sağlıklı bir izlenim yaratmıyor. 15 Mart 2020'de paylaştığım bir yorumu bugün paylaşıyorsunuz. Birbirimizi suçlamanın bir mantığı yok.

  • Netspeed ten hangi tarih itibariyle ayrılmış olmamız lazım zam yememek için. Başka firmaya geçişte neye dikkat etmemiz lazım. Geçiş için mi başvurmak lazım.

  • @Jun.Misugi


    @Broon @al3ima ve beni hedef göstermişsin, tebrik ederim öncelikle (!)


    İşletmeciler ve operatörler zammı kendisi yapamaz, BTK ya sunmadan ve onay almadan hiçbir şekilde satış yapamazlar. Rekabet kurulu ve BTK sitesinde de geçmiş kararları ararsanız işletmeciler ve operatörler özelinde verdiği kararları görebilirsiniz.


    Yani böyle cımbızlama usulu yapılan hedef göstermeleri ben komik buluyorum. Zira 2010 dan bu yana, bu fiyat olayları, zam olayları ile ilgili yüzlerce mesajım vardır. Hepsini bulup paylaşamıyorsan, sadece birini paylaşman sadece hedef gösterme amacı taşır.

    Zaten mesajımda da sizlere yol göstermişim, itirazınız varsa buyrun başvurun demişim. Kaçınız başvurdunuz ekran görüntülerini bekliyorum kişisel bilgileri içermeden. Benim tahminim ise beşi geçmeyeceği yönünde.





  • @Broon @XpressMusic34


    Kimliğini dahi bilmediğim insanları neden hedef göstereyim. Ayrıca elime ne geçecek?


    Zam konusunda tutumunuz yanlıştı kabul edin. Bu tutumdaki insanlar olduğunu herkes bilsin. Kullanıcıları desteklemek yerine ISS'leri desteklediniz. Masrafları arttı veya BTK'ya başvurdular diye kafalarına göre zam yapmalarını meşrulaştıramazsınız.


    Alıntı

    metni:
    kaçınız başvurdunuz ekran görüntülerini bekliyorum kişisel bilgileri içermeden. Benim tahminim ise beşi geçmeyeceği yönünde.

    Zam furyasının başladığı zaman ISS yerine kullanıcılara destek verseydiniz, başvuru da artardı.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.