Şimdi Ara

NETSPEED'E ZAM GELDİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
8.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • taahhütlere 12 veya 24 aylık süreye baz alarak bakılmalı. ayrıca mevcut aboneyseniz taahhüt yenilemede düşük fiyattan devam ediyorsunuz.


    2022 yılının 25 haziran tarihine kadar superonline yeni abonelere 144,50 den 100/20 paketi 24 ay taahhütle veriyordu. 2024 temmuza kadar 100/20 paketi 144,50 tlden kullanacaklar yaz başı taahhüt yapanlar.


    1000/20 vs paketleri de 240 tl, 500/20 200 tl 100/20 144,50 TL gibi fiyatlara yaz başı kampanya döneminde 24 ay taahhütle aldı herkes.


    Şu anda turkcell'i indirimi vs ile 177 tl den 24 ay taahhütle 100/20 paketi alınabiliyor. turkcell hat yoksa 199 tl den alınabiliyor. bugün imza atan 2024 kasım ayına kadar 177 tlden veya 199 tlden devam edecek kullanmaya Vs farklı paketler de mevcut.


    2024 senesi temmuz haziran gibi bu paketlerin taahhütlerini yenilerken insanlar internet sitesi fiyatları üzerinden yenilemeyecekler, abone oldukları paket fiyatlarına göre 2024 temmuz ayının internet sitesi fiyatlarının çok altında bedeller ile yine 24 ay taahhüt alacaklar.


    internet sitesindeki fiyatlar bugün abone olanlar için sonrası zaten her daim avantajlı. abonelik yaparken yaz başı tüm taahhütlü kurumlar kampanya üstüne kampanya yaptı fırsatı uygun bulanlar abone oldu, yeni kampanya yakın zamanda çıkar mı bilmiyorum ama her türlü taahhüt verenler yine önümüzdeki dönemlerde avantajlı olacaklar.


    Taahhütsüz abonelikler sadece bugün ucuz. firmalarda bu ilizyonu kullanıyor zaten, türknet neden zamları ikiye bölüp yaptı? haziran başı hem telekom hem superonline'ın yazbaşı kampanyasını yapacağını herkes biliyordu. İlk seri kampanyalar bitince yapıştırdı zammı. yoksa o fiyatlara göre pahalı kalacaktı.


    2020-2022 arası babam misal 50/5 aboneliğini tv plus full paket televizyon hizmetiyle birlikte 125 tl den kullandı superonline abonesi. mayıs başında taahhüt yenilerken 100/20 artı tvplus 2 yıl 159 tlden anlaştı. Önümüzdeki 2 yıl içinde taahhütsüz abonelikler ne kadar ödeme yapacaklar tabiki daha fazla. Zaten temmuz ayı zammıyla türknet misal superonline ve telekom yazbaşı dönemi taahhütlü fiyatlarını geçti. türknet şu anda fiber alt yapısı yoksa 169 tl. fiber alt yapısı ile 139 tl. netspeed de baktığımızda yaz başı superonline taahhüt fiyatlarını geçti.


    Yazbaşı kampanyasını kaçıran ben 2 sene 177 tlden 100/20 paketini kullanacağım wifi 6 modem ile birlikte. netspeed şu anda ne kadar misal 100/8 paketi 159 tl. türknet 169 tl. sadece 8,9 ay sonra netspeed yada türknetin fiyatları nasıl olacak sizce?


    yazdıklarım türk telekom ve diğer taahhütlü firmalar içinde geçerli, kendine uygun kampanya bulup taahhüt yaptın mı devamında avantajlı paketlerle ile devam ediliyor.


    bu yazdıklarımdam şu anlaşılmasın netspped türknet gıbırnet vs taahhütsüz firmalar kötü, işte ne bileyim telekom harika gibi şeyden bahsetmiyorum. taahhütlü ve taahhütsüz abonelik konumuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 4 Ekim 2022; 17:50:25 >




  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt

    Çok şey yazmışınız hepsini tek tek kontrol etmem lazım (fiyatları). Yalnız ben şu anda bu sizin yazdığınız rakamların neredeyse yarısını ödüyorum aylık olarak. Taahhütlü filan da değilim. Yani malesef sizin taahhütlü fiyatlarınız hiç de cazip gelmiyor bana ve benim gibi ucuz firmalara kaçan müşterilere. Ha bu firmalar da şimdi Ekim ayı zamlarını bize yansıtacaklar elbette ama açıkçası bu zamlarla bile fiyatların taahhütlü fiyatlara göre yine daha cazip olacağını düşünüyorum. Hayır Türkiye gibi yarın ne olacağı belli olmayan bir ülkede 2024 yılında şöyle olacak demeniz de açıkçası bana komik geliyor. Geçen sene dolar 8 lira iken 18 lira olacak deseydiniz, 10 kişiden 9'u size gülerdi. Ama bakın bugün ne haldeyiz. Bugün 2024 yılında dolar 40 lira olacak desem artık hiç kimse gülmez. O hale geldik çok şükür. Ayrıca taahhütlü müşteriye avantaj filan sunulmuyor bu ülkede. Amerikada adamlar size bedava iphone ya da Samsung son model veriyorlar taahhüt sözünüze. Bizde taahhüt yaparsan "zam yapmam" sözü haricinde hiç bir avantaj yok. Resmen dalga geçiyorlar. Yemişim öyle avantajı. Kendimizi sata sata zaten iyice "nokta nokta"ya döndük. Zamlarına ayrı, taahhütlerine ayrı şaapayım. Yeter artık bu ülkede gelen vuruyor giden vuruyor. Seçim zamanı lütfen herkes şapkasını önüne koyup düşünsün ve kararını ona göre versin. Son 5 yıldır başımıza gelenlerden memnunsanız zaten size en pahalının da pahalısı müstahaktır (lafım size değil, genele).





  • Comnet 12 ay ön ödemeyle 109TL. Kullananlar yorum yapabilir mi nasıl ? Tam da Türkneti iptal etmiş Netspeed'e geçiyordum.


    Düzenleme:


    Yorumları kötüymüş Comnet'in.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Ekim 2022; 19:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed ile memnundum ancak zam nedeniyle internetkutusuna geçiş için başvurdum. Türknet ile aralarında 10TL fark var. Böyle bir fiyatlandırma olmaz.

  • ilk zam sonrası çok iyi hatırlıyorum yıl sonuna kadar bir daha zam yapmayacağız demişlerdi, bunu ses kayıtlarından çıkarıp kullanabilir miyiz acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16mbit bağlantıya 139 lira istiyorlar !

  • benimde 2 aboneliğim vardı yakın zamanda bir aboneliğimi gıbıra geçirdim memnun kalmadım bugünde diğer aboneliğimi poyraz'a geçirdim bakalım ondan memnun kalırsam gıbırdan sonra poyraza geçerim.

  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

    100mbit alıyorum 89 tl ile başladım bir anda 99 oldu sonra 139 oldu şimdide 159 olacakmış. Bunların hepsi 1 yıl içinde oldu . Sizin nasıl benimki ile aynı olup düşük fiyat ?

  • TurkNet Zam yaptı diye herkes bir yerlere kaçtı. Sonra herkes bağlantı problemi yaşadı yarısı TurkNet geri döndü. Unutmayın zammı firmalar değil devlet yapıyor. Google ' dan araştırınız.


    TurkNet fiyat ve hız bağlantı konusunda candır.

  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt

    O dediğiniz olmadı. Kaçanlardan birisi de benim. Hiç geri dönmeye de niyetim yok. İnternetim eskisinden bile iyi diyebilirim. Her fırsatta da dile getiriyorum. Önemli olan altyapı. Sonuçta tüm firmalar türk telekom alt yapısını kiralayıp internet hizmeti veriyorlar. Hatta turknet'teyken haftada bir yaşadığım kesintileri ondan sonra geçtiğim firmalarda yaşamadım (netspeed ve poyraznet).


    Türknet can filan değildir. O eskidendi.

  • Bende 1 senedir Netspeed firmasından memnundum internet hizmeti olarak (belkide benim santrala yakınlığım ve bina içi tesisat değiştiğinden dolayı da olabilir) sıkıntı yaşamadım pek 1-2 kere netspeed kaynaklı kısa süreli kesinti yaşadım o kadar.


    Fakat bu zam çok fazla oldu 159 TL.



    Bende bu ay sonu İnternetkutusu veya Poyraznet'e geçiş yapıcam yapacak birşey yok açıkcası.


    Bu firmalarda zam yapsa herhalde en fazla 120 olur 130 olur gene 160 TL olmaz. İpin ucunu biraz fazla kaçırdı Netspeed

  • diğer firmalar da yapar zam, taahhütlü olup daha uygun veren varsa geçin yoksa eğer netspeed in zam yapmasına laf etmeye gerek yok tt fiyatlara +30+40 koydu netspeed in zam yapmaması mucize olurdu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 5 Ekim 2022; 8:41:18 >
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt

    boş yorum

  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Arızayı abonelik iptali yaparak çözen şirket  

  • netspeed 200 mbps paketine geçmiştim bende sonra düşündüm illa zam gelecek 409 liraya modem dahil 1000 mbps taahütlü pakete geçtim zaten 2 yıla 100 mbps paketi o fiyata yaklaşır hele telekomun zamlı paketlerini gördükten sonra iyiki geçtim diyorum kış geliyor daha büyük zamlar göreceğiz bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu zam çok geldi. bende bugün itibariyle netspeed'ten ayrıldım.

  • Turknet 170tl lere geldiğinde 100mb Turknet kullaniyordum. Superonline 24 ay 220tl Tv+ dahil 500mb taahütlüye geçtim. Bulunduğunuz bölgede alabildiğiniz hiza gore cesitli alternatifler oluşuyo. Çok memnunum, bir gece internetim gitti ki bu Superonline in sucu bile degilmis, binada tadilatta kabloyu kirmislar.. Turkcell hattima 4gb internet verdiler aninda

  • Daha önce netspeed zam geldiğinde facebook messengerden mesaj attım 2023 hazirqna kadar zam yok dediler mesaj halen duruyor dün ekran görüntüsünü attım gene messengerden kabul etmediler biz böyle bir bilgi vermedik dediler mesajların hepsi duruyor en yakın zamanda bende başka iss gececem yazdıkları mesajı biz yazmadık diyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet kutusu diye firmaya geciş yapicam netspeed oldugu yerde kalsin zamaninda ilaçti şuan suyunu cikardi asla ve asla tavsiye etmiyecegim firma oldu ilk yillar 1 sene sonra zam yapardi şuan 5-6 ay zam yapar oldu sacmalik daniskalik defol git netspeed

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.