< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETSPEED'E ULAŞILAMIYOR

-
-
Dükkanı kapattılar herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vdsl de kira mı alınıyormuş?
-
VDSL'den nasıl kira alıyorlarmış ya bende merak ettim hocam, bildiğim kadarıyla FTTH altyapı da alıyorlar kira garip.
-
Herkes hacklenebilir, sistemsel problemler olabilir. Online sisteme girebilmek icin sifre gerekiyor, gondermiyorlar. Telefonla 2 gundur ariyorum once mesgul caldi, sonra baya acmadilar :D. En sonunda netspeede hosgeldiniz muzigini 10 dakika dinleyebildim. Musterisini insan yerine koymamak bu ulkede artik sirketlerin tüzüklerine ekleniyor herhalde. Dedigim gibi her turlu problem olabilir hacklenme, ariza vs. fakat bunu bana bildirmeyip ulasabilecegim tum kanallari kapatiyorsan, degisme vaktin gelmis senin de netspeed.
-
eskiden vdsl kullanıcısıydım, sonra türktelekom altyapısı gelince fibere geçtim. hiç bir ücret yok dediler, telekom geldi modem kurdu vs. gitti. üzerinden 6 ay geçmiş, şimdi hata oldu modem kirası kesmemişiz diye kira istiyorlar. ses kaydı dinlenmesini istedim, bakalım ne çıkacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X