Şimdi Ara

Yazlığa 3 aylık internet lazım, ne yapmak gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbuldayız, yazlığa geçiyoruz. ama is var calısmak gerekecek haftaiçi, superbox tarzı asırı pahalı. ttnet abonesiyiz 6,7 aydır istanbulda.. turknet mi alacağız eve mecbur taattütsüz ? altyapı var yazlıkta baktık 17 mb a kadar hız imkanlıymıs

söyle birsey gordum ama bu turktelekomdan kıllanıyorum, korkuyorum bana "çıkar lan paraları ya da canın" diyen bir sirket gibi geliyor, her an beni kazıklayacaklarmıs hissim oldugu için tırsıyorum bu adamlardan. bunu kullanan var mı ? -> https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx?r=854e8bff-a289-487c-94af-29bd494b6c15&gclid=Cj0KCQjwiqWHBhD2ARIsAPCDzaneglz7Bz3Dadf4nB3D2jsERu8LtDI8DFii9QpOBBwtVtNv_fY9iToaAuAuEALw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 10 Temmuz 2021; 21:38:41 >

• Taahutsuz İss leri tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GibirNET de bağlantı ücreti yok. Taahhütsüz. ADSL de 75TL idi sanırım.

• Bir ara A101 internet satıyor konusu vardı. Hazır kart misali önce öde sonra kullan. Sonraki ay kullanmak için Yine kontör yükler gibi bişi oluyormuş sanırım Tam bilgim yok

• Linkteki yazlık paket süresi bittikten sonra donuyor, seneye aboneliğin başladığı tarihte kendiliğinden yeniden başlıyor ve fatura çıkıyor. İsterseniz o tarihten önce arayıp başlatabiliyorsunuz ama geç başlatma olmuyor diye biliyorum. Ertesi sene devam etmesini önlemek için hattı iptal ettirmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütsüz interneti de dondurabilirsiniz. Türknet, Netspeed, Millenicom, Gibir veya Tbtnet. hepsi telekom altyapısında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.