Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde son 1 haftadır sıkıntılı arkdaşlar.Kopmalar arttı.Müşteri hizmetlerini aradım geri dönüş yapılmadı.Bakalım 6 ay tammalandıktan sonra başka bir çözüm bulacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

7-8 ay kadar iyiydik bu aralar sadece netflix hızımda problemler başladı. Akşam saatlerinde 480p üzeri görüntü alamıyorum. Müşteri hizmetleri de dört gündür dönüş yapmadı. Konum izmir hız 50mbit fiber kotalı
    Bende karabağlar uzunderede oturuyorum fiber gelsede rahatlasak diyordum demek fiberdede hız sorunu oluyor hız testinde sorun olmasa bile site içeriklerini izlerken açarken yavaşlığı hissediyor insan
  • Bugün 9. Gün ve internet hala yok. 2 defa randevu verildi ama gelinmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun ttnetten geçişim tamamlandı aynı numara taşır gibi taşıdım, sorunsuz. Ttnette 8 mbit 50 gb nete 60 lira veriyorken 16 mbit 75 gb nete 44 lira vereceğim. Ttnet taahhüt biterken teklif bile sunmaya tenezzül etmedi ben arayıp sordum kullandığım aynı tarifeyi 70 liraya verdi şaka gibi. Allah turk telekoma hiç kimseyi muhtaç etmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 26 Kasım 2018; 19:35:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • h_tunc kullanıcısına yanıt
    Müşteri desteği yoksa sıkıntılı. TT'nin bu konuda hakkını yiyemem. İki defa arıza yaşadım bir yıl içinde aynı gün gelip müdahale ettiler. İki ay sonra taahhüdüm bitiyordu netspeed aklimdaydi fakat yasadığınız sorun can sıkıcı.

• hocam bende taşıma için başvurdum bugun verdim kargoya evrakları sizin kaç günde taşıma gerçekleşti?
  • snake8951 kullanıcısına yanıt
    Iki gun icinde tasima gerceklesti. Ben bizzat taahutum bittigi icin bugun gecis yapilmasini istedim. 24unde gecis islemlerini hallettiler, ttneti iptal ettirmedim kendileri halletti kapattirinca islemler uzuyor denildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daci

Iki gun icinde tasima gerceklesti. Ben bizzat taahutum bittigi icin bugun gecis yapilmasini istedim. 24unde gecis islemlerini hallettiler, ttneti iptal ettirmedim kendileri halletti kapattirinca islemler uzuyor denildi.
    Hocam benmde 17 ocakta bitiyor taahhütüm neler yapmam lazım gidip ttneti kapattrıyammı netspedde kaç günde geçiliyor ttnet modemi kullanabilyzmu

• Süperonline taahhüt Aralık 1 de bitiyor. Fiyat revizesi yapmadılar. Yarın netspeed için evrakları göndereceğim memnun kalmaz isem 14 gün içerisinde cayma hakkımı kullanırım.

• Port yok diyip interneti bağlamadılar günlerdir bekliyoruz

• Halen TTnet diyenlere müstehak

Yiyin birbirinizi. (Ttnet > Son kullanıcı / Son kullanıcı > Ttnet)

• Ankara Keçiören son bir haftadır sık sık kopmaya başladı. Modem resetlemekten gına geldi. Günde bir kez garanti kopma oluyor.

Daha önce nadiren gece kopmalar oluyordu.

• son 1 aydır bizimde internet çok kötü hep kopmalar oluyor sayfalar yüklenmiyor çok ağır video felan izlemek imkansız oldu eskiden baya iyidi güzeldi 5 ay kullandım türknete geçicem bende mecbur

bunlar bozdular baya interneti bilginiz olsun kalitesi çok kötü şuan müşteri temsilcileriyle her akşam konuşuyorum sorun bizden değil diyorlar :) hep aynı öncenden neden sorun yoktu diyorum susuyorlar

6-7 mbps çektiği halde bunları yaşıyorum düşünün

modemdemi arıza var acaba son 1 aydır ?
  • turknette 9mbps idi speed de 9 bir fark olmadı aynı net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünden beri dns(yandex,google vb.) çalışmıyor.Hangi dns girdiysem girilmemiş gibi siteleri engelliyor.Laptopta dns aktif gözüküyor.Farklı 2 modemde denedim sonuç aynı.

Farklı bir koruma mı getirdiler acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Dünden beri dns(yandex,google vb.) çalışmıyor.Hangi dns girdiysem girilmemiş gibi siteleri engelliyor.Laptopta dns aktif gözüküyor.Farklı 2 modemde denedim sonuç aynı.

Farklı bir koruma mı getirdiler acaba?
    Dns iptv için mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

Dns iptv için mi hocam?

Alıntıları Göster
    ip tv ve yasaklı tüm siteler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamEnergy

son 1 aydır bizimde internet çok kötü hep kopmalar oluyor sayfalar yüklenmiyor çok ağır video felan izlemek imkansız oldu eskiden baya iyidi güzeldi 5 ay kullandım türknete geçicem bende mecbur

bunlar bozdular baya interneti bilginiz olsun kalitesi çok kötü şuan müşteri temsilcileriyle her akşam konuşuyorum sorun bizden değil diyorlar :) hep aynı öncenden neden sorun yoktu diyorum susuyorlar

6-7 mbps çektiği halde bunları yaşıyorum düşünün

modemdemi arıza var acaba son 1 aydır ?
    Yoğunluk artmış olabilir. Modem değerleriniz nasıl.
  • Aynı binada 2 başvuru yaptık bir süre sonra kullanıcı adı şifre yolladılar ama binada kablo uçları açılıp sinyal göndermediler aradık arıza kaydı aldılar randevu oluşturdular güya.
    ama gelen giden olmadı telekom müd bağlı ekiplerle kendim irtibata geçtim 2 abonelikten birininkini zar zor kendi çabamla açtırdım oda sürekli kopuyor ve acayip yavaş 0,9 ile 3,5 mbs arasında dalgalı; diğerini hala kurduramadık hizmet kalitesi kesinlikle 10 üzerinden 0.
    TAVSİYE ETMİYORUM BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ YOKTUR KURULUM YAPILMADAN GÜYA ABONE YAPIYORLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 20 Aralık 2018; 16:14:48 >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de oluştu, ankastre ile dairemin arasındaki kabloda kırıklar varmış. değiştirince sorun düzeldi. elektrikçi 75 tlye değiştirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.