Şimdi Ara

NetMASTER CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 wireless sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
10
Favori
77.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten benim önceki CW-700 'müydü neydi, 4 tanesini bozuldu, 5. yi vermemişlerdi, neymiş efendim çok değiştirmişler.. Gidip kendime doğru düzgün modem almak zorunda kalmıştım.
  • Wifi performansinda sorun yok, tam hizi aliyorum pingler de 7-9 ms ancak yan odaya gectigimde 50 Mbps hiz 3 Mbps'e dusuyor. Kapsama alani sorunlu. Neyse ki obur odada 1043ND var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

http://forum.donanimhaber.com/m_84625120/tm.htm

Ben kablosuz kullanıyorum ve kablosuz kullanmak istiyorum. Bu link bir çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritaufe

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

http://forum.donanimhaber.com/m_84625120/tm.htm

Ben kablosuz kullanıyorum ve kablosuz kullanmak istiyorum. Bu link bir çözüm değil.

Bizde kablosuz kullanıyoruz her halde, modemin kablosuzunu iptal edip direk routerin wifi sini kullanıyorum, zaten buda yeterli geliyor. Ama mesafe uzaksa kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

• Merhaba, benim evimde ipad,iphone4 ve iphone5 var... N modu açık iken iphone5 ve ipad max 1 mb i gecmiyor, i4 ise 12 ile baglaniyor, n modunu kapatinca 3 u de3-4 MB le bağlaniyor... Sorunu nasil çözebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkersorar

Arkadaşlar Yaklaşık 45 gün önce 2 yıllık taahhüdüm bitti ve kablonetden memnun olduğum için 20 mb 200 gb olan paketi aldım. Docsis 3 modem almam gerektiği için MECBUREN bu modemi aldım.
    Modem kablolu olarak sorunsuz. Ancak Wirelesse geçince yaklaşık 1,5 2 m sonra laptop ip alamıyor. Airties rt 210 ap ve tplink wdr4300 bağladım. Onlarda da hiç bir şekilde ip vermiyor.
    Netmasteri aradım. Kablolu yayını arayıp tester istememi SALIK verdi vatandaş. yaklaşık 15 dakika modemin yerleşiminin hatalı olabileceğini fln fln bahsetti.
    Dedimki Kardeşim Modem TVnin altında. Ben Ayağımı uzatsam modeme değer. Farklı odada falan değil modem karşımda diyorum bana hala aynı teraneyi anlatıyor. Tamam dedim ve 444 0126yı aradım. Ertesi gün bir ekip geldi. BaktılR İŞİN ÇIKAMAYINCA bİLGİSAYIN ARIZALI servise gönder dediler. Bunun üzerine Win7,Win8,XP,Linuxun bir kaç versiyonu(ubuntu,kubuntu,mint,pardus),server2003,2008 kurdum laptopa. Ama nafile. hepsinde 1,5 2 metreden sonra çekim 3 4 diş ancak makine ip almıyor. Gittim arkadaşın komşunun laptopunu aldım. onlarda da aynı problem. Sonra piyasada 45 50 tlye satılan usb wireless donglela denedim.yine sonuç hüsran. En son gittim TTnete 20 mb Hipernet aldım. Airtiesin bir modemini verdiler yanında ve şu an şu saatte şu yazılarımı birinci kattaki airties modeme bağlanarak yazıyorum.Bulunduğum kat 3. Modemin bulunduğu kat 1.Az öncede müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Yarın kablonet elemanları gelince de durum tespiti yapıp Netmasteri Tüketici Hakem heyeti ve ilgili mercilere şikayet edeceğim. Bakalım el mi yaman beymi.
    İnsanları kandırmanın bu kadar kolay olmamasılazım.

Arkadaşlar nerdeyse bir ay oldu bir kaç kez aradım servisi tamam gelcez diyorlar ama ne gelen ne arayan var. Ne yapayımç Önerilerinizi bekliyorum...arkadaşlar yaklaşık bir ay oldu ama ne gelen var ne giden. Te

• Şimdi ben hortlatayım konuyu. Daha önce CBW-700V modem kullanıyordum. Evdeki tüm odalardan çekiyordu. İnternet hızını arttırmak istedim. Başka bir tarifeye geçtim. CBW-383Z4 modemi verdiler. Rezil ötesi, modemin olduğu oda içinde bile internet hızım düşüyor. Arka odalarda internete giremiyorum. Ne yapmam gerekiyor bir önerisi olan var mı ?
  • Bende bu modemi 2. el aldım hiçbir sorun yok ama akk dolduğu için hızım 3 mbitti modemi değiştirince kota sıfırlandı galiba yeniden 10 mbit oldum

• Bu ayarlar nasıl olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cismail -- 2 Şubat 2014; 22:09:15 >
  • beyler bende internetimi 20 mbit yukseltcem 3.0 modem istiyolar bnde 700v model netmastr var kutuda uzerınde 72 mbit destekler diyo yazsalarya oraraya 10 mbit modemı daha yenı aldım

bnde 3.0 modem alcam ama sızın yorumları okuyunca arafta kaldım başka modem yokmu uydunete uyan 3.0 modem oneri verirsenız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dafidaq -- 3 Şubat 2014; 0:14:18 >
  • Bu modemin kablosuz performansi yedi bitirdi beni valla...Kanal 9 a ayarliyorum 48-54 mbit arasi iyi güzel cekiyor..sonra modemle kablosuz alicinin arasindan birileri gelip gecince sinyaller düsüyor ama arada kemse kalmayinca gene düsük sinyal devam ediyor yani bi türlü önceki hiza dönmüyor..kanal otomatik denedim bütün kanallari denedim ama nafile sorun hep ayni, sinyal bi düstümü tekrar yükselmiyor...ne lanet bi modemmis valla illalah dedim.
  • Su priz uzerinden internet dagitan cihazlqr var tplinkin falan evi buyuk olanlar veya dubleks olanlar onlardan kullanabilir ayju zamanda router wifi ozeligi de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

Merhaba,

Netmaster ekibi dün akşam beni aradı ve modem için teknik destek verdiler. İlginize teşekkür ederim. Wi-fi sorunumuz şuan için çözüldü ve gayet ilgililerdi. Saolun.

İnternet hızımı 20 Mbps ye çıkardım. Net Master modem bağlandı ve aynı sorun bende de var. Wi-fi çekim gücü çok düşük. Ne gibi ayarlar yaptınız acaba yazabilir misiniz? Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED__ALERT

NetMASTER Destek Hattı
    216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

biraz önce yukarıda ki destek hattını aradım telefonla modemimin ayarlarını yaptırdım sorun düzeldi
    tekrar sorun çıkarsa bilgi veririm.
    teşekkürler NetMASTER
    Saygılar, sevgiler,kolay gelsin...

İnternet hızımı 20 Mbps ye çıkardım. Net Master modem bağlandı ve aynı sorun bende de var. Wi-fi çekim gücü çok düşük. Ne gibi ayarlar yaptınız acaba yazabilir misiniz? Saygılar..

• panasonicman kullanıcısına yanıt
    En uygun ayarlar ekte.
    Denenmiş ve sonuç alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cismail

En uygun ayarlar ekte.
    Denenmiş ve sonuç alınmıştır.

Bendede aynı ayarlar vardı. Kontrol kanalı bendede 6 olarak girilmişti, ama ben onu 9 olarak değiştirdim. Sanki wi-fi biraz daha hızlandı gibi. Kontrol kanalını 9 yapmamın bir zararı olur mu acaba?

Komşu kablosuz kanalların etkileşimine bakıyor modem.
    Kanal değiştirip uygula diyince "Harici Girişim Seviyesi" "Kabul Edilebilir" ise uygun kanaldır.
  • cismail C kullanıcısına yanıt
    Aynen "kabul edilebilir" yazısı çıktı, şuan için wi-fi iyi gibi. Ama wi-fi yi cepten kullandığım için tam test edemiyorum, laptop yada tablet olsa daha iyi anlaşılabilirdi.
    Son olarak internet hızım (kablolu bağlantıda) 19.40 Mbps lerde, 20 Mbps yi hiç göremiyorum. Sizde durum nasıl acaba?
    20 Mbps zaten ölçümlerde 18-19 çıkar; sorun yok.
    Benim 50, ölçümlerde hep 45-46.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.