Şimdi Ara

NetMaster Arayuze girilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://192.168.0.1/2/3/4 vehttp://192.168.1.1/2/3/4 gibi butun olasiliklari denedim ama ne yazikki arayuzu acmiyor.Direk lan kablosuu takip deniyorum olmuyor.

Ama uydunet bagli degil yani modemi yeni aldim daha baglatmadim uydunet simdiden girip ayarlari yapmak icin lan kablosuyla PC ye bagladim ama arayuze giremiyorum.yalnis bilmiyorsam eger butun modemlerde internet olmadigi zamanda arayuze girilebiliyor olmasi lazim.Yukaridaki adreslere ping attigimdada calisiyor gozukuyor yani network ve kabloda sorun yok sayfa oyle bekliyor sonra sayfa bulunamadi diyor.Benmi yanlis yapiyorum yoksa uydunetin bagli olmasi sart mi , veya en kotu ihtimal modemm bozuk olabilir mi?

Modem NetMaster CBW-383Z4 Docsis 3.0 modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 8 Aralık 2012; 4:56:35 >

• Uydunet ve netmaster kullanan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

http://192.168.0.1/2/3/4 vehttp://192.168.1.1/2/3/4 gibi butun olasiliklari denedim ama ne yazikki arayuzu acmiyor.Direk lan kablosuu takip deniyorum olmuyor.

Ama uydunet bagli degil yani modemi yeni aldim daha baglatmadim uydunet simdiden girip ayarlari yapmak icin lan kablosuyla PC ye bagladim ama arayuze giremiyorum.yalnis bilmiyorsam eger butun modemlerde internet olmadigi zamanda arayuze girilebiliyor olmasi lazim.Yukaridaki adreslere ping attigimdada calisiyor gozukuyor yani network ve kabloda sorun yok sayfa oyle bekliyor sonra sayfa bulunamadi diyor.Benmi yanlis yapiyorum yoksa uydunetin bagli olmasi sart mi , veya en kotu ihtimal modemm bozuk olabilir mi?

proxy ayarlarıyla oynadıysan giremezsin. proxy ayarını sistem varsayılanı olarak kullan ya da yok olarak ayarla..

• Hayir daha oncesinde daha dogrusu suanda adsl kullandigim icin hersey otomatikte kesinlikle elle girilmis bir ayar sozkonusu degil ama nedense modem arayuzune giremiyorum acaba modemmi bozuk?
  • modem açık, kabloyla pc ye bağlı, ethernet kartın sağlam, ping atıp görebiliyosun

192.168.0.1 bu ip ile erişebilmen lazım

modem bozuk olabilir veya daha önceden kullanılmış ve erişim ip si değiştirilmiş olabilir

başka ihtimal gelmiyor aklıma, imkan varsa başka pc de dene
  • Zaten ethernet bozuk olsa adsl modemim calismaz.Dedigim gibi proxy ip ayarlari otomatikte zaten kitapciginda da tarif etmis hepsini yaptim.Erisim ip degistirilmis olabilir diyorsunuz peki bunu nereden bulabilirim?
  • quote:

Zaten ethernet bozuk olsa adsl modemim calismaz.Dedigim gibi proxy ip ayarlari otomatikte zaten kitapciginda da tarif etmis hepsini yaptim.Erisim ip degistirilmis olabilir diyorsunuz peki bunu nereden bulabilirim?

cmd ekranında netstat komutuyla görebilirsin

dos ekranına netstat -r yaz ağ geçidinin ip numarası görünecektir.

netstat -e yazarsan ethernet iletişimin görünecektir. bozuk olup olmadıgını anlarsın böylece

ethernet bozuk olsa modemin çalışır niye çalışmasın, bilgisayarla bağlantı kuramazsın sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem arayüzübe giremiyorum
    10 yıl önce açıldı
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Zaten ethernet bozuk olsa adsl modemim calismaz.Dedigim gibi proxy ip ayarlari otomatikte zaten kitapciginda da tarif etmis hepsini yaptim.Erisim ip degistirilmis olabilir diyorsunuz peki bunu nereden bulabilirim?

netstat -e yazarsan ethernet iletişimin görünecektir. bozuk olup olmadıgını anlarsın böylece

ethernet bozuk olsa modemin çalışır niye çalışmasın, bilgisayarla bağlantı kuramazsın sadece

Yok ethernet bozuk olamaz diyorum bozuk olsa modem ve internetin calismamasi gerekir cunku ben wifi degil lan girisinden baglaniyorum.

Dediklerinizi deneyecem umarim modem bozuk degildir bozuksa isimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 9 Aralık 2012; 3:38:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Yok ethernet bozuk olamaz diyorum bozuk olsa modem ve internetin calismamasi gerekir cunku ben wifi degil lan girisinden baglaniyorum.

Dediklerinizi deneyecem umarim modem bozuk degildir bozuksa isimiz var.

netstat -r komutuyla görebilirsin modem ip sini

öyle erişmeyi dene

• Lasvegaswings sizin dediginiz gibi IP adresini degistirmisler haliyle buda yeni aldigim modemin kullanilmis oldugunun kanitidir peki ben bunu nasip ispatlayip HB ya dava acabilirim.Kanitlamam imkansiz cunku sen yaptin diyecekler.Neyse haliyle degistirenler isim ve sifreyide degistirmisler bende modemi resetleyip sifirladim suanda sorun yok calisiyor.Ama kullanilmis gondermeri skandal gerci alistik artik butur rezilliklere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 10 Aralık 2012; 10:30:02 >
  • quote:

http://192.168.0.1/2/3/4 vehttp://192.168.1.1/2/3/4 gibi butun olasiliklari denedim ama ne yazikki arayuzu acmiyor.Direk lan kablosuu takip deniyorum olmuyor.

Sayın Kullanıcımız,

Kablo modemlerde standart olarak 192.168.0.1 IP adresinden arayüz ekranı açılır. Ayarlarınızın kontrolü ve sorularınız için Destek Hattımızı arayabilirsiniz.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• Yardimlarini esirgemeyen herkese cok tesekkur ediyorum.
  • 192.168.100.1 dene. Modem, bridge moduna geçmiş olabilir.
  • quote:

Lasvegaswings sizin dediginiz gibi IP adresini degistirmisler haliyle buda yeni aldigim modemin kullanilmis oldugunun kanitidir peki ben bunu nasip ispatlayip HB ya dava acabilirim.Kanitlamam imkansiz cunku sen yaptin diyecekler.Neyse haliyle degistirenler isim ve sifreyide degistirmisler bende modemi resetleyip sifirladim suanda sorun yok calisiyor.Ama kullanilmis gondermeri skandal gerci alistik artik butur rezilliklere.

belliydi öyle bişey olduğu, can sıkıcı 1 durum 0 diye aldıgın şeyin kullanılmış olması

ama donanımsal olarak problemi yoksa sorun yaratmaz resetlediysen iyi, iade için uğraştıgına değmez bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.