Şimdi Ara

netmaster modem arayüzüne ulaşamıyorum YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 55 TL olan uydunet kampanyasını bağlattım kanallar güzel, ekipmanlar güzel yalnız modem kurulumunda sıkıntı var,modeme ulaşamıyorum. arayüz sayfası dahi gelmiyor ulaşılamıyor.

peşinen yaptıklarımı söylim:

-192.168.0.1 den giremiyorum (bunun varyasyonlarını denedim hiçbiri olmuyor .1.1, 1.0 vb)

-network kablosundan ve wireless ten denetim (kabloda sıkıntı yok ama yinede ulaşamadım)

-modemin fişini çekme,resetleme, modemin diğer girişlerinden kabloyu sokma, tak çıkar gibi bilimum gereksiz denemeyi yaptım.

-bir forumdan bulduğum netmaster ın vermiş olduğu iddia edilen dns leri denedim.

-bilgisayarın firewall unu kapadım (modeme giremediğimden onunkini kapayamıyorum)

-uyduneti aradım online ışığı yandığından herhangi bir sorun yok gözüküyor modemin kendisinde dediler.

-bilgisayarın başka bir ethernet girişi yok olsa ordan da denicem ama bilgisayar modemi görüyor ethernet bozuk değil.

-ipconfig ile gözüken ip adreslerini tarayıcıya yazıp girmeyi denedim olmadı (burda ne yapmak istediğimi kendim de anlamadım:)

-dün ilk taktığımda modemi gören bilgisayar bugun görmüyor kafayı yicem. bilgisayarı recover ettim 2 gün önceye backup tan. yine modemi görmedi.

-dediğim gibi modem sağlam ve çalışıyor, tahminim belki daha önce arayüze girdiğimde belki bir ayarını değiştirdim.

evet arkadaşlar bu uzmanlık sorununu çözebilecek babayiğit aranıyor

• Modem bridge mode'da olabilir 192.168.100.1'i denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknil servisini aradim modemin. tcp ip özelliklerinden özel ip verdim. tam hatırlamıyorum kaç olduğunu ancak modeme özel bir ip olması gerekiyor. ordan modeme ulaşabildim gerisi kolay zaten.ama bilmediğm alakasız bir ip idi.
  • kullanıcı adı admin
    şifre password

bunları denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprens

Dün 55 TL olan uydunet kampanyasını bağlattım kanallar güzel, ekipmanlar güzel yalnız modem kurulumunda sıkıntı var,modeme ulaşamıyorum. arayüz sayfası dahi gelmiyor ulaşılamıyor.

peşinen yaptıklarımı söylim:

-192.168.0.1 den giremiyorum (bunun varyasyonlarını denedim hiçbiri olmuyor .1.1, 1.0 vb)

-network kablosundan ve wireless ten denetim (kabloda sıkıntı yok ama yinede ulaşamadım)

-modemin fişini çekme,resetleme, modemin diğer girişlerinden kabloyu sokma, tak çıkar gibi bilimum gereksiz denemeyi yaptım.

-bir forumdan bulduğum netmaster ın vermiş olduğu iddia edilen dns leri denedim.

-bilgisayarın firewall unu kapadım (modeme giremediğimden onunkini kapayamıyorum)

-uyduneti aradım online ışığı yandığından herhangi bir sorun yok gözüküyor modemin kendisinde dediler.

-bilgisayarın başka bir ethernet girişi yok olsa ordan da denicem ama bilgisayar modemi görüyor ethernet bozuk değil.

-ipconfig ile gözüken ip adreslerini tarayıcıya yazıp girmeyi denedim olmadı (burda ne yapmak istediğimi kendim de anlamadım:)

-dün ilk taktığımda modemi gören bilgisayar bugun görmüyor kafayı yicem. bilgisayarı recover ettim 2 gün önceye backup tan. yine modemi görmedi.

-dediğim gibi modem sağlam ve çalışıyor, tahminim belki daha önce arayüze girdiğimde belki bir ayarını değiştirdim.

evet arkadaşlar bu uzmanlık sorununu çözebilecek babayiğit aranıyor

Sayın Kullanıcımız,

Modeminiz bridge moda almış olabilir; 192.168.100.1 den arayüze girmeyi deneyiniz. Durum/Güvenlik sekmesinden “Modu” bölümünü Router olarak seçerse sorun düzelecektir. Bu şekilde de arayüze giriş sağlayamazsanız 0216 366 66 96 NetMASTER Destek Hattı'nı arayarak ayrıntılı teknik destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem arayüzübe giremiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.