Şimdi Ara

NetLimitsiz [Yeni adil kullanım bedeli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dakika önce şöyle bir kısa mesaj aldım TTNET'ten.

''1 ocak itibariyle paketinize adil kullanım uygulaması getirilerek aylık kullanımınız 6 gb'yi aştığında hızınız 256 kbps olacak, ücretlendirmeniz değişmeyecektir.''

Bu saçmalık neyin nesi..

8 Mbps nere 256 Kbps nere.. 6 GB'lik kotayla da üstüne tüğ dikmişler.

NetLimitsiz [Yeni adil kullanım bedeli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 2 Ocak 2012; 15:23:39 >

• bana da geldi aynı mesaj, adil kullanımı 15gb'dan 25gb'a çıkarmışlardı, şimdi 6gb'a inmiş

hız da 512 yerine 256 ya düşüyo direk, gel de sövme

Orijinalden alıntı: CinemaG

bana da geldi aynı mesaj, adil kullanımı 15gb'dan 25gb'a çıkarmışlardı, şimdi 6gb'a inmiş

hız da 512 yerine 256 ya düşüyo direk, gel de sövme
    kotalı için iyi bişe olur bu sistem fakat netlimitsiz için böyle olacağını sanmam. Yanlış mesaj yollanmıştır. Bana herhangi bişe gelmedi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 2 Ocak 2012; 16:08:58 >

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

kotalı için iyi bişe olur bu sistem fakat netlimitsiz için böyle olacağını sanmam. Yanlış mesaj yollanmıştır. Bana herhangi bişe gelmedi zaten.

Alıntıları Göster
    Her ay 55 TL ödediğim (yeni zamlı hali 59 TL) paketi kullanıyorum uzun zamandır. Şu zamana kadar hiç hız düşmesi yaşamadım.
    8 Mbps 'den 0,2 Mbps'e düşüşü akıl mantık almıyor. Yani büyük saçmalık.

Umarım yanlışlık olmuştur ama ben gene de genel müdürlüğe uğrayıp bilgi alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 2 Ocak 2012; 16:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: INDIGO

Her ay 55 TL ödediğim (yeni zamlı hali 59 TL) paketi kullanıyorum uzun zamandır. Şu zamana kadar hiç hız düşmesi yaşamadım.
    8 Mbps 'den 0,2 Mbps'e düşüşü akıl mantık almıyor. Yani büyük saçmalık.

Umarım yanlışlık olmuştur ama ben gene de genel müdürlüğe uğrayıp bilgi alacağım.

Alıntıları Göster
    Bu mesajı okudum ve demin en fazla 260 ile indirmeye başladı :( Tesadüf...

Orijinalden alıntı: eferik

Alıntıları Göster
    Şaka olmasın. Ttnet'in sitesine girip bakıyorum bi değişiklik yok tarifelerde. Ayrıca hız 1024'e düşer, 256 da ne oluyor ? Eğer gerçekse Türkiye'de internet bitti demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 2 Ocak 2012; 19:57:21 >

Orijinalden alıntı: Guest-5AAB90F4D

Şaka olmasın. Ttnet'in sitesine girip bakıyorum bi değişiklik yok tarifelerde. Ayrıca hız 1024'e düşer, 256 da ne oluyor ? Eğer gerçekse Türkiye'de internet bitti demektir.

Alıntıları Göster
    8 e kadar netlimitsiz tarifedesin değilmi yanlışlık yok yani eğer doğruysa iptal kuyruklarını şimdiden görür gibiyim..

256 da neymiş ya 1 mb/s değilmiydi o.

260 ile indiriyorsan yine 2,5 mbit olur

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

260 ile indiriyorsan yine 2,5 mbit olur

Alıntıları Göster
    Kotasız forever

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

Kotasız forever

Alıntıları Göster

demek ki reklamdan bunu kastediyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: mesona

demek ki reklamdan bunu kastediyorlardı

Alıntıları Göster
    yok öyle birşey rahat olun hız düşmesi olmayacak. bu akk uygulaması ttnetin milleti korkutma yöntemlerinden biridir

• quote:

Orijinalden alıntı: FX4100

yok öyle birşey rahat olun hız düşmesi olmayacak. bu akk uygulaması ttnetin milleti korkutma yöntemlerinden biridir

Alıntıları Göster
    Şimdi merak ettiğim şu, bu hız düşürme işini, oturdukları yerden yapabiliyorlar mı ? Yani mesela, bazen hız sabitleme işi yapıyorlar ama bunu bağlantının bulunduğu yere gelip, elle yapıyorlar diye biliyorum ? Eğer bu iş ekibin gelip, interneti düşürme işlemiyle gerçekleşiyorsa, bu akk olayı yalan olacak hep.. Çünkü ttnet vermesi gereken normal hizmeti bile adam gibi yapamıyorken, hangi ekibi gelecekte sokak sokak dolaşıp net düşürecek. Tabii bu anlattığım şey, eğer oturdukları yerden netimizi düşüremiyorlarsa geçerli :) Yani bu akk sadece sözde haksızlığa karşı olduklarını belirtiyormuş havası vermek için konulmuş bir şey ve bir de satış stratejisi için koyulmuş bir şey...

• quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Şimdi merak ettiğim şu, bu hız düşürme işini, oturdukları yerden yapabiliyorlar mı ? Yani mesela, bazen hız sabitleme işi yapıyorlar ama bunu bağlantının bulunduğu yere gelip, elle yapıyorlar diye biliyorum ? Eğer bu iş ekibin gelip, interneti düşürme işlemiyle gerçekleşiyorsa, bu akk olayı yalan olacak hep.. Çünkü ttnet vermesi gereken normal hizmeti bile adam gibi yapamıyorken, hangi ekibi gelecekte sokak sokak dolaşıp net düşürecek. Tabii bu anlattığım şey, eğer oturdukları yerden netimizi düşüremiyorlarsa geçerli :) Yani bu akk sadece sözde haksızlığa karşı olduklarını belirtiyormuş havası vermek için konulmuş bir şey ve bir de satış stratejisi için koyulmuş bir şey...

tek tuşa bakar hız ayarlama

• quote:

Orijinalden alıntı: FX4100

quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

tek tuşa bakar hız ayarlama

Alıntıları Göster
    Aynı mesajdan banada geldi 6GB şaka gibi bi kota, gerçekten düşürürlerse hızı hiçbir manası kalmaz 59 luk tarifenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: coldfire3

Aynı mesajdan banada geldi 6GB şaka gibi bi kota, gerçekten düşürürlerse hızı hiçbir manası kalmaz 59 luk tarifenin.

Alıntıları Göster
    Tarifeleri BTK'ya gönderip onaylatmadan değiştiremiyorlar diye biliyorum. Bence bu işte bi hata var. 6 gb kota 256 kb internet bana komik geliyor. Ya biri bizimle dalga geçiyor ya da mesajda bi hata var.

Orijinalden alıntı: coldfire3

Alıntıları Göster
    Bence limitsiz paketlere bu mesajın yanlış gelme ihtimali çok yüksek. Eğer ki kotalı paketlerde limit aşımı durumunda herhangi bir ücretlendirme olmaksızın hızın 256 kbps'ye düşürülmesi söz konusuysa, limitliler bir nevi limitsiz hale getirildi. 256 kbps internetle biraz beklemeli surf gayet rahat yapılabilir. Bu nedenle yok limiti aştım bu ay fatura ne gelecek gibi sorunlar ortadan kalkmış olur. Tabi biraz önce dediğim gibi bu durum limitlilere gelen bir durumsa... Eğerki limitsiz tarifeler için geçerli ise İNTERNETİ TOPTAN KAPATALIM GİDELİM...

chester bennington

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Bence limitsiz paketlere bu mesajın yanlış gelme ihtimali çok yüksek. Eğer ki kotalı paketlerde limit aşımı durumunda herhangi bir ücretlendirme olmaksızın hızın 256 kbps'ye düşürülmesi söz konusuysa, limitliler bir nevi limitsiz hale getirildi. 256 kbps internetle biraz beklemeli surf gayet rahat yapılabilir. Bu nedenle yok limiti aştım bu ay fatura ne gelecek gibi sorunlar ortadan kalkmış olur. Tabi biraz önce dediğim gibi bu durum limitlilere gelen bir durumsa... Eğerki limitsiz tarifeler için geçerli ise İNTERNETİ TOPTAN KAPATALIM GİDELİM...

Alıntıları Göster
    ttnet tarafından yapılan kötü bir şaka olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: amon35

ttnet tarafından yapılan kötü bir şaka olsa gerek

Alıntıları Göster
    Çok komiksin TTnet

• quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Çok komiksin TTnet

Alıntıları Göster
    karıştırmışlar sanırım bahsettikleri tarife yeni çıktı şu tarife o

http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2011%20DK-07-651.pdf

daha yeni onayladı btk

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

karıştırmışlar sanırım bahsettikleri tarife yeni çıktı şu tarife o

http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2011%20DK-07-651.pdf

daha yeni onayladı btk

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben 1.5 senedir netlimitsiz kullanıyordum. Sonra yanlışlıkla net6 paketine geçmişim. Kendim yaptım ama daha önceleri netlimitsizden net6'ya geçerken hata veriyordu kampanyaya dahil olmuşsunuz diye . O yüzden tekrar bir deneyim dedim net6'ya geçmicek hata vericek nasıl olsa diye bir baktım ne göreyim netlimitsizden net6'ya geçiş işlemim gerçekleşti. Sonra ordaki bayan demez mi kampanya taahhüdünüzü bozmuşsunun 49tl-15=34x5=170 tl cezası+aralık ayının 20sinde tarife paketi değişikliği yaptığınız için ayın 31'ine kadar olan kalan 11 gün içinde kullanabileceğiniz 3 gbtır. Siz 6 gb downloade yapmışsınız 3 gb fazla kota aşımı ücreti ödemeniz gerekiyor oda 25 tl kadar yapar diyor. Ayrıyeten birde ocak ayı faturası net6 işyerim paketi ücreti 41 tl

170tl
    25tl
    41tl
    toplam 236 tl ödemek zorundasınız dediler. Ne yapacağımı bilemiyorum. Böyle deyince benim bu meblağı ödeyecek durumum yok zaten yanlışlıkla daha önceleri her yaptığımda hata verdiği için yaptım diye kayıt bıraktım 5-6 gün oldu daha cevaı bekliyorum size geri dönüş yapılaccaktır dediler. Ey Allah'ım inşallah yüksek bir fatura ocak ayı faturama yansımaz yok sa ne yapacam bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.