Şimdi Ara

NETLİMİTSİZ kullanıp hızı düşen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaç gb sonrasında 1 mbite düşüyor ? ayrıca hızı düşen var mı ?

• Kimsenin hızı düşmüyor kalktı o olay artık 8 mbite kadar olan tarifelerde.
  • Valla 1 mb bişey indirmiyeyim yine 1mps alıyorum.
  • 25'i aşınca 1mb'e düşüyor diyorlarda bende 1 kez düştü oda 1-2 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protagonist
    25'i aşınca 1mb'e düşüyor diyorlarda bende 1 kez düştü oda 1-2 gün

hattı zaten desteklemeyenlerin işine gelir o zaman.
    o kadarda düşmüyormuş. 1mbit kötüde değil.

çok teşekkür ederim.
  • Herkes bu tarifeye geçsin diye düşürmüyorlar..İlerde ağzımıza s.çcaklar..8Mbit'e kadar diyip 2mbit verip yallah
  • Smile 1 kere bile düşme yaşamadım her ay en az 100 gb download yaparım bir kere bile düşmedi kaç aydır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim düşürdüler son 5 gün. şuan ayın 1'i olmasına rağmen düzelmedi. aradım bildirdim bakıyoruz dediler hala tık yok. 350gb indirmiştim geçen ayda..
  • benimkide 2 aydır 1.5 mbps ne maç izleyebiliyorum nede adam akıllı zorrent çekebiliyorum. gerçi 200gb falan indiriyordum geçen ay
  • Geçen ay 135 yapmışım hiç düşmedi. Bugün ayın ilk günü 7 GB olmuş bile. Esasında ben geçen sene temmuz ayında geçmiştim fakat desteklemiyor falan dediler daha sonra şubat ayında 3 gün kesildi internet düzeldiğinde baktım 8 mbit olmuş, 11 mbit falan destekliyor şu anda ama hâlâ 8'deyim. Velhasıl yaklaşık 3 aydır 8 mbitteyim hiç düşmedi.
  • Smile 8 mb, hiç düşmedi.

AKN; 25 GB
  • 15-20 liraya 1-2 mb net verselerde kullansak ya
  • benım 2 gun once düştü hala vasat ölçüyorum 256kpbs çıkıyo lanet olsun youtubeden video bile açılmıyo gunde 10 kere telefon açıyorum yukseltin diye ayın 1 de düzelticez dediler bugun oldu hala düzelmedi sıyırmak üzereyim
  • hiç düşmedi her ay en az 40-50 yapmışımdır 4mbit alıyorum
  • benimde düşmedi hiç 8 mb alıyorum hep kotayı da hayli geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftless

Herkes bu tarifeye geçsin diye düşürmüyorlar..İlerde ağzımıza s.çcaklar..8Mbit'e kadar diyip 2mbit verip yallah

Arkadaşın yazdığı gibi olmaya başladı bile.

http://forum.donanimhaber.com/m_48707684/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48707684

Arkadaşlar yukarıya başlık açtım. Aynı sorunu yaşayanlar ilgilenirse sevinirim. Zira bu sorun tüm Türkiye'de 1 hafta öncesinde ortaya çıkmış anladığım kadarıyla ve TTnet sözleşme gereği isteğimizi yaparız pişkinliğini benimsemiş durumda. Gerekirse internet bağlantımızı iptal edelim. Fakat bir şeyler yapmak lazım TTNET'in bu tekel anlayışına. Böyle bir şark kurnazlığı karşısında bir daha da ömrüm boyunca TTNET kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 1 Mayıs 2011; 18:38:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.