Şimdi Ara

NETLİMİTSİZ İnternet 102 lira geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay ADSL ile ilgili sorunlar hep benmi buluyor anlaşılan..

evimi NETLİMİTSİZ pakete geçirmiştim bundan 17-18 gün önce.Yani Temmuza girmeden biraz önce

Herşey güzel hoşken gelen fatura şok etti beni..

Tam Tamına 102 lira!!

TTNET EKRANINDAN BAKIYORUM PAKET NET LİMİTSİZ..

ANCAK FATURA GÖRÜNTÜLENEMİYOR ŞU AN..

Bu nasıl iştir ya..

1mbps limitsiz iken sorunsuz kullanıyordum her türlü netimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 15 Temmuz 2009; 12:40:11 >

Lanet olası bir seminer değildir,
    Herşeyi kontrol etmeyi bırak,
    Kendi haline bırak, Olsun !
  • 62 değil 72 değil 82 değil 92 değil tamı tamına 102 lira!!
  • 99 lira olan 8 mb limitsize geçmiş olmayasın?

NETLİMİTSİZ yazıyor tarife kısmında.

Banada öyle geliyorki 2 kere aldılar. Hem limitsiz hem net limitsizin parasını..

Hata var Fatura çıksın bakacağım artık.Umarım Erkenden düzeltirler..

Vodafone faturalı hattımiçin yaptığım fatura itirazı bugün 46.gününe girdi.

Bakalım TTNET rekoru kırabilecek mi

Böyle bir mantık TTNET te olmaz..

TTNET in mantığı ayın başında hangi tarifeyi kullanıyorsanız ona göre ücretlendirilirsiniz..

Eğer geçen aydan tarife değişikliği yaptı iseniz ve hız yükseltti iseniz, hızını yükselttiğiniz tarih ile aın sonuna kadar ola tarih arasında KIST AYLIK ÜCRET ALINIR..

Neyse bakalım..

Sanırım fatura hatalı..

Faturam ekrana geçince bilgi vereyim bende..
    Daha Fazla Göster
  • Bir yanlışlık var faturanda. Bana 55tl geldi. Haziran 5'inde 1mbit limitsizden netlimitsize geçmiştim.
  • şu yüksek faturasi gelenler hangi gün gectiklerini yazarsa daha iyi olur.

edit:
    aha temmuz faturasi 49 gelmiş ama daha basılmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 16 Temmuz 2009; 11:06:07 >
  • İkisinide almaz ayın 10 una kadar 45 tl lik bi tarife kullanırsan 45 i 30 a bölüp 10 la çarpıp buluyorlar nekadar geleceğini.

Orjinalden alıntı: engin156

ttnet netlimitsiz kampanyasında taahhüt süresi dolmadan interneti iptal ettirirsem ne kadarlık bir ücret öderim biri yardımcı olursa sevinirim

yenı zaten fazla ödemessin. son faturayi ödeyip farki kapattirirlar okadar.
  • Ben de 3-4 gün önce geçtim tırstım şimdi

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • 20 haziranda 2 mbitten 8 mbite tamamen limitsize gectim. hattim 8 mbit olduktan sonra 2 - 3 saatte bir kopmaya basladigi icin 1 temmuzda 4 mbite indirttim. bu arada 1 ay icinde tarife degistiremezsiniz lafi yalan benim tarifemi bagirip cagirdigim icin degistirdiler

ve telefondaki yalanci kadindan da faturamda herhangi bir sorun olmayacagi garantisi aldim. ama tabi ki cezamida verdiler. bugune kadar 1 kurus borcum vs olmamasiyla birlikte Temmuz ayi faturam tam 117 TL

butun ay 8 mbit kullanmis olsam 99 gelmesi gerekiyordu. ben 3 hafta 2 mbit ve 10 gunde 8 mbit kullandim ve bana 117tl fatura geldi. Aradigimda biz burdan faturalari su an goremiyoruz 20 sinden sonra ariyorlar ve oyle bir konusuyorlar ki sanki rolleri degistik

telefonda. ben ona yardimci olmak zorundayim ve olmadigim icin tersleniyorum. tabi boyle olunca telefondaki de gerekli cevabi aliyor.

bu kadar igrenc, musterilerinin kotulugune calisan 1 firma olabilir mi? eger bu beddua lar gercekten ise yariyorsa oyle bir enerji fln falan varsa eminim kesin bisi olucak telefondan karsilikla kavga ettigim ttnet calisanlarina.

eskiden verdikleri igrenc hizmete karsilik devletimizin kurulusudur diye mazur goruyordum ama ozellestirmeden sonra hala boyle musterlerine pislik gibi davranmaya devam eden ve kalitesini yukseltmis gibi gosterip hala ama hala dogru duzgun bir internet servisi

saglayamayan bir firmaya ne soylesem az. tum icimden gecenleride soyledim cagri merkezine. su an rahatladim ama ayin 30 una kadar **ke **ke o faturayi odemek zorundayim. Eminim 17 haziranda degisitirdigim 8mbit tarifesini ellemeseydim faturam 99tl gelecekti.

• e-fatura sitesinden kontrol edin nekadar gelip gelmedigini ona göre kendinizi hazırlayin.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.