Şimdi Ara

NETLİMİTSİZ İnternet 102 lira geldi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim kızdıgın nokta adamlar niye 49 yazıyor ben ona göre plan proje yapıyorum

ben bu ayda 53 tl gelirse eksi tarifeme geri doncem nede olsa artık okul var fazla netle uğrasamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCiT[35] -- 24 Eylül 2009; 1:40:50 >

Orijinalden alıntı: MaCiT[35]

1 mb limitsizden ne limitsize geçtim
    banada 52.75 geldi sitesinde 49 tl yazmıyormu yaww nasıl oluyor bi açıklamsı yokmu

ttnete kafan girsin fun club

geçiş yaptığınız tarihten ay sonuna kadar ki geçen zamanda kullandığınız yeni tarifenin ücretini alıyor haklı olarak

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Aynı şey benim başımada geldi ayın ortasında kotalıdan 8 mb netlimitsize geçtim 77 TL fatura geldi, aradım itiraz ettim ama biz ne desek nafile onlar bi kılıfına uyduruyorlar

Orijinalden alıntı: malkoç21

Aynı şey benim başımada geldi ayın ortasında kotalıdan 8 mb netlimitsize geçtim 77 TL fatura geldi, aradım itiraz ettim ama biz ne desek nafile onlar bi kılıfına uyduruyorlar

kendiniz diyosuunz..ayın ortasında geçtim diye..yani toplamda 1.5 ay netlimitsiz faturası çıkması lazımken 49 lira gelmesini mi bekliyosunuz..geçtiğiniz ayın faturası eski tarifeden geldi..ama siz 8 mbit kullandınız..bunun parasını alıyor tabikide..kılıf uydurma falan yok..

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: malkoç21

Aynı şey benim başımada geldi ayın ortasında kotalıdan 8 mb netlimitsize geçtim 77 TL fatura geldi, aradım itiraz ettim ama biz ne desek nafile onlar bi kılıfına uyduruyorlar

kendiniz diyosuunz..ayın ortasında geçtim diye..yani toplamda 1.5 ay netlimitsiz faturası çıkması lazımken 49 lira gelmesini mi bekliyosunuz..geçtiğiniz ayın faturası eski tarifeden geldi..ama siz 8 mbit kullandınız..bunun parasını alıyor tabikide..kılıf uydurma falan yok..

Olay budur . Tarife değişikliklerinizi , ayın ortasında yapıp 15 Gün eski tarifdenizden yedikten sonra 8 mBt bir tarifeye geçtiğinizde geriye kalan 15 ' Günde bu tarifeyi kullanıyorsunuz , her şeyin bir bedeli vardır velenleri bu şekilde değerlendiriyorlar , hem siz 8 MBT kullanıyorsunuz ancak hızınızla birlikte olarak sınırszı tarifde değilsiniz daha , eski tarifeniz kotalı bir tarifeyse sizde gaza gelip bazı şeyleri indirdiyseniz , Eski tarife ücreti + Aşılan Kota bedeli + 1.5 Aylık Tarife ücreti ile birliştkiğinde 70+ Fiyat çıkıyor doğal olarak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.