Şimdi Ara

Uydunet sınırsız 29 tl mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepinize merhaba öncelikle iyi bayramlar dilerim.

Ben 17 yaşında öğrenciyim ve yaklaşık 2 yıldır TTnet'in 4 gb kotalı 29 tl internetini kullanıyoruz.Biliyorsunuz kotalı olunca video, film v.s izleyemiyoruz.Bu ay fatura 45 lira geldi.Artık babam interneti kapatacağız diyor.Biraz video izleyince hemen geçiyor kota zaten.Bende sınırsız internet araştırdım.Uydunet'i gördüm.Sayfasında 1 mbps sınırsız internet 29 tl'dir yazıyor.Ve gereken kablo tv taattüh süresi boyunca ücretsiz verilecektir yazıyor.Bizim binada Kablo tv mevcut.

Arkadaslar şimdi ben sadece modeme para vereceğim dimi.Kurulduktan sonra aylık sabit olarak 29 tl sınırsız internet kullanabilecekmiyim?

Lütfen yardım edin, cevaplarınıza ihtiyacım var.Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

Evet modem parası ödedikten sonra. ayda 1 mbit sınırsız internet + TV ye 29 tl vereceksiniz

Teşekkür ederim cevabın için.Birde sanırım modem normal adsl değil değişik bir modem ve 50-60 tl civarı.O parayı vermek sorun değil yani sadece o ücreti ödeyeceğim dimi.Bazı yerlerde görüyordum 29+ aylık 7.5 tl kablo tv toplam 35 tl ödüyoruz diye.Bu yalan mı peki?

Arkadaslar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.TTnet taattüh süresi 5 gün sonra doluyor..Eğer bildiğim gibiyse kesinlikle Uydunet'e geçeceğim.

Orijinalden alıntı: Thorondor1907

quote:

Evet modem parası ödedikten sonra. ayda 1 mbit sınırsız internet + TV ye 29 tl vereceksiniz

Teşekkür ederim cevabın için.Birde sanırım modem normal adsl değil değişik bir modem ve 50-60 tl civarı.O parayı vermek sorun değil yani sadece o ücreti ödeyeceğim dimi.Bazı yerlerde görüyordum 29+ aylık 7.5 tl kablo tv toplam 35 tl ödüyoruz diye.Bu yalan mı peki?

Arkadaslar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.TTnet taattüh süresi 5 gün sonra doluyor..Eğer bildiğim gibiyse kesinlikle Uydunet'e geçeceğim.

Taahütün dolsun bir gün ile bekleme bence geçmek için, çok yerinde ve mantıklı bir karar olur. Hız bakımından ttnetten daha iyi kesinlikle.
    Modemi ADSL modemden farklı,yani yeni alman gerekecek. Modemi kablolu kullanacaksan 60-70TLye bulabilirsin rahatlıkla(2.elleri daha da ucuza bulabilirsin bazı sitelerden).
    Ayrıca şunu belirteyim kablolu modemde maksimum 2bilgisayara paylaşabilirsin interneti. Wireless bağlantı için de (modem+router şeklinde) 110-120 TL civarında kiliteli bi kombinasyon oluşturabilirsin.

2yıl taahhüt verirsen KTV bedevaya geliyor, sadece internet ücreti ödüyorsun(29TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedy707 -- 17 Kasım 2010; 21:54:24 >

• tahahütte girmedim , modemi kendim aldım. uydunet + teledünya tv = 60 lira ödüyorum.
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: niedy707

quote:

quote:

Taahütün dolsun bir gün ile bekleme bence geçmek için, çok yerinde ve mantıklı bir karar olur. Hız bakımından ttnetten daha iyi kesinlikle.
    Modemi ADSL modemden farklı,yani yeni alman gerekecek. Modemi kablolu kullanacaksan 60-70TLye bulabilirsin rahatlıkla(2.elleri daha da ucuza bulabilirsin bazı sitelerden).
    Ayrıca şunu belirteyim kablolu modemde maksimum 2bilgisayara paylaşabilirsin interneti. Wireless bağlantı için de (modem+router şeklinde) 110-120 TL civarında kiliteli bi kombinasyon oluşturabilirsin.

2yıl taahhüt verirsen KTV bedevaya geliyor, sadece internet ücreti ödüyorsun(29TL)

Çok teşekkür ederim dostum verdiğin bilgiler çok açıklayıcı oldu.TTnet taattüh süresi 21 kasımda bitiyor.Baba diyeyim aynı fiyata Uydunet'e geçelim bari.Yoksa böyle giderse her ay 40-45 lira interneti iptal edecek.Hemde sınırsız ve sabit fiyat

• modemi niye kendiniz alıyorsunuz?

kablosuz modem bizden kampanyası var

Orijinalden alıntı: caglar_sss

modemi niye kendiniz alıyorsunuz?

Var fakat öyle olunca Kablo TV bedavaya gelmiyor.Ve her ay 7.5 tl ekstra ücret ödüyorsun.Yani 35 lira veriyorsun her ay.Bir kereliğine mahsus modemi alıp 29 tl vermek daha mantıklı..

7x24=168TL KTV faturası ödemektense, o paranın daha azıyla kablosuz bağlantı kurup KTVyi vedavaya izlemek daha mantıklı.

@Thorondor1907: rica ederim ne demek, bilgi paylaşıldıkça güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedy707 -- 18 Kasım 2010; 20:00:38 >

quote:

7x24=168TL KTV faturası ödemektense, o paranın daha azıyla kablosuz bağlantı kurup KTVyi vedavaya izlemek daha mantıklı.

Arkadaşım dediğinden anlamadım fakat Kablo Tv'yi bedava alınca Kablosuz modem mi almam gerekiyor.Kablolu modem alsam olmazmı? Hem daya uygun hemde kablosuz modeme ihtiyacım yok..

quote:

quote:

Arkadaşım dediğinden anlamadım fakat Kablo Tv'yi bedava alınca Kablosuz modem mi almam gerekiyor.Kablolu modem alsam olmazmı? Hem daya uygun hemde kablosuz modeme ihtiyacım yok..

kablolu modem alırsan daha ucuza gelir eski adsl kablosuz modemini router yaparsın oldumu sana kablosuz modem

• Arkadaşlar araştırmaya devam ediyorumda satış mağazalarında teknosa uydunet vs gibi yerlerden ben kendim kablolu modemini alamazmıyım? Alabilirsem nereden alabilirim arkadaşlar nereden satılır bu uydunet kablolu modem kendim almak istiyorum yardım lütfen..
  • Uydunet 1mbit sinirsiz internet ile ornegin Youtube videolarini takilmadan izlemek mumkun mudur yoksa 5mbit mi alinmali ? Ayni sekilde download yaparken 1mbit ile ortalama hangi hizda cekim yapabiliriz ?

Arkadaşlar araştırmaya devam ediyorumda satış mağazalarında teknosa uydunet vs gibi yerlerden ben kendim kablolu modemini alamazmıyım? Alabilirsem nereden alabilirim arkadaşlar nereden satılır bu uydunet kablolu modem kendim almak istiyorum yardım lütfen..

Kendin almak istersen işte link :
    http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-cxc-150-1-ethernet1-usb-port-kablo-uydunet-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd99012&categoryId=3009802
    Bu cihaz sıfırdır 2 yıl garantilidir ,sahibinden.com sitesinde 2.el olarakda bulabilirsin
    quando dava comida aos pobres, me chamavam de santo. quando perguntava por que os pobres nada tinham para comer, me chamavam de comunista.Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar,Yoksulların "niye yemeği yok" diye sorduğumda ise Komünist!!!dom helder camara (1909-1999)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesda82

Uydunet 1mbit sinirsiz internet ile ornegin Youtube videolarini takilmadan izlemek mumkun mudur yoksa 5mbit mi alinmali ? Ayni sekilde download yaparken 1mbit ile ortalama hangi hizda cekim yapabiliriz ?

Video izleme işi bazen izlediğiniz siteyede baglı bir olay olmalı,bazende izlediğiniz videoylada alakalı bir durum bence
    Bende 1 mbit sınırsız kullanıyorum günün yogun olmayan saatlerinde youtube ve benzeri sitelerdeki videoları sorunsuz takılmasız izliyorum
    Sırf video seyretmek için 5 mbit bence gerekmez baktınız 1 mbit yetmiyor 126 arayıp hızınızı yükseltme sansınızda var
    Görebildiğim kadarıyla 1 mbit indirme hızı 120 kb/sec hızda oluyor
    quando dava comida aos pobres, me chamavam de santo. quando perguntava por que os pobres nada tinham para comer, me chamavam de comunista.Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar,Yoksulların "niye yemeği yok" diye sorduğumda ise Komünist!!!dom helder camara (1909-1999)
  • Binanda kablotv mevcut sen hâlâ interneti TTNet'ten alıyorsun Ne yaman bir çelişkidir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murcielago7 -- 19 Kasım 2010; 12:22:21 >

Orijinalden alıntı: Bethesda82

Uydunet 1mbit sinirsiz internet ile ornegin Youtube videolarini takilmadan izlemek mumkun mudur yoksa 5mbit mi alinmali ? Ayni sekilde download yaparken 1mbit ile ortalama hangi hizda cekim yapabiliriz ?

ortalama indirme hızım 119-120 civarı torrent te. hızın 130lar civarına çıktığı zamanlar da olmuyo deil hani :)

quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

Binanda kablotv mevcut sen hâlâ interneti TTNet'ten alıyorsun Ne yaman bir çelişkidir bu

Dostum benim bir babam var.Allah kimseye böyle baba vermesin ne diyim.Dedim böyle böyle.Sınırsız 29 Tl kullanacağız.Sabit fiyat.Hem Ttnet'teki gibi bazen 40-45 tl gelmeyecek fatura.Kablo tv'de bedava dedim.Okudu ve dediki eğer taşınırsak kablo tv parasını indirimli fiyatları filan hepsini alıyor diyor.Onun için geçemiyoruz.Taşınma gibi bir fikrimizde yok.Ama bahane işte ne yaparsın.Ama bahane olsa başka internet araştır demezdi.Şeytan diyor inadına download yap 60 tl getir faturayı.Ama o zamanda interneti kapatabilir.Kendine fazla yaramıyor zaten.Ama aynı paraya sınırsız varken TTnet'in kazığını yemek kanıma dokunuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.