Şimdi Ara

NETLİMİTSİZ İnternet 102 lira geldi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 haziranda netlimitsiz tarifesine geçmeiştim.fatura 52 ytl gelmiş.şanslıtım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 17 Temmuz 2009; 1:09:47 >
  • ''Her ayın faturası o ayın başında faturalandırıldığı için limitsiz tarifeye geçtiğiniz an çıkacak olan ilk faturanız limitsiz tarifeden gelir ve herhangi bir kota aşım ücreti faturanıza yansımaz'' diyor yani tarife değiştirdiğimizde niye fazladan bindirioyolar anlamış değilim ve an itibariyle netlimitsize geçtim hadi hayırlısı

Orjinalden alıntı: ozgur825

''Her ayın faturası o ayın başında faturalandırıldığı için limitsiz tarifeye geçtiğiniz an çıkacak olan ilk faturanız limitsiz tarifeden gelir ve herhangi bir kota aşım ücreti faturanıza yansımaz'' diyor yani tarife değiştirdiğimizde niye fazladan bindirioyolar anlamış değilim ve an itibariyle netlimitsize geçtim hadi hayırlısı

Yalnız şöyle bir durum var: Ay ortasında kotalıdan kotasıza geçerseniz normalde 1 aylık kota hakkınız 4gb olmuyor. Yani benim 4gb hakkım var deyip 4gb kotayı doldurup sonra ay ortasında tarife değiştirirseniz kota aşım ücreti alıyorlar. Yani 2gb kota hakkınız oluyor. 2gb'da kota aşımı yaptınız diyorlar.
  • çok karışık işler çook, tarifeler desen birbirine girmiş karmaşık, bende bugün 4 gb kotalıdan netlimitsize geçmeyi düşünüyordum, neti bağlatalı 2 gün oldu kota 500 mb oldu bu bana yetmez, ama şu fiyatları duyunca tırstım, sade 49 tl olsa geçecem ama yok tarife değişikliği yok o yok bu derken abanıyorlar parayı keşke baştan netlimitsize geçseydim.

Orjinalden alıntı: s.volkan

Bu ay ADSL ile ilgili sorunlar hep benmi buluyor anlaşılan..

evimi NETLİMİTSİZ pakete geçirmiştim bundan 17-18 gün önce.Yani Temmuza girmeden biraz önce

Herşey güzel hoşken gelen fatura şok etti beni..

Tam Tamına 102 lira!!

TTNET EKRANINDAN BAKIYORUM PAKET NET LİMİTSİZ..

ANCAK FATURA GÖRÜNTÜLENEMİYOR ŞU AN..

Bu nasıl iştir ya..

1mbps limitsiz iken sorunsuz kullanıyordum her türlü netimi

444 0 375

Cevap burada

> > < <

• bana 54tl geldi

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • darendeli ne zaman geçmiştiniz?

The flames are all long gone, but the pain lingers on
    Goodbye, blue sky Goodbye, blue sky Goodbye.

ITU/ NavalArch
  • bana 62.25 gelmişti tarife değiştirdiğim için
  • bende bu ayın 15nde 1mbit limitsizden 8mbit netlimitsize geçtim.şuan fatura sorgulamada fatura 45.24 olarak gözüküyor sanırım daha güncellenmemiş.açıkcası bende tırstım baya burda yazılanlardan sonra.geçmiş olsun herkese.ne neye göre hesaplanıyor kimse tam bilmiyor bir fatura nasıl o kadar yüksek gelebilir yuh yani!
  • 27/05/2009 Tarihinde NETLIMITSIZ tarifesine geçtim, Faturam 30 Temmuz 2009 Son ödeme tarihli 51,75 TL tahakkuk etmiş...

29 Haziran 2009 son ödemeli Faturamda 52,50 TL

28 Mayıs 2009 son ödemeli Faturam 48.00 TL

Not: Bütün tutarlar içerisine artı olarak Sabit IP (StaticIP) ucreti dahildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 18 Temmuz 2009; 0:27:16 >
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Yemin ediyorum ödüm patladı..

Bana en son 75 - 75 - 62 geldi. Bu ay belli olacak kaç geleceği. 100 falan gelirse yandık.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • arkadaslar bende netlimitsize gecmeyı dusunuyorum 2 mb sınırsızım var sızce gerek varmı avcılar da oturuyorumayın 30 unda 31 ınde dusunuyorum gecmeyı fatura patlasın dıye
  • Ay ortasında tarife değiştirmek hiç akıl işi değil. Nasıl bir hesaplama yapıyorlar mantık almıyor. En iyisi ayın 28'inden sonra tarife değiştirme talimatı vermek. Zaten 48 saat içinde gerçekleşeceği söyleniyor. Ay başında başlamış oluyor yeni tarifeniz.
    gittigider(finanspuan karşılığı kontör kartı alındı) , celikhalit8 (Avea arankazan alındı ) , assi (Rapid premium şifresi alındı) , Noxco ( Avea-Turkcell kontör takaslandı) , celalettinozturk ( Avea-Turkcell kontör takaslandı) , sedoman34 (Turkcell kontör satıldı) , berber17 (100 Avea Kontör satıldı) ,Zaris (Rapid premium şifesi alındı, 70 Turkcell kontör satıldı), monodoks (Turkcell kontör ile RapidPremium takaslandı)...

• quote:

Orjinalden alıntı: Levent_42

Ay ortasında tarife değiştirmek hiç akıl işi değil. Nasıl bir hesaplama yapıyorlar mantık almıyor. En iyisi ayın 28'inden sonra tarife değiştirme talimatı vermek. Zaten 48 saat içinde gerçekleşeceği söyleniyor. Ay başında başlamış oluyor yeni tarifeniz.

İyi hoşta ben 20 Haziranda Online işlem merkezinden 1 MB limitsizden Netlimitsize geçtim ve gelen fatura 52.75...Geçen ayki ödemediğim faturanın faizinide hesaplarsak fazla gelmemiş sanırım..

2 adet ödenmemiş faturam duruyor. Tahminimce fazla gelmemiş. Ağustosta patlama olmaz inşallah?

Orjinalden alıntı: Erdém53

darendeli ne zaman geçmiştiniz?

2 hafta önce geçtim 2mbit sınırsız kullanıyordum daha önce

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • 30 Haziran gece saat 23:45 de geçtim 1mbit sınırsızdan 8mbit net limitsiz tarifesine ve 49,25 TL geldi...

benden her hangi bir tarife geçiş ücreti almadılar.

eğer önceden borcun varsa belki sorun ordadır.bence itiraz et.ama tarife değişikliklerinizi ayın son günü yapmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostPID -- 18 Temmuz 2009; 6:34:19 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.