Şimdi Ara

Netlimitsiz ile ilgili yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bilgiye ihtiyacım var ve TT'nin sitesinde ayrıntılı bilgi yok.

Ben ADSL hattımı yeni açtırdım.1 hafta önce (Anlaşmasız)1 MB sınırsız olarak.

Bu netlimitsizi değiştirmişler galiba.8 MB hız 15 GB kotaydı. Şimdi 8 MB hız limitsiz tarifesini de eklemişler.3,69 fazla ödeyerek geçebilirsiniz diyor.

Gerçekten de 8 MB limitsize 3,69 fazla ödeyerek mi geçicem? Bunun görünmeyen tarafları nedir öğrenmek istiyorum...

Ek olarak geçiş yaparsam çift fatura ödeyecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 18 Temmuz 2009; 16:37:53 >

• arkadaşım bende tereddüt de idim müşteri hiz. aradım net limitsizde 15 gb sınırlaması var 15 dolduktan sonra hızın 512 kb düşüyor limitsiz 8 mbs ise 99 lira ödüyorsun kota sınırı eşit kullanım hakkı vs yok sömürüye devam

Ancak şu an limitleme sistemi çalışmıyor. 15GB geçildiği halde son sürat indirmeye devam ediyor.

NetLimitsiz pakette fatura aşımı gibi bir durum olmuyor, kotayı geçince ekstra ücret gelmiyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.