Şimdi Ara

arkadaşlar antidepresan ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kilom 79 du simdi 80 kiloyum invega misol kullanıyorum invega 3 mg iki tane alıyorm cok takıntım var misol kilo aldırmıyor diyelim incega 3 mg antiseptotik cok kilo aldırırımı

Antidepresanlar ve Kilo

Antidepresanlar, depresyon ve anksiyete gibi ruh sağlığı durumlarını tedavi etmek için kullanılan ilaçlardır. Bazı antidepresanlar kilo almaya veya kilo vermeye neden olabilir.

Citoles ve Kilo

Citoles, bir selektif serotonin geri alım inhibitörüdür (SSRI). SSRI'lar iştahı artırabilir ve kilo alımına neden olabilir. Ancak bazı kişiler Citoles kullanırken kilo verebilirler.

Kilo Aldıran Antidepresanlar

Tüm antidepresanlar kilo aldırmaz. Bununla birlikte, bazı antidepresanların kilo alımına diğerlerinden daha yatkın olduğu bilinmektedir. Bunlar şunları içerir:

• Mirtazapin
    • Paroksetin
    • Venlafaksin

Kilo Verdiren Antidepresanlar

Bazı antidepresanlar iştahı azaltabilir ve kilo kaybına neden olabilir. Bunlar şunları içerir:

• Bupropion
    • Duloksetin
    • Fluoksetin

Citoles ve İştah

Citoles iştahı artırabilir veya azaltabilir. Bu etki kişiden kişiye değişir. Citoles kullanan bazı kişiler iştahlarının arttığını bildirirken, diğerleri iştahlarının azaldığını bildirir.

Citoles Kullananların Kilo Deneyimleri

Citoles kullanan kişilerin kilo deneyimleri değişebilir. Bazıları kilo alabilir, bazıları kilo kaybedebilir ve bazıları ise hiç kilo değişimi yaşamayabilir. Kilo alma veya verme olasılığınız genetiğinize, yaşınıza ve diğer faktörlere bağlıdır.

Antidepresanların herkes üzerinde aynı etkiyi göstermediğini unutmamak önemlidir. Bir antidepresanın kilo alma veya verme olasılığını belirlemek için bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Antidepresanlar iştah keser kilo almazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Emir M.

Antidepresanlar iştah keser kilo almazsin.

vallamı hocam ne diyim ozaman ben cok yiyiorm ondandır herhalde teşekkürler bilgi icin sağolun risperdal vardı oda cok kilo aldırıyor iştah acıyor

Orijinalden alıntı: #mosoko

aksine keser

sağolun hocam teşekkür ederim n diyim icime su serptiniz

Antidepresanlar iştah keser kilo almazsin.

acaba dalgamı geciyorsnz bbenmle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rispedrali bilmem ama dediğim gibi antidepresanların geneli iştah keser, neden dalga geçeyim seninle.

emir hocam risperdal cok kilo aldırıyor tecrübelerimden biliyorum invega fazla kilo aldırmıyor die bliyorum bir kaç kilonun dısında
    Hiç bilmiyorum bu ilaçları, ben ritalin ile prozac ı kullandım bir tek, yemek yemeyi acayip seviyorum ama 5 senedir 60-65 kilo arasıyım değişmiyor kilom bünye ile alakalı daha doğrusu. Ben de mi risperdal alsam, ne yapsam :D
  • Antidepresanlar arasında büyük fark var. Aman dikkat. Tüm antidepresanlar iştah kesmez. Kimisi aksine aşırı iştah açılması sonucu, hızlı kilo alımına neden olur. Şayet kilo sıkıntın olursa,bir sonraki doktor randevunda bunu doktoruna bildirip iştah açıcı yan etkisi olmayan bir antidepresana kaydırmasını sağlayabilirsin.

Belki benim gibi her canın sıkıldığında kendini yemeğe veriyor olabilirsin.Dikkatli ol. Ben ekmek,şeker ve gece canım sıkılınca yeme yüzünden 20kg aldım.

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

invega 6mg kullanıyorum şuanda ve gerek araştırmalarım gerekse doktorlarıma sordugum kadarıyla bu ilaç kilo aldırma konusunda en masum ilaçmış.

Belki benim gibi her canın sıkıldığında kendini yemeğe veriyor olabilirsin.Dikkatli ol. Ben ekmek,şeker ve gece canım sıkılınca yeme yüzünden 20kg aldım.

hayırlısı be hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

2 seneden beri citoles 20mg alıyorum tam tersi bende kilo aldırdı antidepresan hapı.

bende geçen sene corba ettim hocam affedersn ondan kilo aldım işte citoles citol cok kilo aldırıyor prozac misol lustral kilo aldırmayan antidepresanlar ben kullanıyorum aynı kilodayım geçen sene 90 kiloydum hocam simdi bıraktım askerden geldim gittim 80 düstüm 6 aylık süre zatfındaa

Orijinalden alıntı: gutikarizma

quote:

2 seneden beri citoles 20mg alıyorum tam tersi bende kilo aldırdı antidepresan hapı.

bende geçen sene corba ettim hocam affedersn ondan kilo aldım işte citoles citol cok kilo aldırıyor prozac misol lustral kilo aldırmayan antidepresanlar ben kullanıyorum aynı kilodayım geçen sene 90 kiloydum hocam simdi bıraktım askerden geldim gittim 80 düstüm 6 aylık süre zatfındaa

Bazı antidepresan ilaçlar iştah kesiyor ama citoles tam aksine yediriyor elimde olsa bırakayım ama olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

quote:

Bazı antidepresan ilaçlar iştah kesiyor ama citoles tam aksine yediriyor elimde olsa bırakayım ama olmuyor

sizde iştahınıza dikkat edin hocam ozaman yemeyin mümkünse citol citolesden uzak durun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.