Şimdi Ara

netlimitsiz 16mbit paket acil cevap lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denemek ıcın doping adsl'e geçmiştik hiz felaket düştü ve neredeyse interneti kullanamadıgımızdan iptal ettirip ttnete geçeceğiz. önceden ttnet netlimitsiz 8 propaket kullanıyordum hat kaldırıyordu gayet guzel. şimdide 16mbit gelmiş ona geçmeyi düşünüyorum. hat kaldırır mı bılmıyorum ama deneyecegım. aklıma takılan soru : limit 50 gb yazıyor, bunu geçersem hızım 1mbit düşer mi ?

şuanki modem bilgisi :

netlimitsiz 16mbit paket acil cevap lazım

16 mbit verim alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 1 Eylül 2011; 15:20:55 >

• 8 mbit kesin kaldırır , 16 mbit tam alamayabilir ama yinede 13-14 mbit gibi bir hız rahatlıkla kullanılır.
  • 13 14 benım için gayet iyi bir hız fakat dedigim gibi 50 gb sonra hız düşer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paper59

13 14 benım için gayet iyi bir hız fakat dedigim gibi 50 gb sonra hız düşer mi ?

onun hakkında ne desek boş, sonuçta düşmüyor derim geçtiğin ilk ay düşebilir :) santraller uyguluyor ve haliyle herkesin düşmüyor yada düşenlerin hemen çat limiti aşınca değil de 3-5 gün sonra düştüğü de oluyor.Çoğunlukla düşmüyor diyelim ama böyle bir ihtimalin olduğunu bil ve heran tamamen de uygulanmaya başlayabilir.
  • yani şuan geçsem, 2 hafta sonra aybaşı oldugundan duzelınce bir daha düşmez mi dersiniz ? neyse deneyecegım :)
  • quote:

yani şuan geçsem, 2 hafta sonra aybaşı oldugundan duzelınce bir daha düşmez mi dersiniz ? neyse deneyecegım :)

2 hafta sonra ay başı derken ? şuan ayınbaşındayız 1 eylül :)
  • Yani 8mbitteki kotayı aşınca çoğu kişinin hızının düşmemesi durumu 16'da da mı var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Yani 8mbitteki kotayı aşınca çoğu kişinin hızının düşmemesi durumu 16'da da mı var?

tam tersini söyleyen olmadığına göre var.Sonuçta denemesi bedava hattınız destekliyorsa deneyin 1-2 ay sonra tekrar dönersiniz netlimitsize arada 4 tl fark var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Yani 8mbitteki kotayı aşınca çoğu kişinin hızının düşmemesi durumu 16'da da mı var?

tam tersini söyleyen olmadığına göre var.Sonuçta denemesi bedava hattınız destekliyorsa deneyin 1-2 ay sonra tekrar dönersiniz netlimitsize arada 4 tl fark var sadece.

Peki, teşekkürler.
  • quote:

quote:

yani şuan geçsem, 2 hafta sonra aybaşı oldugundan duzelınce bir daha düşmez mi dersiniz ? neyse deneyecegım :)

ay başı derken ben internet odemelerını falan kastettim :) nede olsa ttnet ayın 1'ine göre ödeme yaptırmıyor :)
  • quote:

quote:

quote:

ay başı derken ben internet odemelerını falan kastettim :) nede olsa ttnet ayın 1'ine göre ödeme yaptırmıyor :)

ödeme ayrı kota hesapları ayrı ama biz kota üzerine konuşuyorduk, kota hesabı takvim ayı hesabıyladır ayın 1 inde sıfırlanır.Ve düşme olayında ayın başı sonu söz konusu değil adil kullanım miktarını aşmışsınızdır o esnada santral genel bir kontrol sağlar ve düşürebilir şans işi, şuan için net bir uygulama yok o yüzden kimse net bilgi veremez.Esasında ise 50 gb ı geçtiğin an düşmesi gerek 1 mbite.

• peki doping adslde 16 mbit geçsem kontrol yıne aynı santral uzerınden mı olur yoksa baska santralden mı olur ? yani dopingde 50 gb gecınce dırekt olarak hızım düşer mi.
  • quote:

peki doping adslde 16 mbit geçsem kontrol yıne aynı santral uzerınden mı olur yoksa baska santralden mı olur ? yani dopingde 50 gb gecınce dırekt olarak hızım düşer mi.

Sanmıyorum hocam sonuçta adslde hepsi telekoma bağlı :)
  • iyi hız alır mıyım acaba geçsem mi
  • Verdiğiniz değerlere göre yorumumu ilk mesajda yaptım, değerleriniz genel olarak böyleyse o yorum aynen geçerli hocam :)
  • onu demek istemedim, şuan 1mbitini kullanıyorumda pek hızlı sayılamaz :) tabiiki 1mbit uzerınden hız testı yapmakta yanlıs ama.. :)
  • quote:

onu demek istemedim, şuan 1mbitini kullanıyorumda pek hızlı sayılamaz :) tabiiki 1mbit uzerınden hız testı yapmakta yanlıs ama.. :)

Bulunduğunuz yerde hangi firmayı kullanırsanız kullanın hangi tarifeyi kullanırsanız kullanın hiçbirşey farketmez sizin için :) sadece taahhüt verirseniz kampanyaları farklıdır okadar.Adslde firma farkı etki etmez hızınıza hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor.
  • quote:

quote:

onu demek istemedim, şuan 1mbitini kullanıyorumda pek hızlı sayılamaz :) tabiiki 1mbit uzerınden hız testı yapmakta yanlıs ama.. :)

Bulunduğunuz yerde hangi firmayı kullanırsanız kullanın hangi tarifeyi kullanırsanız kullanın hiçbirşey farketmez sizin için :) sadece taahhüt verirseniz kampanyaları farklıdır okadar.Adslde firma farkı etki etmez hızınıza hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor.

hocam başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama doping mağruyurum :( kontratımı ıptal ettırıp ttnet 8 ve ya 16 yaptırıcaktım ama dopingdende aynı teklıf geldi ve aynı fıyata. gb sınırlarıda aynı. yaptırsam mı ? 50 gb aşınca yer miyim acaba ceza :D neyse yarın bi deniyecegim. obur turlu sıfırdan adsl üyeligi yaptırmam gerekıyor :(

• sımdı 16 mbit basvurumuz acılmıs fakat 2 mbit olarak verıyorlar. demin baglı bulundugum telekomu aradım hızımı 8mbit yapacaklarını soyledıler. neden 16 yapmadılar anlamış değilim. 1 saat sonra sonucları yazarım.
  • quote:

sımdı 16 mbit basvurumuz acılmıs fakat 2 mbit olarak verıyorlar. demin baglı bulundugum telekomu aradım hızımı 8mbit yapacaklarını soyledıler. neden 16 yapmadılar anlamış değilim. 1 saat sonra sonucları yazarım.

Kontrol ettikten sonra hat değerlerinizi son haliyle koyun hocam bakalım değişen ne var ne yok ona göre tekrar iletişime geçersin firmayla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.