Arge çalışmaları kötü, uygulama için gönderdikleri şifre çok saçma, harf rakam ,semboller, sanki banka uygulaması bu .hiç diğer operatörleri incelememisler gibi .. Tek iyi yönü *123# yapınca kalan bilgisini göstermesi diğer herseyleri saçma. *100# yapınca kendi numaramizi gösteriyor onuda ingilizce yapmışlar biz galiba Ingiliziz 🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (93. sayfa)

-
-
Kendi numarani diger operatorlerde bi kod ile bulunuyor du bu konuda haklisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 10 Nisan 2024; 22:6:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer operatörlerde *101# ile oluyor ,Netgsmde ingilizce yazmaları saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk telekoma yada Turkcelle yaklaşmasinlar Onların ortası olsunlar
Umarim kisa surede sorun duzelir
fiyat olarak dememistim kalite olarak demek istemistim
Kalite olarak Ne Turkcelli ne Vodafoneyi ,Ne Türk Telekomu yaklaşır. Söyle olur ,Turkcelli yöneten Eski Müdürlerden birisini Müdür olarak alırlarsa o zaman Bi yükselme olabilirler .
Kucuk firma kalite olarak zaman gelismesi uzun surer adem öcal kurucu yonetici diye biliyorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 10 Nisan 2024; 22:55:5 >
teb le ilgili sorun yaşayan varmı? alışveriş yapılmıycak kullanan yaşlı arada bir online banka eft işleri olabilir ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Nisan 2024; 23:22:59 > -
Yasli insanlar icin sorun olmaz teb tam entegrasyon tamamlanmadi galiba sms gelende varmis gelmeyende
Öneri, talep ve şikayetlerimizi yazarsak gelişmelerine katkı sağlarız diye düşünüyorum. Ben ara ara mail atıyorum onlara ..
aslinda twitter da adem ocel yassak daha iyi olur sanki gelismesi
Bayram tadında bi hediye olarak banka entegrasyonunu bitse süper olurdu.
Bilmiyorum fakat ben müşteri hizmetlerine sorduğumda yeni seçilen tarifenin anında aktifleştiğini söylemişlerdi, kullanılan gün sayısına göre faturaya yansıyormuş.
Sordum müşteri hizmetlerine yok dedi
Varmi Adem Öcalanin Twitter hesabı?
bu adres bulabildim
tr.linkedin.com
Adem Öcal LinkedIn‘de: Netgsm, "Türkiye merkezli global entegratör firma" olmayı hedefliyorhttps://tr.linkedin.com/posts/adem-%C3%B6cal-7337a689_netgsm-t%C3%BCrkiye-merkezli-global-entegrat%C3%B6r-activity-7163554742533570561-BF0h
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fatura Stop diye bölüm buldum. 600 TL yazıyor. Bu rakamı nasıl değiştirebilirim.
-
Bir bölgede iki netgsm operatör kullanan telefonun biri android ve çekim gücü gayet iyiyken, eski nokia 1200 ise telefonu kapatıp açmadan hat gelmiyor. Telefonun en az 1 hafta giden şarjı netgsm'den sonra 1-2 güne düştü. Telefon ayarlarında 2G-3G kullan diye bir ayar yok. Telefonda internet yok. Ne yapmalıyım?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X