< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 10 Nisan 2024; 0:21:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (92. sayfa)

-
-
Arkadaşlar; Turkcelldeki internetim yetmedigi için yedek hattim Netgsmden sadece internet alacağım oluyor mu ? Hemen başlıyor mu seçtiğim sadece internet ? Şuan 29 tl olan tarifeyi kullanıyorum .bilgisi olan cevap verebilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ek paket olarak paket abilirsiniz diye biliyorum yinede mh sorun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Netgsm'den başka operatöre taşırken kullandığımız hattı Turkcell olarak mı belirtiyoruz?
netgsm olarak belirtiliyor sanirim tamem emin degilim ama turkcell ait degil net gsm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 10 Nisan 2024; 11:6:43 >
Hesabı ilk oluştururken girdiğim kullanıcı adı ve şifremi kabul etmiyor. Şifreyi sıfırlamak için netgsm hattımdan 1010'a sifre yazıp göndermeye çalıştığımda gönderim başarısız diyor. Bu durum neden yaşanır ki kendi müşteri hizmetlerine de sms gönderemeyecek miyiz?
-
Alıntı
metni:Mesaj gönderemiyorum, ne yapmalıyım? Hiçbir numaraya mesaj gönderemiyorsanız, SMS Servisiniz kapalı olabilir. Telefonunuzun uygulamalar kısmından Mesajlar'a girin. Görüntülenen mesaj merkez numarası +905102229829 olduğundan emin olun. Mesaj almak veya göndermek istediğiniz numaralar cihazınızda daha önceden engellenmiş olabilir. Kontrol için cihazınızın Ayarlar kısmına girin ve Mesajlar’ı tıklayın. Engellenen Kişiler'e tıklayın. Apple cihazlar için; SMS gönderme sorununuz cihazınızdaki iMessage ayarlarından kaynaklı olabilir. Ayarlar’dan Mesajlar kısmına girip ''SMS Olarak Gönder'' ayarını seçip; sorununuz düzelmezse iMessage butonunu sola kaydırarak kapatınız ve SMS göndermeyi tekrar deneyiniz. Sorun çözülmezse telefonunuzu kapatıp açıp tekrar deneyiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mh arayin yeni sifre gonderiyor
Şifre numara yazıp gönderin. Sadece şifre değil. Çok yapılıyor bu hata.
Paket iptali yok. Paket değişimi var. Paket degisecekseniz ay sonunda değiştirin. Ayın 30u veya 31i
Kalan gün kadar tarife yansıması olur. Gün kadar yansıma olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucugen -- 10 Nisan 2024; 19:2:10 >
Bilgilendirme mesajı gondermiyorlar, ek paket aldım normalde Bilgilendirme mesajı gondermeleri gerekiyor. Çok fırın ekmeği yemeleri lazım
Bu konuda cok eksikleri var tt yanina bile suan yaklasamazlar turkcell saymiyorum
Laa bayram mesajı bile atmamışlar.
🤣
sms geliyor veya gelmiyor diyenler hangi operatörden geçtiğini de söylerse birine gelip birine gelmeme sorununu çözebiliriz.
bir de şu yanıtı da beğenin ki ilk sayfada en çok likelananlar kısmında dursun. https://forum.donanimhaber.com/netgsm-ana-konu--154146049-84#158423460
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 10 Nisan 2024; 21:4:42 > -
Bu mesajinizi kendi actigim konuya ekledim sizi etiket yapamadim ama sizden bahsettim konuda netgsm aktif etme konusuna
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158316616
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 10 Nisan 2024; 21:38:52 >
Tarife değişikliği olmuyormuş anında ,onun için 10gb ek internet aldım. Ek internet sürekli yeniliniliyor mu ?
Bayram mesajını Turkcell bile atmamış 😅
Hadiii beeee. Yeahhhh.
-
Bilgilendirme mesajları gelmiyor ,Türk Telekomdan geçtim Netgsmye
Bu konuda eksikleri var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X