Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
462.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte bu. Çok teşekkürler. Amaç net bilgilerle belirsizlikleri gidermek.

İyi niyetli gayretli ve polemiksiz tavrınızı ve profilinizi unutmayacağım.

Yazınıza beğeni attıım öne çıkması için.Ben ENPARA kullanmıyorum ama forumda kullanan çok.

Şimdi Garanti Bankası konusunda siz gibi kanıtlı görselli bilgiler sunan olursa fiyatlar çol uygun olursa ben de öneririm.

Bu forum eleştiri ortamı sunduğu için önemlidir vazgeçilmezdir. Kimse yanlış anlamasın eleştirilerimizi. Biz asıl işimiz öğdüden çok eleştirilecek yönleri bulup anlatmaktır. Öğülecek yerleri firma yapar.

Mesaj gitmemesinin sebebi paket ücreti harici aşım yaptırmıyor mu acaba. Yani ücretli mesaja izin vermiyor mu?

APN ayarları konusunda da NETGSM 4.5G kullanan arkadaşlar kendi ayar ekranonın görğiüntüsünü atarsa ne yapacağını bilmeyenlere yardımcı olur.

Bu arada, NETGSM kullandığınız numaranız 0510 ile mi başlıyor 510 prefixli numaramı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Mart 2024; 2:21:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir sürü mh nosu var
    0 850 303 0 303
    0 312 911 0 911
    05102220222 ve abone iseniz sadece 222 de var
    mobil uygulamadan yardım bölümünde destek kaydı bölümü de var bilginize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cucugen C kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim arkadaslsr faydakanmis olur

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Merhaba OkumadanAlma,

Yorumunuz için teşekkür ederim. 2848e giden sms ücretsiz. Ve netgsm üzerinden fatura ayarlanabiliyor. En az 50 TL olmak kaydıyla faturaya ilave olursa faturaya yansıtmamak için limit belirlenmiş ve seceneklendirilmis. Hem bankadan hem netgsm üzerinden bilgi gelince paylaşabilirim. Numaram 543 ile başlıyor.

• Apn ayarı size gelen sim kartta yazıyor. Bir değerli arkadaş burada paylaşmıştı.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

Paylasiminiz icin tesekkur ederim internet ayari yapmadan hattin internet aktif olmuyor bu bilgiyide paylasayim

• İnstagram sms doğrulama kodu alabilen oldu mu gençler?
    👉 İnstagram'dan sms alıp cevap vermeseniz de olur😒

• Netgsm, 13:40'ta hattımın açılacağını mesaj atmıştı ancak ''SIM kart kaydı başarısız'' yazıyor ve şebeke yok.

Yardımcı olacak kimse yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksaal1903 -- 15 Mart 2024; 14:35:5 >
  • NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

Her şey tamam sanırım, başka yapacak başka bir işlem yok değil mi? Süreci nereden takip edebilirim?

• Vay arkadaş hattımı taşıdığıma bin pişman oldum. Şimdi de Yapı Kredi'den SMS gelmiyor.

• darksaal1903 kullanıcısına yanıt

Sim kart blokaj olmuştur.atm'den veya yapıkredi müşteri hizmetlerinden halledebilirisin ;)

• DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt
    Eski operatörünüz onay verdikten sonra sms gelecek şu tarihte şu saate sim kartı takın diye buda ortalama 2-4 gün arası sürüyor.
    Hat açılınca sim kartın paketinde yazdığı gibi APN ayarlarını yapmayı unutmayın

Ben programda ki fatura stop özelliğini gördüm ama istediğim rakama ayarlıyamıyorum siz nasıl ayarladınız. NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 15 Mart 2024; 17:31:27 >
  • AKBANK tan sms'ler geliyor beyler, netgsm'e geçmeyi düşünenlerin bilgisine...

• kara duman kullanıcısına yanıt

Merhaba kara duman,

Uygulamadan ayarlara ulaşamıyorum.

netgsm.com.tr üzerinden online işlemlerde aşağıdaki linkten erişebilirsin

portal.netgsm.com.tr/webportal/abonelikislemleri/haberci/list

Sağ üstte abonelik işlemleri oradan haberciye tıklayıp detayları görebiliyorsunuz.

50 tl olayı aklımda fatura stop gibi kalmış ama uyarı şeklinde çalışıyor.

Aşağıdaki gibi seçenekler mevcut. Online işlemlere girerek göz atabilirsiniz.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucugen -- 15 Mart 2024; 20:41:11 >

• darksaal1903 kullanıcısına yanıt

telefon imei klonlu mu ?

netgsm yeni sim kartı başka bir telefona takıp denediniz mi ?

kendi numaranızı aradığınızda ulaşılıyor mu ?

Teşekkürler.

• Hattı taktım apn ayarlarını yaptım. Birkaç gün sonra internet gitti. Şu an girmiyor internete. Kotam %91 de ama kullanamıyorum apn ayarlarıda sorun yok. Destek talep ettim ama bakalım ne olacak.

• secure S kullanıcısına yanıt
    Volte açık olduğunda internete girmede problem olduğunu yazmıştı birileri telefonun ayarlarından volte yi kapatıp denermisiniz

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.