Netgsm taahhütsüz veriyor değil mi paketkeri? Öyleyse türk telekom yeni sınırsız sosyal medya kampanyası çıkarana kadar geçmeyi düşünüyorum. |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (275. sayfa)

-
-
Bu şekil yıllık paket bitene kadar götürür sonra ses paketini denersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt yok ay içinde ister ucuz küçük pakete geç ister pahalı büyük pakete ay biter yeni ay seçtiğin paket tanımlanır ona göre faturalandırma yapılır. Yani ay bitmeden paket geçişleri gerçekleşmiyor mevcut paket ücretini ödüyorsun. Paketin yetmez ise de ek paketler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki 2 simkart aynı anda aktif oluyormu
diğer hattıma sms arama geliyormu
sms ayarı nasıl yapılıyor aynı anda diğer hatta banka sms i gelir mi
annem bimcell kullanıyor sadece 500 dk konuşmaya ayda 110 tl veriyıor yeni hat alıp 4gb + 500 dk + 100 sms 69 tl % 25 engelli indirim ile 51,75 tl denk gelecek 2 katı fark var arada zaten vergi kargo simkart parasını 6 ayda amorti eder
-
Bilgi için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kota bitince ek paket tanımlanıyor ya 1 gb 20 liraya lakin o bitmeden, bir paket daha tanımlandı mesajı geldi..bunun bir ayarı yok mu, paket bitmeden paket tanımlıyorlar çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TCL Çalışmıyor hocam yeni sordum.
E-devlet sms şifre bildirimleri ne durumda hocam ?
Ek paketi asıl paketin yüzde kaçı bitince tanımlıyor lar
yorumlara bakma memnun olanlar yazmıyor sadece şikayet edenler yazıyor ..memnun olan çok ben dahil.
2 hattımı geçirdim sıfır sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 30 Eylül 2024; 20:13:47 >
Biliyorum, benim anlatmak istediğim şu, bir şekilde bu anlaşmaları bozulur da tüm GSM aboneleri Turkcell'e devredilirse hattımı anında iptal ettirir Vodafone'a geri alırım. Turkcell abonesi olmam.
-
Merhaba,
4GB olan internet paketimden 245MB kadı, Bana ek paket tanımlanmadı.
-
50 mb kalınca ek paket tanımlanıyor
-
Bilgilendirme için teşekkürler :)
-
Ek paketin sınırı yok herhalde, köküne kadar fatura 😄
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Online işlemlerde 600 TL'de sınır gözüküyor, sanırım gelebilecek en yüksek fatura 600 TL
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X