volte kapamadık ses gayet kaliteli |
Bildirim
volte kapamadık ses gayet kaliteli |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sabit internette sabit IP ücreti ne kadar? |
Ayarlar kısmını açınca üstte bir arama kısmı olmalı oraya volte, wowifi yazın sonuç çıkıyor ise o ayarlar vardır yok çıkmıyor ise yoktur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Eylül 2024; 18:38:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendi adını da yazabilirsin Anime de forum adına yaraşır olmuş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 29 Eylül 2024; 19:24:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam yarım saat önce geçiş için başvuru yapmıştım. Eğer öyle olduysa operatörler bizi hepten ablukaya almışlar demektir. |
volte kapatma seceneği yok fakat bi sorun teskil etmiyo arama gelince vs, 3g ye geciyor kendi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
apn ayarin duzgun yaptinmi default,supl yaptim ben hios bi suru bisiler eklemisti onlari sildim vodafone da boyleydi bende ole yaptim simdilik bi sorun yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Netgsm'e geçmeyi düşünüyorum ancak 2 sorum olacak:
|
pova benimki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat174 -- 29 Eylül 2024; 20:32:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |