< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (141. sayfa)

-
-
sizinki sıfır yeni hat mı yoksa numara taşıma mı?
-
Numara taşıma benimkisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell in baz istasyonlarını kullanıyorlar. Ben ve eşim turkcell den netgsm e geçtik.ayni evin icinde telefon 2 diş çekmesine rağmen telefonuna ulaşılamıyor, o da bana ulaşamıyor. Netgsm e geçmesine araci olduğum kişiler var. Onlar da aynı sorunu yaşıyorlar.Velhasıl turkcell gibi hizmet sunulmuyor belki dijital hat olduğu icindir tam çözemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peksimet45 -- 24 Mayıs 2024; 16:44:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Öncelikle Netgsm'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Detaylı incelenerek yardımcı olunabilmesi için yaşadığınız duruma örnek tarih saat ve numara bilgisi ile info@netgsm.com.tr adresine mail göndermenizi, Netgsm portalınız üzerinden yardım destek kaydı bırakmanızı ya da 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla.
-
@Netgsm @powerstorm @Nat Alianovna
Sayın Netgsm yetkilisi,
Forumumuzda hizmet veren firma hesaplarının rütbe kısmında "firma yetkilisi" yazması gerekmektedir. Söz konusu rütbenin tarafınıza verilebilmesi için;
Alıntı
metni:DonanımHaber'e reklam vermek, reklam çeşitleri hakkında detaylı bilgi almak ve istatistiklere erişmek için aşağıdaki form aracılığıyla reklam departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz ya da doğrudan sirrikaraaslan@donanimhaber.com veya slat21@gmail.com eposta adresi ve 05413805573 telefon numarasıyla Reklam Müdürümüz Sırrı Karaaslan'a ulaşabilirsiniz. Alıntı
metni:Reklam ve İş Birlikleri DonanımHaber 10 milyondan fazla kullanıcısyla, Türkiye’nin en büyük teknoloji portalıdır. Bizimle calışmak, reklam modelleri ve olası iş birlikleri hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki formu doldurabilir ya da reklam@nokta.com’a mail atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 24 Mayıs 2024; 18:7:7 >
-
Türktelekomdada bu sorunu yaşıyoruz yerine göre degişiyor.Seste robotumsu sesle kesillikler oluyor.İlk arayista ulaşılamıyor diyor ikincide çalıyor.Ankaranın göbeğinde birçok yerde şebeke çok zayıf.Biz alışkınız.Netcellde bundan da kötü değildir sanırım ☺️
Hocam öyle acil durum oluyor.o zaman da yaşayacaksak bunu olmaz. Tamam TR de ilk digital operator bazi eksiklikler olur ama bu eksiklik kabul edilemez.
Peki hep oluyormu yoksa ara aramı.
Arada oluyor. Turkcell in baz istasyonlarını kullaniyorlarsa böyle olmamalı.
Aynen hemfirim ama dediğim gibi turktelekomdada yaşiyoruz bazen.Arayan telefonuna bir saat önce ulaşamadım diyor.Çok saçma.
ben turkcell'deyken bulunduğum merkez konuma rağmen 4.5g bağlantıda sms gönderip alamıyordum. ne zaman 3 g'ye döndürsem o zaman düzeliyordu. turkcell'in baz istasyonlarında böyle tuhaflıklar da var.
-
Merhaba NetGSM ile deneyimlerimi paylaşayım mesela bazen bağlantı var ama yok gibi oluyor yani aradığınız sayfa uygulama ya ulaşılamıyor gibi telefonu uçak moduna alıp tekrar açınca düzeliyor. Mesela ben çift hat kullanıyorum Turkcell hattım çaldığı zaman NetGSM in internet bağlantısı kesiliyor. Ama tam tersi NetGSM hattım çaldığı zaman yine açık olan NetGSM internet 3G ye düşüyor ama kesilmiyor. Veya Turkcell hattımın interneti açık hem NetGSM hem Turkcell hattım çaldığı zaman internet 4.5G olarak bağlı görünüyor.
Daha önce dediğim gibi NetGSM uygun fiyatlı olduğu için tercih sebebidir ancak tabii ki daha çok gelişmesi hatalarını düzeltmesi için önünde uzun bir yol var. NetGSM e geçmeyi düşünenlere tavsiyem 2. Hat olarak değerlendirmeleri ve olası banka vs gibi yerlerde diğer mobil GSM şebekelerini sadece telsiz ücretini ödeyerek açık tutmaları. Ben bu şekilde kullanacağım çünkü bu fiyata Turkcell de paket yok. Aslında var ama vermek istemiyorlar mesela Turkcell de paket alınca içine yok Fizy yok TV+ yok lifebox vs vs bilumum aboneliği de paket ile beraber size sormadan kitledikleri için 2 misli fatura çıkıyor. NetGSM de ise paketler sade internet SMS ve konuşma extra bir abonelik satın almıyoruz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni hat geldi ve şebeke yok. Hem eski tip tuşlu samsung telefonda, hem de iphone da denendi ve şebeke gelmiyor.
Sadece konuşma paketi tanımlı bu arada. İnternet ayar vs de gerekmiyor. Sorun ne acaba? Sim kart mı hatalı/sorunlu acaba
E devlete bankacılık üzerinden giriş yaparak sözleşmeleri onayladınız mı? Hat belki daha açılmamıştır siz bence buraya yazmak yerine MH ile görüşün.
NETGSM'de VoLTE olmadığı için arama esnasında 3G'ye düşüyor.
Doğrudur ben tecrübemi paylaştım detayı da sizden geldi
Ama Turkcell hattım çaldığı zaman hiç internet yok 2 ayrı hattın birbirine neden etkisi oluyor.
Görüştüm zaten. Herşey stabil açık dendi. Sim card sorunlu olabilir ve yenisini göndermemiz gerekebilir dedi. Zaten 1 hafta sürdü. Şimdi kargo için de hafta sonu araya girdiği için Salı yı bulabilir demişlerdi
kuveytürk bank eklenmiş netgsm e
-
Enpara denediniz mi ya da deneyen varmı? Arkadaşlar Giriş yapılabiliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X