Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.283
Cevap
215
Favori
460.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4.5G download üst limit 100mbps. Netgsm'den gelen bilgi.

Alıntı

metni:
    Merhaba,Download hızımız şuan için 100 Mbps ancak ilerleyen aşamalarda geliştirme planlarımız arasındadır.Saygılarımızla.
  • achfighter kullanıcısına yanıt

Sorunun cevabı ekran görüntüsün de, üstte ki şebekeler den soldaki Turkcell, yanında volte yazıyor. Sağda ki NetGSM, volte yazmıyor yani volte yok.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.05.2024 tarihinde iki hattımı taşıdım. Aktivasyon süreci ne zaman tamamlanır. Hattım ne zaman aktif hale gelir.

• serihan S kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Başvurunuzun son durumunu öğrenmek için 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımızla

• Netgsm kullanıcısına yanıt

Sayın Netgsm; nikinizde Firma Yetkilisi ibaresi yok. Bir de faturasız hat seçeneği sunulacak mı?

• Numaramı Vodafone'dan Netgsm'e taşıdım fiyatlarla birlikte taşımamın en büyük sebebi android cihazda adguard dns gibi ayarları Vodafone engelliyordu, hemen Netgsm'de denedim ve yine engelleniyor. Pttcell, Türk telekom, turkcell'de adguard dns sorunsuz çalışıyor, bunu düzeltecekmisiniz? Kimse telefonun reklam içinde yüzmesini istemiyor bunun için vpn uygulamaları kurmayada gerek yok, adguard dns en iyi çözüm.

• merhaba burgan bank'tan giriş sms'i geliyor mu?

• smoke1907 S kullanıcısına yanıt
    Nextdns.io dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Maalesef mh ile de bu konuyu konuştuk. Volte kapalı olduğu halde 4,5G açık olduğu zaman internet çekmiyor. 3G’ye düşürdüğüm zaman internet aktif oluyor.
    Uçak moduna aldım, açtım. Yeniden başlattım, fakat nafile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz çağrı açık olduğu halde internete giriliyor bende
    ayrıca ses paketi aşımında dk sı 1 tl miş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

merhaba hocam 1 gb + 100 dk + 50 sms 29 tl olan paketimi biraz önce değiştirdim

100 dk 25 tl yazıyordu ama 29 tl kesildi paket eklendi 22 haziran 2024 e kadar yazıyor diğer paket ise 1 haziran 2024 bitecek

neden 100 dk paket 29 tl kesildi 25 tl yazıyordu

güncel fatura ise 55 tl yazıyor 26 tl eski paket + 29 tl yeni paket : 55 tl

numaranıza ait 100 Dk/29.00 TL paketiniz tanımlanmıştır. 22.06.2024 23:59 tarihine kadar kullanabilirsiniz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 22 Mayıs 2024; 23:31:34 >
  • smoke1907 S kullanıcısına yanıt

Adguard DNS için ip adres giriyorsanız yerine telefonlardaki gizli dns özelliği altından DoH adresi seçebilir ya da elle başka bir dns adresi girebilirsiniz. DoH adreslere operatör müdahalesi olmuyor. Standart https trafiği gibi gidiyor dns istekleri.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]adguard-dns.io
    Bilinen DNS Sağlayıcıları | AdGuard DNS Knowledge Base
    https://adguard-dns.io/kb/tr/general/dns-providers/
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Olmuyor hocam denedim zaten olsa adguardda olur

• achfighter kullanıcısına yanıt

Hayır ip adres girmiyorum dediğiniz gibi özel dns ayarına dns.adguard-dns.com yazıyorum ve bağlantı engelleniyor ama aynısını pttcell, turk telekom ve turkcellde yaptığımda sorunsuz bağlanıyor

• derya78 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Detaylı inceleme ve destek için 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi ya da abone numaranız ile birlikte info@netgsm.com.tr adresine mail göndermenizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

bundan sonra sadece 100 dk paket tanımlanacak doğrumu

• Yapıkredi bankası ile anlaşma ne durumdadır?

• bomax01 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yapı Kredi Bankası entegrasyon çalışmaları devam etmektedir. En kısa sürede tamamlanmış olacaktır.

Siz değerli abonelerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,

Saygılarımızla.

Ahh o kısa zamanı da bir bilsek.
    En kötüsü belirsizlik ve en kısa zaman kavramı.
    Sormasam daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 23 Mayıs 2024; 16:20:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.