< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (105. sayfa)

-
-
İmei kaydı olmayan teelfonda 12 ay boyunca kullabilit myz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cift hatli telefon ise 8 ay 4+4 kullanabilirsiniz 4 ay biri 4 ay biri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Annem için 100TL olan bir pakete geçmek istiyorum fiyat baya iyi diğerlerine göre sabit fiyat garantisi varmı kullananlar tavsiye edermi?
-
-
Sabit fiyat garantisi yok.
Anneniz için uygun.
Eline sağlık hocam şimdiden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu tespit edecek altyapı henüz kurulmamış olabilir Netgsm'de bu yüzden 12 ay belki kullanılabilir diye düşünüyorum. Tabi ki deneyip görmek en doğru cevabı verecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben genel kullanim icin demistim tabiki bu netgsm icin nasildir bilemeyiz kulanip gormek gerekli
Yapı Kredi'den Akıllı SMS gelmiyor. İşin garibi yine Yapı Kredi'den her türlü SMS geliyor bir tek bu para transferi esnasında gereken Akıllı SMS yok.
Böyle bir şey olamaz ya.
-
-
Banka SMSlerine sitem eden arkadaşlar , neden NETGSM'e geçtiniz? Transfer etmeden önce biliyordunuz. Transfer işlemleri yaparken de sizi açıkça uyarıyor NETGSM. Şimdi ne diye ağlıyor mızmızlanıyorsunuz ? Fiyatı uygunsa boşuna değil. Dezavantajını da firma size açıkça bildirmiş zaten.
-
Akbank ve Juzdan sms gelmiyor bilginize.
-
İkinci hat olarak alıp Yurt dışı, kaydı yapılmamış imei atılmamış telefonda kullanmaya başladım. Bir iki aya imei ile ilgili uyarı mesajı gelmesi gerekir. Buradan güncellerim unutmazsam....
-
dostlar cumartesi sabah başvurdum, pazartesi öğlen kargom geldi... h sonu yoldaydı yani...netgsm kargoları öğlen 12-15 arası çıkarılıyor, sabah erkenden verilen sipariş o gün yetiştirilmeye çalışılıyor...
netgsm aldıktan sonra netgsm in kendi videosu var youtube da ve cok başarılı, ordan adım adım edevlet adımına kadar hallettim...
Edevlet aktivasyon konusunda baya sıkıntı yaşadım, android telimde opera kurulu... netgsm sayfası edevlet onay linki tıkladığımda edevlet açılıyor. orda bireysel değil banka hesabıyla giriş yapmanız gerekiyor... onuda yaptım fakat benim telefon banka şube ekranına girip kalıyordu...Yani normalde banka şifresiyle giriş yapınca otomatikman edevlet den giriş yapması ve yönlendirmesi lazımken bende bikaç denemede başarısız oldu... farklı cihazda sorunsuz çalıştı.
edevlet ve kimlik yüklendikten sonra hemen Mh aradım, mütiş kibar ilgililer... anında bağlıyorlar vs...hemen onayladı işlemi. bundan sonra hemen geçeceğim sanıyordum meğer yasal süre 48 saatmiş... mevcuttaki operatorun onayı bekleniyormuş artık :)
neyse pazartesi gerçekleştirdiğim bu işlem sonrası hemen ertesi gün sms geldi...sn abonemiz xxxx numara 24.04.2024 19:45 tarihinde netgsm e tasınacaktır diye...Dedim bravo ...Bu sayede sim kart nezaman geçecek diye elde yeni sim kart beklememiş oluyorsunuz günlerce...Büyük bilgi teşekkürler.
geçiş yapıldıktan sonra tekrar editlerim. @Phasan dostum konu açmış sabitlemiş, fakat attığı video link format sebebiyle bende çalışmuyor. tekrar atmış olayım.
-
HSBC, ING, Kuveyt Turk, TEB, Garanti sorunsuz çalışıyor. Halkbank için de ATM'ye gidip blokeyi kaldırınca çalıştı. Telefon ve internet, diğer operatörler gibi normal çalışıyor, şu ana kadar bir sorun yok.
-
Arkadaşlar tüm bilgilerimizi alıyorlar firma güvenılırmı
İlk iş güncel fatura ne görünüyor ona bakıp yazarmısın. 1 Mayısta paket yeniliyor. Gün sayısına göre birşey olacak muhtemelen güncel fatura bölümü.
Ama paket aynı paket yani 500 dk seçtiysen bir haftada yine 500dk olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X