Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
462.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlar soylemedi ama bunlarin gidişat öyle duruyor en erken Şubat diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umt61 U kullanıcısına yanıt

2008 yılında da öyle diyorlardı NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Şimdiki olay 2008 deki gibi değil hattı açtılar datada olsa en fazla 1 sene daha açmasınlar aka sanmiyorum en fazla yaza çıkar gibi

Ben aldığım tarihten 91 gün süre verdim. Kolay kolay operatör değiştirmem inşallah smsi açarlar.NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

Benim 18 inde 91 günüm doluyor bir yandan tasima dusunuyorum biryandan da dursun diyorum bu ay vergilerim son fatura 15 tlye düşüyor 15 tl de batirmaz beni paketleri acana kadar kalabilirim

o fikir bende de var ya açmazlarsa diyorum

• Elinize sağlık.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Maşallah, bugüne kadar gördüğüm en aktif yetkili. Kısaca laf yapmayıp icraat yapıyor.

Sanal Mobil Operatörler bölümü gelmeliydi zaten. Hayırlı olsun.

Fakat taraftar hatları için de bir şey düşünülebilir. Onlarda Sanal Mobil Operatörlere dahil olabilir. Sanal Çünkü bir bayilikleri yok. TT bayisinden geçiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, sağ olun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burada konuşma paketleri paylaşılmadı mı? mesajlar neden silindi

• Ne yani, başkaları laf mı yapıyordu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Ben paylaşmıştım sildim çünkü paylastiktan sonra mhyi aradim o paketler fct paketler dedi sabit telefonlara gsm no sağlamayı saglayan sistem dedi gsm hatlarimiz icin degil dediler

• Bide dün akşam dikkatimi çekti kendi gsm hattimdan 0510 lu numaramı aramaya kalktigim zaman hiçbir şekilde arama baslamiyordu suan arama yapiliyor anonsta hattiniz hizmete kapalidir mh yi arayin uyarisi veriyor bugün sordum yakin zamanda konusma paketleri aciklanacak dedi mh

• NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

186,98 TL fatura çıkmış önceki ödeyen arkadaşlar kontrol edebilir mi normal mi?

• Yeni aboneler için konuşma paketleri de koymuşlar. Hemen alarak heveslenmeyelim sabit telefona yönlendirme yapıyorlarmış. 30 ocakta 90 günüm doluyor hattımı taşıyacağım. Hizmetleri başlayınca tekrar geçiş işlemi yaparım.

Ben bunu yukarda paylaştım zaten gsm icin bir konuşma paketi koymadilarki zaten basinda paketlerin fct yazıyor umarim en kisa.surede gsm icinde konusma paketleri duyrulur

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Bende durun böyle. 3 aylık verginin son ödemesi dahil.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Valla bende bu ay 3. Faturam son vergimi odedimde simdi siteye baktim yilbasinda vergiler artinca vergileri 12 ay kesintiye cikarmislar normalde 3 operatör dede böyle devam ediyor bi netgsm 3 ayda aliyordu onlarda simdi 12 aya cikarmis

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.