Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
462.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Taşıma yaptığınız operatörün, taşıma formundan bir saat aralığı seçmiştir eleman. Benimki sabah ve öğle saatleri arasında açıldı. E devletten numara taşıma sorgulama bölümünden hattın hizmet aldığı operatörü takip ettim. turk telekom'da görünmeye başladıktan sonra taktım sim kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 22 Ocak 2023; 18:13:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piri.reis kullanıcısına yanıt

510'ku netgsm numaralarda sadece internet paketi oluyor. Konuşma ve sms yok, öyle mi?

Ve numaralar whatsapp benzeri şeylerde kullanılamıyor mu?

• Hattı taşıyınca normal hatta mı dönüşmüş oldu. Yeni numara için tercih edilir öyleyse

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Evet sadece internet var. Sms ve arama da gelmiyor. Yani watsap yok

• gokh4n G kullanıcısına yanıt

Evet normal hatta dönüştü. Ben o yüzden aldım zaten. Yeni bir numara için aldım

Kontrat 25 kasımda başlamış hat 31 inde başlamıştı 91 güne hangisini baz alayım.

• Saiph kullanıcısına yanıt

Taahhüt başlama tarihine bakmıyorlar. Hat tam olarak ne zaman aktif olduysa o zaman başlıyor süre

Teşekkür ederim.

• Sonunda hat açıldı an itibariyle turkcelldeyim 510 la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umt61 -- 23 Ocak 2023; 17:4:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umt61 U kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun

• Vodafone geçeceğim 3 aylık paket yapacağım. Son 7 günüm kaldı

Karar veremedim vodafone mi ttmobil mi bilemedim şimdi ikisinde de 3 aylık paketler var. Vodafone bulunduğum yerde şarjın ırzına geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Ocak 2023; 22:27:58 >
  • Yeni hat ücreti ne kadar bu operatörde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nip

Yeni hat ücreti ne kadar bu operatörde
    Sitesinde vergiler var toplam yazıyor hocam.

Genel olarak Vodafone çekim kalitesi en kötü operatör.

12 aylık paketler var Turkcell ve TT'de.

Fiyat artışlarından etkilenmezsiniz böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Genel olarak Vodafone çekim kalitesi en kötü operatör.

12 aylık paketler var Turkcell ve TT'de.

Fiyat artışlarından etkilenmezsiniz böylece.

Türk Telekom ve Vodafone bayiliğimiz var tt mobil de şebeke şarjı yemiyor varsa yıllık geçebilirim

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Vallaha hocam teşekkür ederim turkcell daha ucuz geldi NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

Rica ederim. Bana 70 GB yetiyorsa niye gidip 100 GB diye Telekom'a 50 lira fazla vereyim?

• Nip N kullanıcısına yanıt
    NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 29 Ocak 2023; 18:28:35 >
  • Vestelcell geçmeyi düşünmüştün fakat bulunduğum ilçede bayinin yetkisinin olmadığını biliyor ve sadece belli başlı kurumsal bayilerin yaptığını biliyorum.

Türkcell yıllık paket düşündüm. Bulunduğum bölge de şebeke şarjı fazla tüketiyor.

İş yerim vodafone bayisi 3 aylık paketler düşünebilirim. Satıyor ama kullanmıyorum bulunduğum yerde şebeke sebebiyle telefonda şarj bırakmıyor. Ayrıca 3 aylık paket var satın alma günü bitti diye paketi iptal ediyor. Müşterimin şikayeti üzerine bir hafta önce yüklediğim 3 aylık paketin iptaline şahit oldum.

Seçimim Türk telekomdan yana oldu internet çekimi öncekilere göre bulunduğum ilçede iyileştirmeye gidilmiş eskisi kadar yavaş değil şarj konusunda Turkcel ve Vodafone göre farklılıkları var. 6 Ayda bir TL yükleyerek vergi borcunu ödemek yerine 6 aylık paket yaparım veya şubat ayında borçlanma potansiyelime göre yıllık pakette yaparım. Aktif kullandığım Turkcel hattım olduğu için eğer oluyorsa turk telekomdan TL yükleyerek sadece konuşma paketi alabilirim.

İşin güzel yanı ben sizler gibi bayiye gitme derdim olmuyor. İş yerim hem vodafone hemde ttmobil abonesi alabiliyor.

Yarın kendi hattımı kendim geçireceğim. NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Ocak 2023; 1:15:20 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.